Отговори
# 180
"Бисквитена торта с маскарпоне за мама"

От всички прекрасни предложения на Сладея, бисквитената торта с маскарпоне и шоколад  ми допадна най-много . Обичам десерти, които съчетават домашен вкус с елегантност, а тази торта е точно такава – лесна, но впечатляваща.

Благодаря, Сладея, че давате вдъхновение и поводи за усмивки у дома!

# 181
Тази година съм решила да правя козунаци след няколко годишно прекъсване. Ще пробвам рецептата в сайта на Сладея Simple Smile https://sladea.bg/retsepti/domashen-kozunak-s-lokum/
Иначе много често приготвям кекс с кисело мляко и различни мусове на децата.

# 182
У дома обожаваме тирамису , приготвям го поне веднъж месечно 🍀

# 183
Ще приготвя Тирамису с кафе и Сладея. Защото то е на почит у дома.

# 184
Козунак правя всеки Великден, но сега ще пробвам и Козунак с локум, розови листенца и шамфъстък.
Със сигурност ще опитам да направя и Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад.

# 185
  • Бургас
Козунак с локум, розови листенца и шамфъстък.Всяка година правя козунаци за Великден.Тази година ще пробвам и с квас.

# 186
Със сигурност ще приготвя бисквитената торта с маскарпоне и шоколад и тирамису, което много обичам. Много бих искала да приготвя и козунака, който звучи фантастично, но не съм сигурна дали ще се справя.

# 187
  • Велико Търново
Бисквитена торта за цялото семейство. Ще се изяде бързо, всички я обичаме.

# 188
Тирамису с кафе и Сладея. Обичам тирамису и отдавна не съм приготвяла. Simple Smile

# 189
Определено ще приготвя тирамису с кафе и захар "Сладея".

# 190
  • Плевен
Задължително ще направя кифличките с течен шоколад и тахан от шамфъстък. Изкуши ме рецептата и снимката още повече. А кого бих зарадвала с тях е доста сложен въпрос, защото съдейки по рецептата и снимката съм убедена, че на мига след като са готови ще изчезнат безследно и който се пръв се добрал до  тях, добрал ..... Явно ще трябва да ги приготвям в промишлени количества, защото така апетитно иглеждат.....

# 191
Бих приготвила бисквитена торта с маскарпоне и шоколад, за да зарадвам близките си с нея.

# 192
Със сигурност ще пробвам рецептата за козунак, правя по Велик ден и всеки път различна рецептата изпробвам, както и целувките, всички вкъщи ги обичаме!

# 193
Мъфини с парченца шоколад. Стават много вкусни и не са толкова сладки. Иначе обожаваме бисквитената торта! Като цяло всяка седмица нещо сладко приготвям Simple Smile

# 194
Бих приготвила кифлички и тирамису.

Общи условия

Активация на акаунт