Music Idol - тема 5

• 16 079
  • 428
  •   1
Отговори
# 345
Абе не знам Светльо - Метльо, ама гледахте ли Тихомир в шоуто на Слав Grinning
Ейййй! Много ме е яд за т'ва момче! Страхотен тембър има!
     33uu
     На мен повече ми допадат тембри,като тези на Пламен Пътов или на Васко Хлебаров(момчето с дългата коса,който за съжаление не влезе на финала).Това са гласовете с повече вибрато(и особено ситното вибрато),както и много други фини нюанси на истинското поп-пеене.

# 346
Аз го харесвах до момента, в който не се запознах с него.  Rolling Eyes
Случва се хората да не си пасват.  Peace

На мен повече ми допадат тембри,като тези на Пламен Пътов или на Васко Хлебаров(момчето с дългата коса,който за съжаление не влезе на финала).Това са гласовете с повече вибрато(и особено ситното вибрато),както и много други фини нюанси на истинското поп-пеене.

Да, жалко наистина че не влезе! Много се учудих, за което. Доста е талантлив.

# 347
Доста ще ми е интересно какво всъщност ще сътворят с чалгата - повечето нямат вид на хора, които някога са се увличали по този стил музика.
Предполагам, че ще заложат на фолк-балади.

# 348
 Laughing  Mr. Green  Laughing Не знам какви ще ги дървят, но Пламен и Теодор направо си се прекръстиха, като чуха задачата. Мога само да им стискам палци...
Невена не мисля, че ще има проблем. Красимира определено няма такъв тип техника, Стефанчо и той не е упражнявал маанета.
Абе, унизителна задача. Според мен можеха да измислят много по-хубави неща като задачки.

# 349
Дали няма да чуем пак "Кой сега до теб заспива?"  Joy

# 350
Дали няма да чуем пак "Кой сега до теб заспива?"  Joy
Аха!  hahaha Кат' нищо!
Или пък : "Защоооооооооооо, няма радоооост, за теееб и за меееен..." tooth

# 351
Laughing  Mr. Green  Laughing Не знам какви ще ги дървят, но Пламен и Теодор направо си се прекръстиха, като чуха задачата. Мога само да им стискам палци...
Невена не мисля, че ще има проблем. Красимира определено няма такъв тип техника, Стефанчо и той не е упражнявал маанета.
Абе, унизителна задача. Според мен можеха да измислят много по-хубави неща като задачки.

В това е солта и пипера на състезанието - да покажат, че могат да пеят всичко и да са артисти на сцената. Имат по-хубави гласове от повечето фолкаджийки, което значи, че не трябва нищо да им се опъне. Може би част от тях ще се измъкнат с народни песни - в крайна сметка фолк изпълнителите пеят и много адаптирани народни парчета. Ако им разрешат, де.

# 352
Да, и аз си го помислих(за чистия фолклор), но ми се струва, че няма да им разрешат.
По-скоро си мисля, че може да има отделна задача за фолклор. Thinking

А иначе казваш, че не трябва да им се опре нищо. Да, ама не всеки е работил за такъв тип техника. Има различни стилове на пеене просто. Както опрените певци рядко могат да пеят поп или рок, така е и с фолклора и поп-фолка.

Абе, определено ще гледам с интерес.  Mr. Green  Laughing

# 353

Да, ама не всеки е работил за такъв тип техника. Има различни стилове на пеене просто. Както опрените певци рядко могат да пеят поп или рок, така е и с фолклора и поп-фолка.
      Има разбиращи от материята в този форум! newsm10

# 354
Къде мога да гледам последния концерт?  newsm78

# 355

neterra.bg го има целия
а в сайта на мюзик айдъл пък има качени изпълненията на участниците

# 356
# 357
  • Сливен

Да, ама не всеки е работил за такъв тип техника. Има различни стилове на пеене просто. Както опрените певци рядко могат да пеят поп или рок, така е и с фолклора и поп-фолка.

Много станаа разбирачите ....
Там е проблемацията  Twisted Evil

# 358

Много станаа разбирачите ....
Там е проблемацията  Twisted Evil
     33uu

# 359

Радвам се, че още някой мисли така!
   friendship

neterra.bg го има целия
а в сайта на мюзик айдъл пък има качени изпълненията на участниците
Да, в сайта на МИ ще ти е най-добре да ги гледаш. На парче са, + това имаш опция Фул скрийн, докато при  www.vbox7.com не е така.
http://www2.musicidol.btv.bg/media/stages/concerts/index.php?dat … 3&mediaType=2 - директен линк към концертите.

Общи условия

Активация на акаунт