Music Idol - тема 5

• 16 092
  • 428
  •   1
Отговори
# 330

Но защо пък не да се посъберат малко парици сега......
     smile3508

# 331
  А Невена от къде ли беше? newsm78
И тя е от някакъв малък град.
По- точно Севлиево, сега проверих.
Ами тогава е крайно време и Севлиево да покажат активност.Какво спят!Извинявам се на всички,които харесват Илияна,но аз просто не мога да я гледам повече.

# 332
  А Невена от къде ли беше? newsm78
И тя е от някакъв малък град.
По- точно Севлиево, сега проверих.
Ами тогава е крайно време и Севлиево да покажат активност.Какво спят!Извинявам се на .
      newsm10
     И на мен ми е фаворитка Невенчето!

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 15:19 от Селма

# 333
     И на мен ми е фаворитка Невенчето!
и моя също. Simple Smile

# 334
Ами тогава е крайно време и Севлиево да покажат активност.Какво спят!
А ти защо мислиш, че не са показали активност?
Да си видяла тя някога да е била пред изгонване?
Даже на предишния кастинг беше на първо място в своята осмица. Най-вероятно и за нея гласуват не по-малко.

# 335
Дано да е така,много я харесвам.Има качества да стане добра певица.Това за Севлиево га казаха,защото ми писна от тая Илияна.

# 336
  Можем да пуснем една анкета,където да даваме гласове за своите фаворити .Така ще обобщим мненията си.Пак и  предполагам,че ще се включат много повече форумки(форумци Grinning)
  На мен ми е интересно,кой ли е Мюзик Айдъл според Бг-Мамма.А на вас?

# 337
  • София
И аз съм съгласна да направим анкета. Но трябва да я пусне този, който е започнал темата.

# 338
Невена я опоска песента на Уедър гърлс, язък. Иначе има и визия и глас, що се закопа така ooooh!
Преслава само на мен ли не ми харесва? Мяза ми на естрадна певица от края на 80-те, скучна и със самочувствие.
Не си сама! Тази Преслава...единствената асоциация: селска кръчма.

Изслушах ги. Не ми харесаха Румен и Илиана. Стефан и Кремена- не, че не пяха хубаво, но нещо не ми допадна. Невена изпя песента по- различно, хареса ми; в началото мисля, че друг обърка тона, не тя.

И аз чух ясно , че бекингите осраха хавата в началото!  Peace

# 339
Светльо се оказа пълно куку.Нали го бяха срещнали момичетата от форума в кареокето,държал се много гадно.
Светльо за съжаление няма грам обноски. Държи се супер недодялано.  Rolling Eyes
Той е един нещастен комплексар.На 28г. девствен бил,нещо значи му хлопа на човека. Crazy

Стига бе, хора! Какво искате от човечеца? Светльо е един от малкото скромни и затворени в себе си хора. Шантав и недодялан - вярно, но аз смятам , че това  му е чара. За сметка на това е изключително забавен, разнообразен и интелигентен, но най-вече е различен, много различен от всякакви стереотипи. Ако това ви дразни, толкова по-зле за вас.

# 340
Светльо се оказа пълно куку.Нали го бяха срещнали момичетата от форума в кареокето,държал се много гадно.
Светльо за съжаление няма грам обноски. Държи се супер недодялано.  Rolling Eyes
Той е един нещастен комплексар.На 28г. девствен бил,нещо значи му хлопа на човека. Crazy

Стига бе, хора! Какво искате от човечеца? Светльо е един от малкото скромни и затворени в себе си хора. Шантав и недодялан - вярно, но аз смятам , че това  му е чара. За сметка на това е изключително забавен, разнообразен и интелигентен, но най-вече е различен, много различен от всякакви стереотипи. Ако това ви дразни, толкова по-зле за вас.
Едва ли момичетата имат нещо против това, че е странен.
Просто аз също съм чувала от познати, че откакто е бил във Файв старс се държи ужасно надменно.

# 341
  • Сливен
Абе не знам Светльо - Метльо, ама гледахте ли Тихомир в шоуто на Слав Grinning
Ейййй! Много ме е яд за т'ва момче! Страхотен тембър има!

# 342
 Светльо скромен и затворен? Да-да... Joy

# 343
Светльо скромен и затворен? Да-да... Joy
По отношение на жените си е точно затворен.
Не  мисля , че се е надул, просто хората го пречупват през различна призма-тази на известността, а той определено не мисля че  се кефи да е известен.
Мисля че е нормално да не го харесват много хора,прекалено е странен. Но последното за някои е недостатък, а за други предимство.
Просто  не съм съгласна с обидните думички по негов адрес.

# 344
Аз го харесвах до момента, в който не се запознах с него.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт