Отговори
# 15
Преди броени дни имах Рожден ден и почерпих близките си с тирамису. Направих го по друга рецепта, но следващия път ще бъде по тази на Сладея
Скрит текст:

# 16
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад за порасналите ми момчета, любим техен десерт, но също така и често меся козунак.Вкъщи ползваме само захар Сладея и си купуваме цели стекове за любими десерти и консервиране.

# 17
Бих приготвила ''Тирамису с кафе и Сладея'' и бих зарадвала семейството си Simple Smile

# 18
Харесах рецептата за Брауни с ягоди

# 19
У дома въпросът след вечеря е: Какво ще десертваме?
Бих направила Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък.

# 20
Колко вкусни рецепти 😋. Ще направя бисквитената торта, защото ми е най-лесна 😊, ще почерпя с нея моите близки.

# 21
Винаги правя козунак със стафиди и локум, обожавам го. Но за Великден, ще изпробвам рецептата за козунак с локум и шам фъстък, много добра идея.

# 22
Определено бих направила тирамису с кафе и Сладея за семейството ми, но и приятелите биха "намазали", ако е останало. Joy Но и другите неща не бих върнала, вкъщи обичаме сладичко.

# 23
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад

# 24
Интересни предложения, в най-скор още време ще изпробвам някоя от рецептите и ще споделя резултата.

# 25
  • Велико Търново
От рецептите, които сте предложили ще направя в най-скоро време тирамису. Любим десерт е в къщи и децата очакват с нетърпение да го приготвя отново.
Качвам снимка на козунак, който приготвих наскоро, разбира се, със захар Сладея. Simple Smile

# 26
Прекрасни десерти с още по-прекрасни презентации. Hug Аз ще се спра на бисквитената торта, отдавна тя е предпочитан ежедневен десерт вкъщи, тъй като откъм десерти сме ограничени - мъжът ми не яде яйца Blush

# 27
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад 🎂

# 28
Винаги правя домашен козунак за Великден, така че определено бих пробвала да направя козунака с розови листенца и шам фъстък.

# 29
Бих направила кифличките, особено сега за Великден, чудесно изглеждат - https://sladea.bg/retsepti/kiflichki-s-shokolad-i-shamfystyk/

Общи условия

Активация на акаунт