Как приехте промяната ?

• 3 633
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Ох, авотмобилът къде се вписва в картината, не разбрах.
Имате ниско самочувствие, работете в тази насока и тогава изобщо няма да Ви пука от ничие мнение, очи и т.н
Отделно хората с високо самочувствие излъчват една студенина, която отблъсква тази неприятна паплач, която ви заглежда.

# 16
Започнала си да се харесваш и оттам е тръгнал заряда с външния интерес. И грозновати жени са силно желани, когато се харесват сами.
Свикваш с времето с промяната и престава да ти прави впечатление

# 17
  • София
Ти сигурна ли си, че наистина те оглеждат и подсвиркват, и то заради едни зъби? На 36 си, още 4-5 години непознати ще те отразяват като сексуален обект, после няма.
Явно е сигурна и е напълно нормално непоисканото мъжко внимание да я дразни. Заради такива злобни и дребнави коментари човек може да се откаже да пише в женски форум. Има красиви и успешни жени с хубави зъби, какво е толкова странно.
По темата иначе - игнорираш ги и това е. Не съм открила начин за справяне с простаците по улицата, или където и да било.

# 18
Постигнали сте толкова неща в живота си. Успели сте да оправите захапката си, имате красиви зъби сега, имате добра работа и доходи, имате добър съпруг и деца. Какво не ви стига? Не сте се сблъскали още със смъртта. Когато загубите най-близките си, не ви го пожелавам изобщо, тогава ще разберете колко жекток е животът. Съжалявам, че съм малко рязка.
Oт това най - много се страхувам . Нагоре някъде написах ,че сама си внушавам някои неща ,мисля много напред в бъдеще и то все лоши неща и понякога това ме побърква. Имам чувството,че не заслужавам всичко,което ми се случва , вероятно,защото нямам никакво самочувствие

# 19
Доколкото разбирам нищо не ти е паднало от небето, ами си работила за да постигнеш разни неща. Всичко е в главата ти, най-вероятно се дължи на травми от детството ти. Гледай да разбереш защо така се чувстваш и да го преодолееш, защото си млада, а такава нагласа ще те дърпа назад. Т.е още много години имаш пред себе си да се мъчиш.
Ако не можеш сама, направи няколко консултации с психолог.

# 20
Доколкото разбирам нищо не ти е паднало от небето, ами си работила за да постигнеш разни неща. Всичко е в главата ти, най-вероятно се дължи на травми от детството ти. Гледай да разбереш защо така се чувстваш и да го преодолееш, защото си млада, а такава нагласа ще те дърпа назад. Т.е още много години имаш пред себе си да се мъчиш.
Прекалено много травми ,загуба на близки и тежки времена ,цялото ми детство беше белязано с болни близки и все страх ,че някой не е добре и до днес така (майка ми не е в завидно добри състояние) ,прекалено много млади, близки  хора си отидоха за кратко време , не мога да се нарадвам на нищо ,имам чувството,че вече не мога да поема повече .Наскоро почина много млад комшия и всичко се разигра пред очите ми - от тогава всеки ден за мен е страх ,да не ми се случи същото ,от тогава не мога да се радвам от там и паник атаките .Темата отиде в друга посока

# 21
Ами ето, че другаде е корена на проблемите ти. Нищо общо няма с това как изглеждат зъбите ти, дали имаш кола или че някой ти подсвирнал на улицата. Ти си нестабилна в основата си. Имаш травми, които направо те разлюляват.
Има много хора с травматично детство и случки в живота, преживели болести и смърт, включително и аз, но явно сме с по-устойчива психика и не са ни повлияли толкова. На теб буквално т е трудно на функционираш в ежедневието и някакви банални случки те изваждат от равновесие.
От така описаното за мен нуждата ти от специалист е крещяща. Той би ти помогнал да се справиш с демоните ти.

# 22
До един момент някак се крепях ,в един момент всякаш всичко ескалира. Представих нещата така ,защото искам да се радвам на това ,което имам ,но някак не се получава . Свивам се в някаква черупка и аз не знам защо ,не съм свикнала с такова внимание и ме изнервя допълнително. В момента нищо не ми липсва ,но нещо ме дърпа назад

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 01:44 от Dobriana32

# 23
Преживените неприятности те дърпат назад, явно и като натура си склонна към песимизъм и меланхолия. Звучиш като много свестен и работлив човек. Гледай да намериш помощ, иначе ще е тежко не само за теб, но и за най-близките ти хора.
Гледай себе си и семейството си, не обръщай внимание на това кой какво казал и как те погледнал. Комшиите също ги остави. Може да звучи коравосърдечно, но си пази емоциите, не ги разпилявай навън. Нямаш капацитет да поемеш цялата хорска мъка, ще се докараш до лудост така. Всеки ден около нас се случват трагедии, трябва да намериш защитен механизъм да предпазваш себе си.

Не можеш да контролираш поведението на хората, но можеш да контролираш твоите реакции. Научи се да приемаш комплименти дори и да идват от неочаквани места. Това всъщност е хубаво и създава настроение, няма нужда да го демонизираш. Изобщо, по-леко гледай на живота.

# 24
Прекалено много травми ,загуба на близки и тежки времена ,цялото ми детство беше белязано с болни близки и все страх ,че някой не е добре и до днес така (майка ми не е в завидно добри състояние) ,прекалено много млади, близки  хора си отидоха за кратко време , не мога да се нарадвам на нищо ,имам чувството,че вече не мога да поема повече .Наскоро почина много млад комшия и всичко се разигра пред очите ми - от тогава всеки ден за мен е страх ,да не ми се случи същото ,от тогава не мога да се радвам от там и паник атаките .Темата отиде в друга посока
Имате страх от смъртта и от там се корени всичко. Обърнете се към психолог или променете гледната си точка към живота - литература много. Приемете, че идваме за точно определено време, за да научим уроци и да бъдем най-добрата версия на себе тук и сега. На бъдещето не можем да противодействаме.

# 25
Някои мнения наистина ми повлияха положително . Много ви благодаря,момичета Blush

# 26
Ти сигурна ли си, че наистина те оглеждат и подсвиркват, и то заради едни зъби? На 36 си, още 4-5 години непознати ще те отразяват като сексуален обект, после няма.
Явно е сигурна и е напълно нормално непоисканото мъжко внимание да я дразни. Заради такива злобни и дребнави коментари човек може да се откаже да пише в женски форум. Има красиви и успешни жени с хубави зъби, какво е толкова странно.
По темата иначе - игнорираш ги и това е. Не съм открила начин за справяне с простаците по улицата, или където и да било.

Точно тези, които открито си заявяват възхищението чрез подсвиркване, май хич не се впечатляват от зъби. Заглеждат се по вторичните полови белези. Затова съм изненадана.

# 27
Аз не исках да кажа ,че зъбите са акцента ,но не е лъжа ,че преди това рядко се случваше

# 28
Добрина , развила сте тревожност в следствие различни травми. Тази тревожност не е само психично (внушено, духовно) състояние , а си има и физиологични последствия. Нищо срамно няма , да се обърнете към специалист, както , като се разболеете отивате на доктор , а не го карате само на пост и молитви.

Общи условия

Активация на акаунт