Music Idol - тема 5

• 16 065
  • 428
  •   1
Отговори
# 60
Моите фаворити от снощния концерт са: Теодор, Невена, Стефан Лалчев.
Деница беше бая фалшива-имам чувството, че тоналността й беше неудобна.
А Тихомир направо ме разочарова-да смъкнеш Blinded By Science с терца е абсурдно. Голяма част от красота на парчето е в тоналността.Украшенията които правеше също бяха страшно неподходящи-едни такива БГ-естрадни.
Преслава не ми хареса, това че е била болна си пролича. Не направи модулацията на Woman in Love , което е кулминационната част на тази песен.
Учителката беше безлична и слънчева едновременно.
Румен наистина е аматьор, но не и сладък.
Пламен има много готин глас, но и на мен не ми хареса много парчето му. Иначе го изпя разкошно.
А на Кременчето песента беше страхотна, но уви доста фалшиво изпълнена.

# 61
А,дали се намират клипчета със снощните изпълнения! Praynig

# 62
  • Варна
Невена снощи много ми хареса, мисля че доста добре си изпълни песента...А учителката за съжаление не успях да чуя.

# 63
  • DE
Още в момента, в който обявиха, че Кремена ще пее песен на Роксет бях сигурна, че няма да се получи. Това парче е едновременно нежно и динамично, аз лично много го обичам. Но тя го накъса едно такова, прозвуча ми като съветски марш, да не говорим че и изфалшивяваше. А иначе Невена и Теодор страшно ми харесаха   Hands Clap

# 64
И на мен ми хареса Стефан как пя. 
Искам  даскалицата да си ходи първа.

# 65
На мен също най-много ми харесаха изпълненията на Невена и Теодор!   Peace

# 66
Стефан има не само невероятен глас, но и невероятен контрол. Просто му личи как пее с лекота, докато някои от другите направо ще си скъсат гласните струни от напъване. Например Красимира. Някои песни и се удават, но това, което пя вчера много я затрудни. Въобще, имаше някои доста фалшиви.
На последния кастинг се представиха доста по-добре, не знам защо.

# 67
Кой разправяше, че не ги е гледал

http://www.vbox7.com/play:88f4918d   - Кремена

http://www.vbox7.com/play:8ba3caff    - Красимира

за съжаление само на тях попаднах от всичките ....

Аз лично снощи не успях да гледам само Кремена, но сега като я чух....язък....развали хубавата песен

Невена, Валентина, Теодор и Пламена са ми фаворити засега!!! Grinning

# 68
доня Коприва,много ти благодаря!
Харесаха ми и двете изпълнения,макар да не бяха идеални! Hug

# 69
Моля ви някой да ми каже как се казваше песента на Нели Рангелова, която изпя Невена????

# 70
Още в момента, в който обявиха, че Кремена ще пее песен на Роксет бях сигурна, че няма да се получи. Това парче е едновременно нежно и динамично, аз лично много го обичам. Но тя го накъса едно такова, прозвуча ми като съветски марш, да не говорим че и изфалшивяваше. А иначе Невена и Теодор страшно ми харесаха   Hands Clap

На мен също най-много ми харесаха изпълненията на Невена и Теодор!   Peace

newsm10  newsm24

# 71
Моля ви някой да ми каже как се казваше песента на Нели Рангелова, която изпя Невена????

Мой стих

# 72
  • София
Теодор   Hands Clap superuu Hands Clap superuu Hands Clap  superuu

# 73
В neterra.TV гледах и слушах изпълненията на финалистите. Моето мнение е, че тези които избраха  БЪЛГАРСКА песен -  НЕ СБЪРКАХА. Изпълненията на англ. език не бяха най-доброто попадение. Дъщеря ми имаше проблем да разбере какво точно пеят (ориентираше се по музиката). Вярно, времето за научаване на песен е кратко, но .....

# 74
някой ще се престраши ли да ми даде юзър и парола за нетерра...нещо не ми става регистраицята там  Sad

Общи условия

Активация на акаунт