Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 331
  • 953
  •   2
Отговори
# 555
Стотинката е даден, от всичко останало и най-вече сладоледа във фунийки може да се възползвате, а аз си отварям списък с хора, на които да не пращам купони...
Подарявам купони.
Фунийките са свободни, след като 2 жени ги поискаха и не го използваха - изтича днес. В тази връзка Ви моля да не искате купони, които няма да използвате, вместо да ги вземе някой друг, който наистина иска продукта

# 556
  • София
Пазарувах днес в Лидл. Служител зареждане продукти. Вззех една кутия с маслини без костилки от количката на служителя. Скара се - не може да взимам от тук, по-напред имало подредени, оттам да взема. Никога досега не са правили забележка за такова нещо.

# 557
Подарен

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 20:43 от DayInMay

# 558
  • София
Пазарувах днес в Лидл. Служител зареждане продукти. Вззех една кутия с маслини без костилки от количката на служителя. Скара се - не може да взимам от тук, по-напред имало подредени, оттам да взема. Никога досега не са правили забележка за такова нещо.

Напсувай го и си продължи към касите.
Не е на позиция той да определя. 4

# 559
Като студентка работих няколко месеца във Фантастико. Тогава така правихме - новото отзад, по-старото отпред, така беше разпоредбата. Вероятно и тук е същата логиката, само че тогава не са ни казвали да бием през ръцете едва ли не клиентите, ако си взимат нещо по избор 🤷🏻‍♀️

# 560
Точно пък в Лидл оставят клиентите да правят всякакви простотии и нищо не им казват, ама точно за това се хванал служителят... объркал се е нещо според мен.
Подреждането на рафта си е нормално, много ясно че няма да "затиснеш" по-старите да остават все най-отзад докато станат за бракуване понеже все застават по-нови отпред. Това е възприето във всеки търговски обект.

# 561
  • Буркина Фасо
аз съм виждал, че стока от количката я сканират преди да я подредят. може за това да е направена забележка.  виждал съм и да слагат оранжев етикет за намаление на стока в количката.

# 562
Сканирането е нормално, най-бързото и лесно е да прочетеш продуктовия код така.
Но дори и да противоречи на някакъв техен си ред, мен ме учуди че са се изрепчили, като знам как в тия магазини всеки прави каквото му скимне - опипват се печивата, взема се нещо и се оставя където и да е, дори да счупиш буркан мисля че просто ти казват да си вземеш друг, не говорят много-много напреко на клиентите си.

# 563
По кое време на годината пускат резервни глави за ултразвукови четки за зъби?
Моля те, да ми споделиш мнение от коя марка и модел си доволна, засичала съм те и в други теми да коментираш УЗ четки ❤
Rоsheen, не знам доколко ще съм полезна, че не съм сигурна, че моите модели ултразвукови четки се предлагат все още...🤔 Лидълската е купувана към края на 2018 г, би трябвало да е този модел (или поне зарядното изглежда така и има същите накрайници):

Другата ми четка е Philips Healthy White (подарък ми беше):

И двете си ги използвам, и от двете съм много доволна.🙂 Но накрайниците на едната четка не пасват на тези на другата. Филипса има възможност за закупуване на различен тип резервни накрайници (за език, за чувствителни зъби, избелващи и др.). Лидълската четка има и пулс функция (прави много приятен "масаж" на венците), също така предпочитам да я използвам, когато имам проблем с венците (на Soft режим). Конусовидната четка-накрайник е доста удобна, а също и накрайникът за конец за зъби.
На мен веднъж ми се "скараха", че пипам продукт, който все още не е зареден на рафта, съответно нямаше и все още поставена цена, а мисля и не беше въведена в системата им (булгурър и кускусът, когато още бяха нови). Аз исках само да погледна какво има в пакетите, не да ги купувам. Само не разбрах тогава защо ги бяха извадили за зареждане, след като все още не им фигурираха в системата...🙂
А, всъщност са ми се карали и когато им подреждам стоката.😅 Веднъж погледнах към някакви играчки, които знаех, че ще са от другия ден в продажба, и видях, че едната плюшени играчка е в съседния кош. Взех я и я сложих на правилното място, а служителката ми се скара, че не можело да ги пипам, продавали се от следващия ден. После измърмори, че то, ако всеки клиент пипал...🤣

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 22:30 от dolce miele

# 564
  • София
Грахът с моркови от купона хубав ли е? От години купувам единствено грах на Бондуел, за да съм сигурна, че няма да хвърлям.

# 565
  • София
Грахът с моркови от купона хубав ли е? От години купувам единствено грах на Бондуел, за да съм сигурна, че няма да хвърлям.
Хубав е.

# 566
Подарявам

# 567
  • София
Подарявам

# 568
  • София
Сканирането е нормално, най-бързото и лесно е да прочетеш продуктовия код така.
Но дори и да противоречи на някакъв техен си ред, мен ме учуди че са се изрепчили, като знам как в тия магазини всеки прави каквото му скимне - опипват се печивата, взема се нещо и се оставя където и да е, дори да счупиш буркан мисля че просто ти казват да си вземеш друг, не говорят много-много напреко на клиентите си.

Друг път съм взимал продукт от количката, където са сложени продукти изнесени от склада. Не знам вчера какво му стана ба служителя. Може би беше изнервен - имаше много хора в магазина.

# 569

За същите пари можете да си купите два пакета х 400 гр. замразен микс грах и моркови също Фрешона. Много е хубав. Препоръчвам! Чистият грах също е млечен и много добър.

Общи условия

Активация на акаунт