Music Idol - тема 5

• 16 107
  • 428
  •   1
Отговори
# 165
мисля, че Кремена направи голяма грешка с "Камино". Изключително трудна песен, не е за 15годишни, колкото и тя да пее добре. Тук се иска мъдрост. Дори да не беше изфалшивила началото.
Тъкмо това си мислех и аз. Simple Smile

# 166
   Каква хубава песен и как можа да я развали така още от първите тонове този Румен!

# 167
кажете за Румен повече, не можах да го видя.

# 168
нещо не ми хареса Невена този път

# 169
Тази последната, Невена... ами нещо не й се чува гласът Rolling Eyes

А не ви ли се струва, че всички много се притесняват, като излизат на сцената.

Леле, Слави ще разплаче момичето, аз на нейно място досега да съм ревнала Shocked

# 170
абе хубаво пее. Ако не спечели мюзик айдъл, Слави ще я лапне - много прилича на Нели. Изобщо Слави има богат избор от бъдещи беквокали за кукубенд.

# 171
Мисля, че Красимира ще спечели МА. Ако не го спечели, това ще е само защото сестра й е победителка в Сървайвър, а българите сме специалисти по конспирациите

# 172
тююю, на работа съм и пропуснах Невена, какво изпя, хванах само коментарите, с които я направиха на салата, лошо ли пя????

# 173
тююю, на работа съм и пропуснах невена, какво изпя, хванах само коментарите, с които я направиха на салата, лошо ли пя????

it's raining mаn пя

# 174
На мен ми харесва Пътов. И сега и до сега.

# 175
  • София
много ме ядоса Йорданка с начина, по който говори на учителката.

# 176
Илиана обаче наистина е хитруша все лесни песни си избира.Ама и Йорданка какво иска от момичето,много гадно се изказа!
Какво пя Пътов че изтървах?

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 21:48 от MamaMargo

# 177
И на мен не ми хареса коментара на Данчето... Що пък я били допуснали зрителите!!!
Но пък ми хареса как Глория й опонира.
За никого другиго не повтарят непрекъснато от кой град е и с какво се занимава. А това, че е учителка от Дряново и го натякват нон-стоп. Ще взема да гласувам за първи път и то за Илияна!

# 178
  • София
Именно !

# 179
много ме ядоса Йорданка с начина, по който говори на учителката.
Направо се изложи Данчето с тоя коментар Stop

Общи условия

Активация на акаунт