Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 69 620
  • 953
  •   1
Отговори
# 885
  • велико търново
Имам за подарява е купони :тиквички с кисело мляко, сапун с алое, малка консерва храна за котки, трапеза вода.
Търся купони храна за Куче, кашкавал малкият кръгъл кашкавал.
От днес съм с спортни маратонки светло сиви те. Ще ги по нося ще видя как са. От дрехите нищо не избрах.

# 886
  • София
Търся купони храна за Куче, кашкавал малкият кръгъл кашкавал.
Имам 26% за месни пръчици за куче.

При мен излизат 2 ленти
Скрит текст:

И при мен излизат същите две, но само като реклама в началната страница, редом с рекламата за новата футболна игра. Самата лента ми е до 250 лв.

Някой търсеше купон за яйца. Имам за яйца от свободни кокошки.

# 887
Здравейте, понеже ще прекарам известно време в Ница във Франция дали мога тукашната си лидъл карта да я ползвам за Лидъл там. Понеже ще живея в близост до магазин на лидъл.

# 888
Коментирано е назад, че може - трябва да смениш държавата в приложението.

# 889
stonefaced, шампоанът с банан се води, че е за суха коса? А другият вид (в оранжево) сещаш ли се за каква коса е? Последните пъти все забравям да мина покрай козметиката.
И двата са за суха:

# 890
Крайно време е да сложат на сайта си поне техните си продукти от собствени марки, да може да ги разгледа човек. Имам спомен че козметиката и май и почистващите ги имаше преди време, но сега хич не ги намирам.

# 891
Подарявам.

# 892
Давам тези 3 купона за -50 %, изтичащи утре. Купоните са валидни само за новооткрития филиал в Пловдив, Тракия, ул Недялка Шилева.

# 893
Adalind, благодаря!🙂 Значи ще ги пробвам и двата, когато ми свършат настоящите шампоани.

# 894
  • Варна
Тези потничета са хубави.
Ако не се лъжа декември 2024г бяха ги пуснали, купих тогава в черно, идеална работа ми вършат. Сега си взех светлички цветове. 3бр са 16.99лв.

# 895
Dolce, моля. Аз съм се наточила на тоя с банана, ама имам хиляда други (включително два с банан от Lilly Rolling Eyes). Иначе днес взех шампоана от лентата, избрах ванилията.

И мляно кафе Pumpkin Spice, ще го видим мирише ли на нещо изобщо.

# 896
При вас има ли от малкия кръгъл кашкавал Pilos? В нашия магазин от тази седмица седи само етикета.

# 897
Adalind, и аз към банана съм се насочила първо.😁 Но да изхабя първо и аз този с ванилията...😉
При нас има от малкия кръгъл кашкавал.

# 898
Никой ли не я иска тази пърленка за 1ст?
А като гледам, че в новата лента срещу 100лв я дават, направо смешно ми става.Joy

# 899
Никой ли не я иска тази пърленка за 1ст?
А като гледам, че в новата лента срещу 100лв я дават, направо смешно ми става.Joy

Тя на редовна цена е 30 стотинки май.
Онзи ден я гледах намалена даже на 10 стотинки..

Общи условия

Активация на акаунт