Отговори
# 120
Портокалова пита. Страхотен и ефирен сладкиш. Всички вкъщи му се наслаждаваме.
А за гарантиран резултат винаги използвам Сладея

# 121
Всички от нашето харесват бисквитена торта, така, че с удоволствие бихме направили бисквитената торта с маскарпоне и шоколад.

# 122
Ето тази рецепта ме съблазни:

https://sladea.bg/retsepti/kiflichki-s-shokolad-i-shamfystyk/

Бих зарадвала с тези кифлички синовете и мъжа ми.

# 123
  • Пловдив
Определено бисквитена торта с маскарпоне и шоколад! Обичаме всякакви десерти с бисквити.

# 124
Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък. Това бих приготвила. Могат да се хапват по всяко време и са подходящи за различни поводи.

# 125
Ще приготвя кифличките https://sladea.bg/retsepti/kiflichki-s-shokolad-i-shamfystyk/ изглеждат апетитно. Ще зарадвам детето с тях, защото и двете сме почитателки на домашните лакомства.

# 126
Бих приготвила бисквитената торта с маскарпоне и шоколад, защото това е едно от любимите ми десерти. Освен това, рецептата е сравнително лесна за изпълнение и не изисква много време, което я прави идеална за импровизирани празненства или просто за домашен уют.
С тази торта бих зарадвала семейството си. Знам, че всички обичат сладкиши, а комбинацията от бисквити, крем и шоколад определено ще направи впечатление и ще донесе усмивки на лицата им. Освен това, когато споделям вкусна храна с близките си, това винаги носи радост и създава незабравими спомени.

# 127
Вкъщи обичаме всичко сладко, но бисквитената торта с маскарпоне и шоколад изглежда уникално вкусно. Бих зарадвала семейството си с нея. ❤️

# 128
  • Враца
Всички рецепти звучат много апетитно и сладко, но бих избрала бисквитена торта с маскарпоне и шоколад, защото семейството ми обожава бисквитена торта, а също и шоколад. Естествено, че бих зарадвала тях с тази рецепта.

# 129
Всички рецепти изглеждат много апетитно! Ще се пробват поетапно, на първо време ще пробвам бисквитена торта с маскарпоне и шоколад 😋

# 130
Любима на цялото семейство е бисквитената торта с маскарпоне 🙂

# 131
Бих приготвила Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад и ще зарадвам моя съпруг и детето ми с нея. HeartHeartHeart

# 132
  • София
От тези рецепти вероятно бих се справил с тирамисуто или бисквитената торта. Другите са висш пилотаж.
Бих за радвала с тях децата.

# 133
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад

# 134
  • Пловдив
Много често приготвям бисквитена торта, но в чашки - индивидуални малки тортички Simple Smile

А любимият десерт на всички вкъщи е чийзкейк с ягоди

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 21:13 от змейковица

Общи условия

Активация на акаунт