Music Idol - тема 5

• 16 122
  • 428
  •   1
Отговори
# 180
много ме ядоса Йорданка с начина, по който говори на учителката.
Направо се изложи Данчето с тоя коментар Stop

и мен ме издразни, що за отношение  Sick
Ники и не знам си кой може ли да бъдат там вместо нея, ай сиктир  Crossing Arms

# 181
Май я тресе критическата  Thinking
Няма да гледам следващата задача ,не съм почитател  Naughty

# 182
Общо взето ако не са им лични фаворити, Данчето и Глория се изказват само за да се заяждат една с друга...тази вечер просто във въздуха чак се усещаще как само се причакват, за да забият другата....Още малко и за косите очаквах да се хванат...егати професионалното жури  Stop

# 183
явно много смси валят от Дряново. та това беше нещо като предупреждение Simple Smile
Илияна пак ми хареса, въпреки че наистина си избира едни такива сладки песнички.
Валентина не ми се вписва в представата за идол, въпреки че много я харесвам и тази вечер пак я харесах.
Лалчев пее много отворено А.

журито се държи според формата. Заяжданията са режисирани, доколкото може това да стане. Нали не мислите наистина, че имат проблеми помежду си?

# 184
  • София, Дървеница
Пламенчо взе да се кръсти като чу новата задача - песен от поп-фолка  Mr. Green

"Защооооо няма радооооост за теб и за меееен"

Да живее  поп-фолка!!!!
И  а сега кажете, кой ще се осмели да изпее песен на Глорията, а  Thinking

# 185
А следващата задача каква е?

# 186
Поп-фолк песен

# 187
Shocked Нищо ли по-интересно не можаха да измислят..

# 188
Йорданка Христова е  голям професионалист!! И беше адски права за Илияна!!! Музика и въобще изкуство се прави с емоция и енергия, които взривяват публиката, а не само с правилно пеене в една тоналност! Критика винаги ще има и рядко ще гали с перо.
 Браво на Лалчев!!

# 189
предполагам,, че ще ги прекарат през всички стилове. Аз утре ще изгледам целия концерт защото сега гледах само Пламен, Тихомир, Преслава, Илияна, Кремена...и май това бяха

# 190
  • София
Стефан сбърка с избора на песен, според мен. тембърът на гласа му не подхожда. изпя си песента като ученик на изпит в музикалното - чисто, вярно и старателно. очаквах журито да отбележи този факт, но явно слушаме с различни уши.
за мен, той не успя да придаде интимност и мекота на тази песен.

# 191
  • Сливен
Айде и аз да се отчета  Twisted Evil

За мен Кремена за първи път на концерт улучи право в десятката, нищо че малко изфалшиви в началото - края беше убийствен. Страхотен глас има. Остава си сред фаворитите ми.
Теодор направо ми израства в очите с всеки концерт - щом с мъжо се разтанцувахме на Дилайла  Flutter Flutter
Невена този път направо се срина. /Ама аз и без това не я харесвам, така че ми е все тая/. Виж нейната песен да я беше изпяла Красимира .....
Същото важи и за Стефан. може би съм много ревнива към песните на Жоро Минчев, защото е един от любимите ми изпълнители, но Бяла тишина щеше много повече да подхожда на Тихомир примерно ...
Пламен, Преслава и Валентина - в норма, но без да ме впечатлят с нещо ново
Този концерт с по-голяма сила показа, че на Румен и на Илиана им е време да си ходят в къщи Wink
май не остана неоплют  Twisted Evil Twisted Evil

Иначе много се кефя на Данчето и Глория  Mr. Green
Ако са режисирани  - браво на екипа
не знам защо обаче ми се струват истински мълниите
а Глория взе да ме дразни ужасно с нейните полутонове и дълги тонове  Sick

# 192
Иначе много се кефя на Данчето и Глория  Mr. Green
Ако са режисирани  - браво на екипа
не знам защо обаче ми се струват истински мълниите
а Глория взе да ме дразни ужасно с нейните полутонове и дълги тонове  Sick

И на мен не ми прилича на режисура, ама не мога да бъда сигурна... Иначе и мен Глория ме дразни с нейните превъзнасяния, полутонове, тонове, микрофони близо до устата и т.н....  Crazy

# 193
Ян Бибиян изпревари ме с постинга и направо ми взе думите от устата  Mr. Green
Тази вечер най-много ми хареса Теодор.   bouquet
Песните на Преслава, Красимира, Кремена, Валентина и Тихомир бяха много добре подбрани, другите не ме впечатлиха  Rolling Eyes
абсолютно съм на мнение че Илияна или Румен трябва да си отидат.
Румен е симпатичен, пее с чувство, но гласът му не е толкова силен като на другите според мен.
За Илияна какво да кажа, Йорданка Христова беше малко рязка, но беше напълно права и както казва Слави: има моите "адмирации"  Mr. Green
Никой няма нищо против, че е учителка или че е от малък град по принцип, но Мюзик айдъл е конкурс за таланти, а не за хора, които пеят вярно и не бъркат текстовете на песните. Дони и преди подчерта, че пее лесни песни. Ако следващия път изпее нещо трудно и както трябва може и да се променя донякъде мнението, но пак си мисля, че няма необходимата каризма за идол.
А това за малкия град го повтарят, защото хората там много лесно се мобилизират, всички са роднини или близки познати и естествено гласуват. А за софиянци и тези от другите големи градове е по-трудно.

Искам да ви питам нещо, понеже не гледах миналия път вота на публиката, кои бяха на по-задни позиции?

И още един въпрос, някой ще ми обясни ли по дяволите какво означава "да пееш на полутонooooh!

# 194
означава да пееш полутон по-високо или по-ниско от необходимото  Mr. Green обикновено по-ниско.

за Тишо помня, че беше в дъното на миналото класиране.

Общи условия

Активация на акаунт