Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 284
  • 953
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Какво ще кажете за мляното пилешко месо?🙂🤔
Благодаря за купона за кашкавал!😊
Вчера го погледнах в магазина - пишеше че е от филе и бутче, май към 50/50, не запомних точно. Мен най-вече ме интересуваше дали е мляна и кожата, защото не я искам в чинията ми Simple Smile  нищо не пишеше по въпроса, само беше отбелязано, че е с до 28 % мазнини, което е твърде неопределено,но все пак ми навява мисълта, че има бая кожа вътре. Отказах се и не взех.

# 721
  • Варна
Какво ще кажете за мляното пилешко месо?🙂🤔
Благодаря за купона за кашкавал!😊
Взех ,правих "птичи гнезда " на фурна
По гадно нещо не бях яла ,мнението на цялото семейство беше същото !
Все пак въпрос на вкус .

# 722
Аз пък си ги правя с хуск, пресен лук, подправки за гирос и много ги обичаме. Пека на фраер и стават като пържени (заради хуска).

# 723
При вас има ли от правоъгълните кофи с мопа.
Скрит текст:
Първа бях сутринта и сварвам това

При нас (Бургас - Изгрев) към 10ч имаше две кофи. Обаче останах с впечатлението, че не са комплект с моп, а мопа е отделно за 7лв. Не ги разгледах много подробно, защото не ми трябва а и бяха в затворена кутия, но ми изглеждаше малка - на твоята снимка на най-долния рафт могат да влязат 9 бр по моя преценка - 3х3 кутии. Ей така бяха и при нас - кръглата кофа долу и до нея точно влиза 1 правоъгълна

# 724
Доволни ли сте от тези кофи? Аз имам такава правоъгълна с моп, но за нищо не става, парцалът не се изстисква хубаво и само маже. В най-скоро време мисля да я разкарам.

# 725
От националния ми отговориха, че централно не им били доставили навсякъде такава кофа и това беше. В брошурата пише 8 части, май е с мопа в комплект.

# 726
Аз пък си ги правя с хуск, пресен лук, подправки за гирос и много ги обичаме. Пека на фраер и стават като пържени (заради хуска).
По подобен начин съм правила с мляно пилешко месо от Кауфланд (Coccorico) и ни харесва; чудех се дали и от Лидъл ще е подобно. Ще пробвам.
Свърши ми подправката за гирос, благодаря за подсещането!🙂

# 727
За мен лидълското е по-месо от това в Кауфланд. И двете съм взимала. Лидлското е с доста по-ниско водно съдържание.

# 728
Лидълското видях, че е смес от мляно месо от филе от гърди и от бутче. А в Кауфланд май не беше смес (но не помня от коя част беше месото).🤔

# 729
Не сте обсъдили днешния купон от имейл. Един е, 15% надолу. А започнахме от 40% Joy Впрочем тези салами ще са намалени другата седмица с повече по брошура.
Скрит текст:

# 730
Ох.😂 Ако ги намали с още 15%, ще е супер. Но едва ли...🤔 Саламите ги харесват вкъщи иначе. Или поне единия вид (Servelat май бях взела).

# 731
Останаха ми тези купони, докато стигна до магазина и махнаха бонбоните с бадем, а за тях отидох 😃

# 732
Не сте обсъдили днешния купон от имейл. Един е, 15% надолу. А започнахме от 40% Joy Впрочем тези салами ще са намалени другата седмица с повече по брошура.
Скрит текст:
Другите седмици с 10% намаление....

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 15:50 от monii

# 733
Оф да мн тъп купон. И аз няма да го ползвам. Като видя такива мазни участъци, лошо ми става, хич не е по мой вкус. С такова ще изям половин хляб, а на сегашните ми кг би било кощунство. Предпочитам пуешката шунка и на пикок пур нещата. ММ пък изобщо не ги харесва, сухи били Grinning

# 734
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт