Отговори
# 360
Разгледах рецептите на сайта и съм впечатлена - подробно описани, с много полезни съвети и красиви илюстрации!❤️
Всяка година приготвям домашен козунак, задължително единият е с мнооого локум, но не съм правила козунак със заливка от сметана и локум, задължително ще приготвя тази рецепта!🍀
Избрах доста рецепти, но през празничните дни освен козунака ще направя и кифличките с шоколад и шамфъстък, както и крем карамел с козунак.
Рецептата за торта с яйчен крем е почти същата като тази, която редовно правя и е на почит в семейството, но аз добавям домашно приготвено сладко от боровинки и орехи.❤️

# 361
  • София
Много харесах тази морковена торта.

https://sladea.bg/retsepti/morkovena-torta/

Обичам такива сладкиши, с удоволствие бих я приготвила за всички у дома.

# 362
Бисквитена торта супер е

# 363
Определено любимо на  половинката са десертите.
Тирамису с кафе и Сладея ще приготвя за него да го зарадвам.
Харесах си за мен шоколадовия мус https://sladea.bg/retsepti/shokoladov-mus/, ето и не така красива снимка като вашата, но пък за сметка на това стана вкусно.

# 364
Ще направя бисквитена торта, обожавам я с всякакъв крем.

# 365
Бих приготвила Бисквитената торта с маскарпоне и шоколад, тъй като вкъщи тортите са на почит.
С нея ще зарадвам себе си и мъжа си, а повода може да бъде 7мата месечинка на нашето бебче, която е на 02.05.

# 366
  • София
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад!

# 367
Определено ще направя бисквитена торта - всички вкъщи я харесват!

# 368
Определено бисквитена торта с маскарпоне и шоколад !

# 369
С удоволствие бих пробвала Козунак с локум, розови листенца и шамфъстък.

# 370
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад , за да зарадвам себе си и моето семейство. ♥️

# 371
Всички рецепти много ми допаднаха, ще си ги запиша. Тези кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък обаче ми грабнаха вниманието и със сигурност бих направила за семейството, а по празниците бих дала и на съседката - приятелка.

# 372
Бисквитена торта

# 373
  • Sofia
Ще се пробва по празниците бисквитена торта с маскарпоне и шоколад.

# 374
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад! Внуците обожават торта!

Общи условия

Активация на акаунт