Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 687
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
  • Димитровград
Владов да не е на лов за булка и да е искал да е в ергена,а не в готвача?
Майтап.
Предишния сезон нали имаше пак такъв шеф, много обичаше чашката и беше с майка си. И той на лов за булка...

# 16
Много ми се искаше, охлюва Владов да си тръгне, но понеже дразни останаите и ги провокира да дърдорят, ще го държат.

Някой писа, че в ХК се раздават пръстени и има еднополови връзки, а в Ергена не! Ама моля ви се, не давайте такива идеи на сценаристите.
Не следя Ергена, но току виж, ергените се залюбят помежду си и избягат от пишман момите! Joy
Късно, вече направиха опит като вкараха барман-гей. Вкараха и трети ерген, а на единия момите му избягаха. Та нищо чудно и това да се случи там. Средата е подходяща за такъв развой на събитията.

# 17
Яница става доста дразнеща,само квичи....
А предстоящия годеж между Цвети и патрицио ми идва малко в повече,голямо сгодяване в това предаване. Участието на патрицио също ми се струва доста нагласено,не мисля че има някакви умения за това предаване....

# 18
  • На брега на реката
Патрицио има ресторантче във Враца. Хапвала съм там и е много вкусно.

# 19
Аз все още нямам фаворит, а миналата година защитавах Чоткин вече в тоя етап на играта. Laughing
Най ми е Марина. Много чиастосърдечна като човек. Още няма добър изявен готвач.

# 20
  • София
Няколко пъти прочетох, че не е ясно кой е сложил сол във водата на Грозев. Тоби каза, че е сложила в каната, а Грозев каза, че си е напълнил шишето от каната. Ето от къде е солта в шишето му.

# 21
  • София
Мне, май по-скоро Грозе каза, 'Значи искате да ме довършите'
Тази сол в каната била сложена от Тоби след инцидента. Освен ако не лъже де.
Остава си загадка. Не видяхме и никакво действие от страна на шеф Ангелов, значи и те не са били наясно, кой е виновникът. Или са го замели...
Няма ли как да вкараме Еркюл Поаро да поразследва малко. 😊

# 22
  • Пловдив
Ами ше разследва...пак нагласени истории.

# 23
То като в детската градина....кой сложи сол във водата на 50+ годишен мъж....

# 24
И аз си нямам фаворит, но най- ме дърпа към Тоби и Мартин.
Тоби е много дисциплинирана и спокойна, но , ако действителнио е слагала сол в каните на другия отбор, ми пада значително предствата за нея. хитра лисичка ще излезне.
А Мартин ми прави впечатление на много стабилен и уверен в кухненските работи.
Но не съм сигурна, че тази привидна стабилност , няма да избие в агресия. Понякога имам подозрения, че едвам се сдържа да не избухме мощно.

Не гледам всичко , защото Златните буквално не мога да ги изтрая и недоумявам защо са там.
Та затова често превъртам повече от половината предаване.

# 25
  • Сф
Ако му беше станало нещо по- сериозно хич нямаше да е като в детската градина.  Интересно ми е на мен, при положение,  че викнаха БП , защо така заметоха историята с виновника/те?

# 26
Потулиха и случващото се с Вики и Тоника...

# 27
Ако му беше станало нещо по- сериозно хич нямаше да е като в детската градина.  Интересно ми е на мен, при положение,  че викнаха БП , защо така заметоха историята с виновника/те?
Те заметоха и целувките и обясненията на двте госпожици. Сякаш нищо не е било.
И тези брачни предложения!!! Много са ми сеирджийски.
Съвсем се измества фокуса на предаването. Аз изобщо не съм кулинар. Ям, колкото да оцелявам Имам максима , че с повече сол, всичко е вкусно...
Ама си предствям какво разочарование е за кулинарните любители акцента да е върху сеира, а не върху техниката на приготвяне на чинии

# 28
Благодаря и аз за темата! 🪷
 Гласувах за Мартин, Марина и Патрицио!
 Мартин- най- адекватен и на "себе си. "🫡👍
  Мартина- симпатична ми е.  Противно на всички,които я обвиняват ,че не е в ред,  фъфлеща, има нещо сбъркано ,аз я виждам като добър и чистосърдечен човек. Глуповата е ,но това при желание е поправимо. Знам,че няма да спечели.😇
 Патрицио- душичка! Имаме приятел италианец и е същия като като него. Даже ацентът е еднакъв. Пристрастна съм😘 Ясно ми е,че и той няма да остане още дълго,не и след като видях промото за довечера.

Нетърпима ми е Яница!  Дразни ме гласът й, дразни ме интунацията й, децибелите ,които вдига, Простотията й е много гръмка!🤨
 Грозев явно си живее в соц-а! Точно така съм си представяла тези натегачи ,които са пишели тайни донуси. За мен е индивидуален играч,клеветник и изобщо не се изненадвам,че другите  му правят номера☹️.

# 29
  • София
Тоби ми стана малко по-симпатична след историята, която разказа с бащата на детето си.

Мартин продължава да ми е фаворит. На него каква му е историята?

Общи условия

Активация на акаунт