Отговори
# 150
Бих пробвала рецептата за козунака. Въпреки, че не съм се престрашавала до момента да правя.

# 151
С удоволствие бих приготвилa Тирамису с кафе и Сладея , за да зарадвам моето семейство. Тази класическа италианска рецепта, обогатена с аромата на кафе и сладостта на захар "Сладея", е перфектният десерт за споделяне с близките хора

# 152
  • оттам, откъдето започва България
Бих направила козуначени кифлички.

# 153
  • В Космоса
Бих направила козунака по ваша рецепта.

# 154
За последният семеен празник приготвих бисквитена торта с маскарпоне и шоколад,а тирамису хапваме много често в къщи.

# 155
Точно сега съм в настроение за едно тирамису с кафе и Сладея! С мм много обичаме и бих зарадвала него, аааа и мен...

# 156
https://sladea.bg/retsepti/brauni-s-qgodi/
Тази рецепта е просто страхотна. Ще я изпробвам при първа възможност 🙂

# 157
Ще приготвя бисквитена торта с маскарпоне и шоколад за семейството.

# 158
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад - любима в нас и пести време:heart:

# 159
  • София
Определено фаворит ми е Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад, но с удоволствие бих пробвала и Кифличките с течен шоколад и тахан от шамфъстък, както и Козунака с локум и шамфъстък (без листенцата Wink)

Ох, как огладнях....Yum

# 160
Аз бих заложила на рецептата за Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък с които съм сигурна,че с разкошният им и неустоим вкус и аромат ще успея да изненадам и зарадвам цялото семейство.

# 161
Определено ще има “Тирамису”- един от любимите сладкиши у дома.Всички много го обичаме.

# 162
  • Враца
Ехаааа, Козунак с локум, розови листенца и шамфъстък - изглежда умопомрачително!

# 163
Цялото семейство обичаме бисквитена торта, тирамису, а сега наближава времето за козунаците.

# 164
Не знаех, че имате рецепти на сайта си. Това е чудесно.
За предстоящия Великден бих приготвила Козунак с локум, розови листенца и шамфъстък. Подобни рецепти се харесват много у дома и затова избрах тази.

Общи условия

Активация на акаунт