Отговори
# 45
Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък бих приготвила аз. Ще зарадвам колегите на работа предпразнично.

# 46
Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък, защото изглеждат толкова апетитно и с тях ще нагостя  семейството си преди празника, за празника и след празника.

# 47
Бисквитена торта с маскарпоне ме спечели най-много и е добра идея за приготвяне.

# 48
  • София
Здравейте! Направих по рецептата Бисквитена торта с нишесте и орехи https://sladea.bg/retsepti/biskvitena-torta-s-nisheste-i-orehi/ Кремът е с какао.
Скрит текст:

Става много лесно, лека и вкусна, цялото семейство я харесва. Laughing Нямам пекарна за хляб, но винаги съм искала.

# 49
Обожавам да експериментирам в кухнята с нови рецепти. От тези предложените бих пробвала актуалната за сега рецепта за Домашен козунак с локум и заливка, а също така и Морковена торта.
Сега почивните дни правих козунак по нова за мен рецепта и тъй като си помагам при месенето и първото втасване с хлебопекарна, мога да споделя, че същата сдаде багажа.

# 50
  • Пловдив
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад 😊

# 51
  • до най-прекрасния мъж
И трите показани рецепти са много апетитни. Правя редовно и трите вида десерти, но за Великден бих опитала козунака, понеже е традиционен сладкиш за празника.

# 52
Ще направя тирамису или бисквитена торта.

# 53
Ще направя бисквитена торта с маскарпоне и шоколад защото децата ми много обичат тази торта и бих се опитала да направя козунака за празника.

# 54
  • гр. Кюстендил
Бих изпробвала всички рецепти, обичаме сладичко и си хапваме.
Ще стартирам с Тирамису с кафе и Сладея, защото до сега не съм правила домашно, но пък много обичам!

# 55
  • София
Тирамису определено!

# 56
  • София
Определено любима ми е Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад. Дори по-любима от класическата. Слагам също и банан и става страаахотна.

# 57
Тирамису за цялото семейство

# 58
  • Бургас
Ще направя Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък. С тях ще зарадвам хората около мен.

# 59
Струва ми се интересно и искам да приготвя ''Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък''. Ще зарадвам семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт