Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 591
  • 953
  •   1
Отговори
# 915
Миналият месец лентата ми беше до 1000лв, стигнах 700. В нашия град няма друга верига (всъщност от две седмици вече имаме Т-маркет) и основно пазарувам от Лидл.
И на фона на това пазаруване имам спестени 16лв и стотинки.
Този месец лентата ми е за 950 лв.

# 916
  • In transit
Аз едва успях да стигна 260лв, за да си взема втория подарък. Grinning Буквално последния ден ги стигнах. Новата ми пак е за около 450+, но поне подаръците са читави.

# 917
И ние ползваме лидълските спрейове от години, вършат чудесна работа. Пръскам обувките и когато сменям сезоните. Туристическите също, когато планинарстваме...
А ти, нетман, както обикновено си с доста неадекватен коментар...
Определено не съм адекватен за вашите магазини и стоките в тях. Като отида в магазина и видя разминаване между писанота във форума и реалното си правя изводите колко е адекватно написаното от мен и кои са хората занимаващи се с манипулации във форума.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 17:59 от netman71

# 918
Скоро не съм писала, но и моята лента е комична. Предната беше за 400лв, НЕ я запълних, сега е за 600лв. Първия “подарък” е за 130лв йогурт, нахут или бира.. обмислям да спра да използвам картата. За предния месец бях спестила 20лв като според и с тях и без тях е все едно. Усещам падане на качеството в топлата витрина и я избягвам. Фермерския хляб ми беше любим и си беше окей като размер, сега е като питка за бургер.. Отделно се бърка с ръце и пред мен дете облиза донът и майката го върна без проблем… изхвърлих го и направих забележка, но не се трогна. Та май ще ходя само за хляб..

# 919
Ягодите от промото как са при вас? При пожарната в София взех, супер на вид, но нито аромат, нито сладост имат Sad

# 920
  • София
Подарявам

# 921
Ако някой има купон за 1ст, важащ до утре и няма да го ползва поради една или друга причина, ще се радвам да ми прати 🤗

Подарявам:

# 922
Подарявам      

# 923
Подарявам

# 924
Идвам с въпрос. Отдавна не съм купувала месо от Лидл и се чудя ок ли е? Младото телешко помня, че сте го хвалели. Свинско, пилешко?

# 925
Здравейте! Някой виждал ли е скоро точно този вид мюсли, защото в Лидл, който посещавам обикновено, го няма от около 2 седмици?
Скрит текст:
Днес си взех такива от Лидл на Оряхово.

# 926
Подарявам талон за 1 ст за пърленка. Подарен.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 21:32 от Пролетно цвете

# 927
Какво е мнението ви за кафето на зърна в опаковки по 1 кг., които са на промоция предстоящата седмица. Кой вид ви харесва?

# 928
Идвам с въпрос. Отдавна не съм купувала месо от Лидл и се чудя ок ли е? Младото телешко помня, че сте го хвалели. Свинско, пилешко?
Последно купих от свободното пиле, беше хубаво. От пилешкото купувам ROSO и вкъщи го харесваме. Харесахме и пилешкото, хранено с царевица.
Преди съм купувала месото от младо телешко, също ни харесва.

# 929
  • София
Всякакво месо купувам предимно от Лидл.
Ядем от него, храним и деца, и внуци - живи сме.
Понякога и от Фантастико вземаме, според прИмоциите.
В разни еко-био-месарнички като влеза ми мирише на вкиснато и мърша.

Общи условия

Активация на акаунт