Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 329
  • 953
  •   1
Отговори
# 570
Подарявам.Йогурт,грах с моркови,заквасена сметана и гофрети подарени.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 16:59 от Nadia_Di

# 571
Подарявам
Също и сиренето Бри и тирамисуто.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 11:18 от DayInMay

# 572
Днес магазинът на Сливница отварял в 8, не в 7:30. Точно в 8 бях пред магазина за кебапчета на 50%, че бременният ми мозък само за люти чушки, кебапчета и лютеница бленува. Още двама като мен да минат и щяха да свършат, аз взех позволените 3 бройки. Никакви количества нямаха. Дано да заредят през деня, че иначе ще вкарат в магазина хората просто ей така.

# 573
Здравейте, през седмицата ММ е купил една кора бели яйца. Впоследствие прочетох, че са от Полша и честно казано се чудя да ги ползвам ли. Някоя от вас вземала ли е от тези яйца?

# 574
  • София
Ежегодно белите яйца са основно полски. Вероятно всички сме ги консумирали много пъти.
Какво се очаква да им има?

# 575
  • Буркина Фасо
при нас няма полски яйца. всичко е от Украйна и Латвия.

# 576
Уви никъде не видях бели яйца, а точно такива исках. Полски са всяка година иначе.

# 577

Здравейте, бих искала за гофретите и евентуално тирамису /ако друг не го желае, защото за него още не съм сигурна, дали ще го купя, обикновено взимам от големите кутии/. Благодаря!

# 578

Здравейте, бих искала за гофретите и евентуално тирамису /ако друг не го желае, защото за него още не съм сигурна, дали ще го купя, обикновено взимам от големите кутии/. Благодаря!
Пращам ти

# 579
# 580
  • София
Граха с моркови е хубав. Но за мене морковите са му много - половината консерва.
Замразените пакети у нас не се одобриха.

# 581
Подарявам!

# 582
Подарявам купоните, взех сладолед и ми се падна още веднъж 😀 (даден)
 от мейла също не е активиран. Весел празник 🌸
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 15:01 от TDK_91

# 583
  • София
След малко ще ходя до Лидл и с радост бих приютила няколко купона за консервата грах с моркови. Може и 1 сладолед във фунийка. Simple Smile

Извинете, че така мързеливo подхождам, но нямах намерение да ходя и нямам много време да пиша на хора, които не са на линия и може да не ми отговорят веднага.

Предварително благодаря на отзовалите се! Hug

# 584
Подарявам.Йогурт и гофрети подарени.
Скрит текст:
Здравейте, бих искала купона за сметаната, ако е свободен. Благодаря!

Издирвам купон за извара (кофа 1кг), ако на някого му е хартисал.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 16:44 от Nara

Общи условия

Активация на акаунт