Music Idol - тема 5

• 16 281
  • 428
  •   1
Отговори
# 135
От снощи ме сърбят ръцете да го кажа. Ама сега се добрах до компа. Тя не пя на живо, може би да не се орезили.

И аз забелязах, направо голяма излагация! Тя сигурно ако запее на живо, може наистина да се изложи пред участниците, защото те пеят(на живо) по-хубаво от нея.

# 136
Аз също харесвам Илиана! PeaceМного ми е симпатична и пее добре!Това,че е от малко градче и е учителка по музика ме кара още повече да я харесвам.
Мои фаворити за спечелването са Кремена и Теодор,донякъде и Стефан!
А Сантра на плейбек пя по-лошо отколкото участниците в шоуто на живо,ама тя не е с кой знае какви гласови данни! Twisted EvilАз ако бях на мястото на някой певец,дето вече си има кариера и публика,ама не е до там добър певец и да ме канят за гост на такива шоута - ми няма да ида да се излагам!И в Стар академи се получаваха такива гафове и сега пак- вече утвърдени изпълнители да пеят къде,къде по-зле от тепърва прохождащите таланти и то на по 15-17 години! Sick

# 137
И на мен Сантра ми направи лошо впечатление като не пя на живо.
А за чуждите варианти на шоуто съм абсолютно сигурна, че са много по-хубави дори и без да съм ги гледала. Те и от Сървайвър направиха един голям боклук, не съм се надявала на много повече за Айдъла.

# 138
Сървайвъра много го о..ха наистина.Направо резил голям. На мен също в началото ми допадаха водещите,но снощи беше тъпо.То чак дразнещо..Затова си превключих и гледах Випа,после само накрая видях,че Деница си тръгна.
Стефан,има говорен дефект,много се усеща..по-специфично е.Незнам дали победителя на Айдъл, трябва да има говорен дефект newsm78

# 139
Познавам се с майката на Стефан. Тя наистина много се гордее със сина си.

# 140
  • Пловдив
Познавам се с майката на Стефан. Тя наистина много се гордее със сина си.
Всяка майка се гордее с децата си. Simple Smile

# 141
Съжалявам за Деница,много беше сладка.Стефан ми е много симпатичен и момчето с очилата-Пътов ли беше.Илияна не я харесвам.

# 142
Айде, пак сте се поотпуснали в плЮенето...

Моят вкус пък не е толкоз изтънчен! Не очаквам изискан водещ с папийонка, който само да съобщава имената на децата. Аз съм си българка, балканка и си знам, че по нашите георграфски ширини, не стане ли хасъл баш сеир, все едно нищо не е станало. Децата пеят стахотно, много са хубави, но досега да ми беше доскучало и да бях спряла нацяло да гледам, ако не бяха заяжданките на Слави и Дони, гадорията на Слави към участниците и плоските шегички на Иван и Андрей.

# 143
Изгледах още веднъж концерта от понеделник, искам само да споделя, че поне 5 пъти си върнах песента на Невена Цонева - Тайнствени неща от Нели Рангелова.
Така я изпя, че наистина засенчи английските песнички на всички останали.
Ако забелязахте, тримата с най-нисък резултат пяха чуждоезична песен.
Има логика, когато текста е на български е много по-вероятно да те харесат повече хора, най-малкото защото и ти самия влагаш повече емоция в думи, които разбираш.

Поздравления  bouquet за Невена от мен, впечатли ме истински.

# 144
  • София
И според мен Невена пя най-добре, но съвсем не съм на мнение, че Деница трябваше да си отиде. Много ми стана мъчно за момичето Sad Особено като даваха на другите кръгове как се е представяла! Ами има си и глас, и визия! Жалко! Не мога да си представя, че толкова малко хора са гласували за нея Thinking

# 145
И според мен Невена пя най-добре, но съвсем не съм на мнение, че Деница трябваше да си отиде. Много ми стана мъчно за момичето Sad Особено като даваха на другите кръгове как се е представяла! Ами има си и глас, и визия! Жалко! Не мога да си представя, че толкова малко хора са гласували за нея Thinking

Еми от тук нататък все тъжно ще става, макар че аз ще се радвам като махат (ако ги махнат изобщо де!) Кремена и даскалката Mr. Green

# 146
  • София
И аз се надявах Илияна /най-после й научих името на даскалицата/ да си отиде. Ами антипатична ми е и това е Crossing Arms Много е озъбена....оцъклена...абе типично излъчване на даскалица, а не на звезда от Мюзик Айдъл.

# 147
На мен ми беше интересен кастинга.Сега мие нещо тъпо.

# 148
  • Paris
От къде мога да дръпна концерта от понеделник?

# 149
От къде мога да дръпна концерта от понеделник?
http://www.DMCA-removal-from-Google/

Общи условия

Активация на акаунт