Отговори
# 255
  • Мнения: 142
Ооо, веднага си харесах кифличките с течен шоколад и тахан от шамфъстък. Много обичам домашно приготвени кифлички с най-различни пълнежи.

# 256
  • Мнения: 3
Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък
обичаме ги у дома цялото семейство

# 257
  • Мнения: 1
Тирамису е най- вълшебния десерт, който приготвям у дома. Всичко обожават десертите ми.

# 258
  • Мнения: 513
Ще приготвя американски палачинки,обожавам ги.

# 259
  • Мнения: 50
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад 🍫!

# 260
  • София
  • Мнения: 991
Сладка печена тиква ще направя, за да зарадвам не само себе си, а цялото семейство: https://sladea.bg/retsepti/sladka-pechena-tikva/

# 261
  • Мнения: 1 223
Така и никога не съм правила тирамису, а точно тези дни моя колежка ме подсети. Първосигнално мога да кажа, че редовно правя кексове, защото децата обичат за закуска в училище.

# 262
  • Стара Загора
  • Мнения: 974
Скоро приготвих Тиквения чийзкейк по рецепта на Сладея. Лека промяна направих в украсата, вместо сметаната отгоре украсих с карамелизирани орехи. Стана прекрасен Heart Eyes
Оставям линка, ако някой реши да го приготви https://sladea.bg/retsepti/cheese-cake-s-tikva/
А това е моят резултат :


Да ви е сладко!

# 263
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  • Мнения: 21 536
Бих приготвила Тирамису с кафе и Сладея, защото вкъщи това е любим десерт. Дъщеря ми е студентка в чужбина и понеже обожава Тирамису, някак се превърна в традиция да я посрещам с такова всеки път, когато се прибира.

# 264
  • Мнения: 45

Най-често приготвяните десерти вкъщи -кекс и крем карамел.
Винаги със Сладея!

# 265
  • Мнения: 182
Рецептата за козунак с локум, розови листенца и шамфъстък звучи прекрасно! Ще я пробвам задължително и ще споделя резултата със семейството си и приятели!

# 266
  • Мнения: 10
Как да подготвим продуктите за козунак?

Пресявайте брашното поне 2–3 пъти – така вкарвате въздух и ще получите по-пухкав козунак.
Всички продукти трябва да са на стайна температура, особено яйцата – извадете ги от хладилника поне 2 часа предварително. Млякото трябва да е леко топло, не горещо.

Ако използвате мая, активирайте я предварително – смесете я с малко топло мляко, захар и брашно. Ако не шупне за 10–15 минути, вероятно е стара. Козунак може да се прави и с квас, но не го препоръчваме за начинаещи.


https://sladea.bg/

# 267
  • Мнения: 2 570
Определено бисквитена торта с маскарпоне, детето много я обича,както и аз също

# 268
  • Мнения: 10 111
Тирамису с кафе и Сладея е моят избор.

# 269
  • Пазарджик
  • Мнения: 1 297
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад 😊 Съпругът ми я обожава и ще го зарадвам много.

Общи условия

Активация на акаунт