Music Idol - тема 5

• 16 207
  • 428
  •   1
Отговори
# 120
а кога ще им дадат следващата задача?
Дадоха я още в понеделник  - песен evergreen
вярно. Сега си спомних, благодаря.
Аз пък съжалявам, че Тихомир е така назад. дано дръпне по-нататък.

# 121
Съжалявам за Деница, не знам колко добре пееше, но ми беше много симпатична.

# 122
Хм, Илияна получи повече гласове от Тихомир.  newsm78

Деница напуска, много й е тъжно. И на мен ми дожаля за момиченцето. Cry

Ами, цяло Дряново гласува по няколко пъти за нея, затова.... а ние НЕ!!!!

Не бих  се учудила, ако Илияна стигне почти до края на формата....  

Не искам да се заяждам, но хайде да се абстрахираме от факта, че е малко по-неугледна (в никакъв случай не е грозна) и е учителка от Дряново. Тя е учителка по музика всъщност.
Доста е музикална и пее много добре. Не случайно стигна дотук. Аз пък й пожелавам да остане колкото се може повече във формата. Почти съм сигурна, че ще спечелят или Кремена, или Невена, или Стефан. Те са всеобщите любимци и фаворити. Но Илияна заслужава да пее още на сцената.

# 123
  • Сливен
От одеве си седя и се чудя  newsm78
Не можах да гледам тази вечер, но журито нали беше в предаването, а предаване почва в 8.00ч ?
От друга страна Шоуто на Слави се снима отново по същото време май?
Как Слав се е клонирал в двете?
Шоуто ли снимат по-късно или Music Idol-а е на запис?
Ако пък Music Idol-а е на запис, как по дяволите се отчитат пустите му SMS-и  newsm78 newsm78

# 124
Не можах да гледам тази вечер, но журито нали беше в предаването, а предаване почва в 8.00ч ?
Ако пък Music Idol-а е на запис, как по дяволите се отчитат пустите му SMS-и  newsm78 newsm78

Какво му пречи на Славчо да си снима шоуто в 5 или 6 часа? Нищо, на практика. Навремето имаха проблеми, че студиото му е точно до студиото на новините на БТВ, та се чуваше май и трябваше да снимат като свършат новините, но сигурно са го решили.
Той нали няколко месеца щеше да си дава шоуто под наем? Защо се върна така бързо?

# 125
Шоуто естествено е на запис, правят го доста често понякога.

# 126
  • Сливен
Да-де
Най-вероятно Шоуто e с по-ранен запис, щото ако е Idola -  Thinking

# 127
  • Торонто/Сливен
Режисурата е част от формата. Така го правят навсякъде по света.

Да, така е, гледам редовно DSDS (немското издание).
Емоцията е по- друга. Нещо тук ми куцаше. newsm78

Форматът може да е такъв в Германия и България, но в Канада и САЩ няма нищо общо. Нашия айдъл малко прилича на правен на масата в кръмча в сравнение с Америкън и Канейдиън айдъл (за съжаление). Последните две са много стилни, няма никакви такива диалози с журито, да не говорим, че ролята на водещия (само един и в двете страни) се свежда само до това да представя изпълнителите; за безвкусни шеги (като тази за прическата на момчето или кой от журито кого харесвал) и  дума не може да става.
Но може би в България това е интересно и затова така го правят.

# 128
  • Пловдив
Тъй като много рядко съм гледала предаването по телевизията, бях много заинтригувана от отзивите за учителката. Та се поразрових, не намерих изпълнението и от миналата вечер ( изслушах всички, които бяха в нета), намерих само едно изпълнение на "Ах морето" от 13 март. И честно казано не намерих нищо лошо в изпълнението. Напротив, от всичко което чух до сега, това беше единственото може би изпълнение с нито едно отклонение от тончетата. Всички други имаха някакви интонационни забележки. Но явно всички съдят по външния вид и професията и не забелязват положителното в нея. Ще се радвам ако продължи и до края, защото има талант за пеене.

