Отговори
# 345
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад! Любимата ни торта!!!

# 346
  • Плевен
С удоволствие бих приготвила тирамису, тъй като всички у дома го обичаме и то често е на празничната ни трапеза.

# 347
Грабна ме бисквитената торта, първо, защото много обичам точно бисквитени торти, и второ, защото обичам бързи и лесни рецепти.

# 348
  • Бургас
С удоволствие бих приготвила Тирамисуто !

# 349
  • Лясковец
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад,децата я обожават

# 350
Обожавам маскарпоне, така че бисквитената торта ще е моят отговор. Освен това рецептата е бърза и не е трудна. Разбира се, бих зарадвала семейството и близки приятели с нея.

# 351
  • София
Определено избирам  тирамисуто,  Любими десерт на моето семейство, който често приготвям.

# 352
Много обичаме да приготвяме вкъщи бисквитена торта.Дъщеря ми,много ми помага и я правим заедно.

# 353
  • Sofia
С удоволствие бих направила, а и всички го обичаме, Тирамису с кафе и Сладея.

# 354
  • Стара Загора
Бисквитената торта с шоколад е любима на всички и най-лесна за изпълнение. Кифличките са ми идея трудоемки и въпреки че много обичаме, рядко се захващам с тях. Simple Smile

# 355
Бисквитена торта- бързо, лесно , вкусно!

# 356
  • София
Избрах си рецептата за бисквитената торта с маскарпоне и шоколад. Аз винаги я правя по класическата рецепта: бисквити и крем ванилия, но тази на снимката изглежда неустоимо вкусна. Ще се пробва!

# 357
  • Пловдив
Обожаваме Тирамису, но най - любимия и често приготвян десерт е бисквитена торта с маскарпоне и шоколад. Имаме ресторант и това е тортата, която е предпочитана от клиентите ни. Със Сладея всичко е сладко 🩷❤🩷❤

# 358
Обожаваме Тирамису. Бих зарадвала семейството си.

# 359
  • някъде
Със сигурност бисквитената торта с маскарпоне и шоколад, защото синът ми обожава бисквитена торта🤗

Общи условия

Активация на акаунт