Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 278
  • 953
  •   1
Отговори
# 735
телешката кайма хубава ли е? търся добра за да правя бургери.

# 736
Харесвам каймата от младо телешко. Пекох кюфтенца с моцарела във фурната и добре станаха.

# 737
  • София
Ние също купуваме каймата от младо телешко. Харесва ни.

# 738
телешката кайма хубава ли е? търся добра за да правя бургери.
В Лидл имат и телешки кюфтета за бургери.

# 739
  • Варна/Благоевград
От купона за 1 стотинка ,където има препарат за тоалетна,  някакво сладко и още нещо, да знаете че препарата е в друга опаковка ,не тази от картинката .

# 740
Харесвам каймата от младо телешко. Пекох кюфтенца с моцарела във фурната и добре станаха.
Spasiyka, извинявай, но може ли рецептата да телешките кюфтенца с моцарела, че много интересно звучат?
Днес ще пробвам котидж на Милбона от намаленията,  но не знам какво да очаквам. По-течно ли е, като крема сирене ли е?

# 741
На Pilos котиджа е намален, на Milbona не.
Аз взимам на Milbona и ми харесва, на гранули е. В Пилоса има сметана, която аз избягвам.

# 742
Похвалвам болярския тутманик. Не е като домашния от детството ми, но е вкусен и има доста сирене /надявам се/ и яйца.

# 743
На Pilos котиджа е намален, на Milbona не.
Аз взимам на Milbona и ми харесва, на гранули е. В Пилоса има сметана, която аз избягвам.
Имам талон за Milbona и ще му дам шанс. Не съм яла котидж никога и ми е любопитно.

# 744
Spasiyka, извинявай, но може ли рецептата да телешките кюфтенца с моцарела, че много интересно звучат?
Пакет кайма, яйце, топка моцарела, накисната във вода филия хляб, глава лук, чубрица, кимион, червен пипер. Може и черен пипер и сол, но аз не слагам. Сега като има пресен лук, може такъв. Може и малко магданоз ако искате.

# 745
Преди време бях купила от пилешката кайма, никой не я хареса.
Някой все пак видя ли свободното пиле?

# 746
В понеделник имаше в нашия филиал. Не купих, не знам как е на вкус.

# 747
  • In transit
При нас имаше няколко вчера, но бяха останали дребни х 900г.

Фортуна
, препоръчвам ти го с две ръце, много е вкусно, но поне да е над 1100г, че да не ядете само кокали. Само такова купувам последните две години.

# 748
Аз пък си ги правя с хуск, пресен лук, подправки за гирос и много ги обичаме. Пека на фраер и стават като пържени (заради хуска).
Направих днес с пилешката кайма кюфтета, като я смесих с тиквички, морков, пресен лук, малко чедър, 1 яйце и малко барбекю сос + подправки. Пълна измишльотина, но станаха много вкусни. Не знам защо толкова негативни мнения има за каймата. Simple Smile

# 749
Тук ли обсъждахте пилешката кайма от К от коя част на пилето е? От там купувам редовно, от Лидл още не съм.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт