Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема четвърта

• 38 642
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Изчетох темата от началото и виждам, че сте коментирали Владов. Щом го познавате и казвате, че е добър готвач и човек - не споря. В предаването обаче е представен като човек, който изобщо не знае какво се случва и дори не си знае менюто, което за готвач от неговото ниво е просто недопустимо. Предаването се излъчва вече 7-ми сезон. Редно беше да знае какво се случва, най-малкото да се свърже с бивш играч от предаването, а не да зареже работа и живот в Норвегия, за да дойде и да го правят на идиот. Затова и не изпитвам съжаление към него, защото това предаване се е излъчвало толкова години, че всички сме им научили номерата. Ако аз съм готвач на високо ниво, имам хубава работа и се ползвам с добра репутация, никога нямаше да вляза в това предаване, за да изстискат каквото могат от образа ми с цел гледаемост, да ми изливат сосове върху главата, да ме изкарват хомосексуална, идиотка и каквото се сетите. Досега много малко участници са оставили добро впечатление и не са вкарани в тъпи сценарий, които са за рейтинг - шеф Никола, шеф Светла и Виолета Симеонова. В момента не се сещам за други такива образи, които се ползват с добро име.

# 46
Освен,че повечето участници са генерално прости, немалка част са и безкрааааайно неграмотни. Имаме,имаме,имаме,имаме,имаме... НЯМА ли друг начин за изброяване какво ИМАМЕ в манджата?

# 47
  • у нас
Ох, тази Яница, направо ме разбива. Голяма свалячка станала Grinning

# 48
Тъкмо реших, че баницата на Яница не е правена от нея, и май не познах Simple Smile
Браво на Пацо /Патрицио/.

# 49
Яница просто е нетърпима, когато шеф Никола е около нея. Наясно съм, че сигурно я карат да ги дрънка тези простотии, но е скандално. Човекът си има приятелка, явно отношенията им са сериозни, защо му го причиняват? Личи си колко нелепо се чувства от всичко това.

# 50
  • у нас
И той се закача.

# 51
Да, постоянноно я провокира.
Според мен това също е част от "любовния" сценарий на предаването.
Личи си интеракциите помежду им колко са нагласени.

# 52
Нелепо е това между тях. Продукцията явно го кара да й каже 2-3 приказки, на нея малко й трябва...

# 53
  • у нас
Влюбено момичето, щом иска да си нарисува шеф Никола на главата.
Сега ще е интересно при Шкодрови.
Кога е снимано това гости? По тениски са семейството му.

# 54
След 2 месеца излъчване на предаването разбрах, че Шкодров се казва Мартин.

# 55
  • Другата България
Разбира се, че всичко е сценарий, не само това между Никола и Яница /нищото между тях/.
Но пък е абсолютен криндж.

И какъв беше смисъла да влиза за 10 минути този берберИН? Симпатяга, да, но без връзка с....нищо.
А, сетих се, както писах и снощи - реклама на някакви хора, не само шеф-готвачи.

Впечатлих се и от “свекър и свекърва“, от Марина.
Както и “всичко остава в семейството“. Снаха, свекърва.....от два месеца запознанство.
Впечатлих се и от къщата на Шкодрови. Страхотен дом, аз по принцип харесвам този край, и в Орешак има много такива къщи, Шипково.....

Благодаря за темата, Лаленце. Heart
Мартин естествено, и Ивайло.
За победители.
Знам, че Ивайло няма шанс, но все пак.

# 56
  • у нас
Майката на Шкодров на мостра но гледаше снахата. Но Шкодров и Марина ги поздравявам за смелостта.

# 57
Искам да опитам всичко от масата в Троян,но ако може свекървата да не е там,ще ми присяда.

# 58
Свекито беше доста серт, можеше малко по-мила да е според мен, пък нека има негативно мнение. Все пак не е виждала сина си от 1 месец, не виждам нищо ненормално в отношенията им с Марина. Поне не са като Тоника и Виктория да се натискат под чаршафите на третия ден, докато и двете са с връзки отвън.

# 59
  • Другата България
Според мен “свекървата“ реагира съвсем нормално за жена, на която синът ѝ води жена, с която се познава от два месеца и ѝ съобщава, че ще се жени за нея и ще живеят в нейния град.
Който/която има син и снаха, ще ме разбере.
Ако и това не е сценарий, напълно я разбирам жената.
Да не говорим и за притеснението от ТВ излъчването.

Общи условия

Активация на акаунт