# 129
Тъй като много рядко съм гледала предаването по телевизията, бях много заинтригувана от отзивите за учителката. Та се поразрових, не намерих изпълнението и от миналата вечер ( изслушах всички, които бяха в нета), намерих само едно изпълнение на "Ах морето" от 13 март. И честно казано не намерих нищо лошо в изпълнението. Напротив, от всичко което чух до сега, това беше единственото може би изпълнение с нито едно отклонение от тончетата. Всички други имаха някакви интонационни забележки. Но явно всички съдят по външния вид и професията и не забелязват положителното в нея. Ще се радвам ако продължи и до края, защото има талант за пеене.

Влез в сайта на бтв, там има линк към сайта на мюзик айдъл, където е качено всичко, включително последния концент. Компанията, която държи правата, им разреши да качват всичко в нета на сайта си.

# 130
Шоуто естествено е на запис, правят го доста често понякога.

Винаги го правят. С изключение на случаите като финала на конкурса по танци, когато се чакаха смс-и и тогава беше от 20 часа.

# 131
Режисурата е част от формата. Така го правят навсякъде по света.

Да, така е, гледам редовно DSDS (немското издание).
Емоцията е по- друга. Нещо тук ми куцаше. newsm78

Форматът може да е такъв в Германия и България, но в Канада и САЩ няма нищо общо. Нашия айдъл малко прилича на правен на масата в кръмча в сравнение с Америкън и Канейдиън айдъл е(за съжаление). Последните две са много стилни, няма никакви такива диалози с журито, да не говорим, че ролята на водещия (само един и в двете страни) се свежда само до това да представя изпълнителите; за безвкусни шеги (като тази за прическата на момчето или кой от журито кого харесвал) и  дума не може да става.
Но може би в България това е интересно и затова така го правят.

Захванах се за това мнение, защото и аз мисля точно така по отношение на безвкусните шеги. Следя Мюзик Айдъл редовно, но тази вечер просто останах разочарована от водещите. То лиготии, то чудо....нямам думи. Мисля така, защото може би имам база за сравнение. Следя Американ айдъл, а и тукашния британски вариант. Водещият/ или водещата/ наистина е един и е много далеко като поведение от Иван и Андрей. Всичко е стилно, както каза Нади. Те двамата / бг водещите/ понякога наистина пускат свежарски шегички и няма нищо лошо в това, но мисля, че бг формата е далеко от формата на това предаване по принцип. Иван горе-долу мога да го изтрая, обаче тая лигня Андрей ми е много  анти.
А по отношение на участниците - аз харесвам Теодор и Невена най-много.

# 132
аз никога не пращам смси, сега също. Но няма да пропусна да отбележа, че Сантра направо се губи като певчески възможности пред 12те.

От снощи ме сърбят ръцете да го кажа. Ама сега се добрах до компа. Тя не пя на живо, може би да не се орезили.

# 133
  • Пловдив

Влез в сайта на бтв, там има линк към сайта на мюзик айдъл, където е качено всичко, включително последния концент. Компанията, която държи правата, им разреши да качват всичко в нета на сайта си.

bouquet

# 134
В интерес на истината и аз ще го кажа - Илияна пее хубаво и много вярно. Може да не е красавица, но наистина пее много добре. За разлика от Тихомир, който иначе също не изглежда никак добре, а и е доста фалшив. Съжалявам за Деница - беше ми симпатична, макар че на моменти пее фалшиво. Лично на мен визията на учителката Илияна не ми пречи, напротив, даже ми е много симпатична, а и не това трябва да бъде определящо - важни са гласовите възможности. Стефан от Бургас също пее много добре, и много вярно, освен това има много прецизно чувство за ритъм и изключително приятен тембър на гласа - от мъжете той е най-добрият, нищо че не е красавец.

Общи условия

Активация на акаунт