Music Idol - тема 5

• 16 105
  • 428
  •   1
Отговори
# 195
Тихомир,Илияна и Деница бяха най-накрая миналия път.И аз съм фен на Теодор,много ме впечатли с изпълнението на Дилайла PartyИначе Пламен ми е много сладък,Тихомир също ме кефи,много приятен глас има,Преслава също пее много добре.Колкото до прехвалените Кремена и Красимира-пеят хубаво,ама нещо не ме завладяват особено Peace

# 196
много ме ядоса Йорданка с начина, по който говори на учителката.
Направо се изложи Данчето с тоя коментар Stop

и мен ме издразни, що за отношение  Sick
Ники и не знам си кой може ли да бъдат там вместо нея, ай сиктир  Crossing Arms
и мен ме подразни,може и да е права, но се държа супер инфантилно и грубо-можеше да си каже критиката по серьозно ,без коментари ,кой бил виновен за да не са там еди кои си нейни фаворити а учителката
даже се зарадвах,че Глория защити Илиана

# 197
Най-накрая да гледам един концерт и аз  Grinning
Теодор беше звездата на вечерта. Досега не ми харесваше, но снощи беше великолепен, браво на него!
Само Кремена блесна с нещо от другите.
Красимира има глас, но защо ми звучи като певица от заведение Thinking

# 198

Красимира има глас, но защо ми звучи като певица от заведение Thinking

Щот си е такава Mr. Green

Невена,как беше.Не можах да я гледам.Добре ли се престави?

# 199

Тц.

# 200
Невена я опоска песента на Уедър гърлс, язък. Иначе има и визия и глас, що се закопа така ooooh!
Преслава само на мен ли не ми харесва? Мяза ми на естрадна певица от края на 80-те, скучна и със самочувствие.

# 201

Не останах доволна от представянето на Невена снощи, трудна песен си беше избрала(It's raining men), не я изпя добре, не й достигна глас, абе разочаровах се...

Теодор беше жесток-невероятно изпълнение, страхотно излъчване и сексапил, направо ме омагьоса Peace

# 202
Теодор беше жесток-невероятно изпълнение, страхотно излъчване и сексапил, направо ме омагьоса Peace

колко сме различни Simple Smile аз като му видя разширените ноздри, имам чувството, че ей сега ще блъвне огън.
него и Лалчев предпочитам да ги слушам. Всъщност сега откривам, че не харесвам никого от мъжете визуално.

# 203
Тодор ми е ужасен  Rolling Eyes

# 204
И на мен Тодор ми е ужасно антипатичен. Изцяло поддържам мнението, че един Музикален Идол освен глас трябва да име визия, излъчване, присъствие и пр. Най си харесвам Пътов Blush
Пътов! Пътов! Пътов!  Wink

# 205
Йорданка Христова е  голям професионалист!! И беше адски права за Илияна!!! Музика и въобще изкуство се прави с емоция и енергия, които взривяват публиката, а не само с правилно пеене в една тоналност! Критика винаги ще има и рядко ще гали с перо.
 Браво на Лалчев!!

Абсолютно съм  съгласна !От самото начало аз съм на мнение,че учителката не и е мястото в този формат.На нейно място наистина трябваше да е Ники.Йорданка Христова беше напълно права като снощи най-после реши да каже собственото си мнение без да се притеснява от Слави,който от самото начало маниполира журито.Извинете ме,но като видя Илияна и се стряскам.Не може такъв човек да е какъвто и да е идол.Снощи ми харесаха Лалчев,Пътов и Кремена.

# 206
  • София
Никой не ме грабна вчера. Много слабо се представиха всички.  Crossing Arms

# 207
# 208
Кремена и Красимира имат хубави силни гласове, но този начин на пеене не ми харесва.
Харесва ми Лалчев с новата визия, много е стегнато детето, но все пак е на 17г. и много го е страх с такива родители да не се изложи, страшно ми прилича на един мой съученик и той в у-ще беше много стегнат, като завършихме отиде да учи в София и там се отпусна далеч от властни родители.
Теодор ми харесва само как пее, нещо външния вид Naughty
Пътов ми харесва като визия, държание и пеене.

# 209
много ме ядоса Йорданка с начина, по който говори на учителката.
Направо се изложи Данчето с тоя коментар Stop

и мен ме издразни, що за отношение  Sick
Ники и не знам си кой може ли да бъдат там вместо нея, ай сиктир  Crossing Arms
Според мен е права.Само на нея и достигна смелост да каже това което всички си мислят. Но нали Дряново гласува мобилизирано, учителката може и до последния концерт да остане.
Валентина също пя много добре.

Общи условия

Активация на акаунт