Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 391
  • 953
  •   1
Отговори
# 510
Декември купона за РД беше за избор на едно от няколко

# 511
Винаги са били така, доколкото знам. Е, отначало изборът беше по-малък де, първите години беше между две неща, че отначало даже дали не беше едно само - кутия бонбони. Може и да бъркам и да е било между бонбони и вино, не помня вече.

# 512
Един от всички продукти може да се вземе за 1ст. с купона за рожден ден.
това не го знаех, и аз мислех че един продукт за 1 ст. за моя рд октомври месец бях избрала просекото.

# 513
Един от всички продукти може да се вземе за 1ст. с купона за рожден ден.
това не го знаех, и аз мислех че един продукт за 1 ст. за моя рд октомври месец бях избрала просекото.
Е, да де. Един от всички съм написала, а не по един от всички. Аз в края на февруари избрах шоколада.

# 514
Винаги е било само за един продукт от всички за 1 Ст. с купона за РД. Не знам защо сте помислили, че важи за всички? Би било прекрасно, но .... 😅🫶🏼

# 515
И аз винаги просекото избирам за РД, въпреки че предпочитам да е както преди - бутилка вино, не някакви миниатюри Joy

# 516
  • Пловдив
Аз ползвам кафявия сух шампоан. Доволна.

# 517
Да, и аз реших така впоследствие, но като погледнах бележката имах за 2 продукта - бира Камаро и 50 гр. някакви ядки, и при 2-та беше удържана 1 ст. Както и да е, аз отдавна пазарувам в Лидъл, но миналата година си качих Лидл плюс и сега ми е 1-вия РД.

# 518
  • Бургас
Имах сходен проблем с купон за РД.
Първо се оказа, че посочените шоколади на Gross липсват в три магазина. Явно ги бяха спрели. После видях, че тихомълком шоколадите от една марка са заменени със соления карамел на друга марка, във вече получен купон.
Избрах ядки. На каса за самообслужване не хвана купонът. Ходи една тяхна служителка, кьори се, взе друго пакетче - пак не хвана.
Пробвах да деактивирам купона и да го активирам пак - тя така ме посъветва, въобще отказа да се деактивира.
Отказах се и не взех ядките.
Днес пробвах със соленките - сработи.
Явно са имали бъг в приложението.

Потвърждавам - само едно избираш от всички предложения.

# 519
  • София
Да, и аз реших така впоследствие, но като погледнах бележката имах за 2 продукта - бира Камаро и 50 гр. някакви ядки, и при 2-та беше удържана 1 ст. Както и да е, аз отдавна пазарувам в Лидъл, но миналата година си качих Лидл плюс и сега ми е 1-вия РД.
Интересно, че са минали два продукта. На купона ясно пише да се избере 1 продукт.

Аз сравнявам кодовете, които са посочени в купона:
Скрит текст:

# 520
Сега разбрах защо имам 2 продукта, тъй като моят купон беше почти идентичен с показания, само шоколада беше този със солен карамел, а не посочения. От купона ядките липсваха, а аз имах и още един купон за 1 ст. с ядки - тези, от 50 гр. Т.е - от РД имам 1 продукт - бирата, а 2-рият е от друг купон. Мистерията е разкрита. -)) В интерес на истината си помислих, че 8 продукта е много щедър подарък, но наистина не съм обърнала внимание, че пише само за 1 продукт. Както и да е.

Благодаря за отговорите и Весели Празници!

# 521
  • София
Мъжа ми взе суровите ядки с купона за рожден ден
Скрит текст:

# 522
Кои опаковани козунаци из веригите са сладки и вкусни и стават за раздаване?

# 523
Подарявам
Скрит текст:

# 524
Възхитена съм от Лидл и днешния купон за ръчна шевна машина. Поздравления за непредвидимостта в избора на тематичен купон за Великден!
Joy Joy Ще ме умориш! Не им следиш мисълта на Лидл, след обилните софри ще имаме нужда от отпускане на дрехите, затова ни правят този мил жест. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хахахаха, можем да им напишем похвала в онлайн формуляра! Утре да очакваме ли бормашина? Че да има и за мъжете нещо. Satisfied

На мен са ми пратили купон за храсторез Joy 40 лв отстъпка, много смешна дума ми е храсторез Joy Някой, ако го иска да казва.

Също имам за тирамису, маскарпоне, кокосовата напитка, багета и разни кухненски прибори.

Да питам някой купи ли от широките дамски дънки, хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт