Отговори
# 405

Любим домашен козунак

# 406
Как козунакът става на конци?

Тайната на конците е в добре развития глутен. Той се образува при месене и прави тестото еластично и въздушно – точно както трябва да е един хубав козунак.

Важно е да не добавяте цялата мазнина наведнъж – сложете по-малко от половината при замесването, а останалата добавяйте постепенно по време на месенето.

Така тестото ще стане меко, гладко и с онези апетитни конци, които всички обичаме да разкъсваме!

https://sladea.bg/

# 407
И аз отивам да правя козунак, ще използвам захар на Сладея ...
Надявам се да стане прекрасен!

# 408
  • Враца
Вкъщи най - редовно правим Тирамису с кафе и  захар Сладея, любимият десерт на зет ми. А за дъщерята с радост бих приготвила Козунак с локум, розови листенца и шамфъстък, който е точно в нейн стил и вкус.

# 409
  • Горна Оряховица
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад за децата... ммм
Ще я приготвя, но не знам кога ще ми остане време Simple Smile

# 410
Ауууу, Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък Heart Eyes отдавна не съм правила такива, ще зарадвам дъщеря ми, която ще се прибере за празника

# 411
Бих приготвила Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад, за да зарадвам дъщеря си и себе си Simple Smile Бърза, лесна и вкусна рецепта. Козунакът и кифличките също ми харесват, но не меся и ще трябва някой да ни ги приготви, за да ни зарадва още повече.

# 412
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад!

# 413
  • В царството на мечтите
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад

# 414
Обичаме да хапваме тирамису, така че бих пробвала и вашата рецепта, за да изненадам мъжа си.

# 415
  • Хасково
С удоволствие бих приготвила Тирамису с кафе и Сладея за рожденият ден на дъщеря ми!
Светли празници!

# 416
Ще направя ''Тирамису'' от предложените рецепти, това е любимият ми десерт!

# 417
Ще направя бисквитена торта и ще зарадвам дъщеричката ми за Рожденият и Ден на 23 Април
За мен избрах да се зарадвам със Тирамису с кафе и Сладея Simple Smile имам двоен празник Рожден ден и имен ден !
Светли празници!

# 418
  • София
Бисквитена торта с маскарпоне и шоколад бих направила.
Ще зарадвам семейството.

# 419
Кифлички с течен шоколад и тахан от шамфъстък. Ще зарадвам семейството си.

Общи условия

Активация на акаунт