КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 551
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Подготвям детето за изпити за частно училище (начален етап е, но имат изпити за прием, не матури). Въпросът е ще го приемат ли в това конкретно училище:

За мен отговорът е да - някой ще му помага (планирам да го запиша на частен учител), ще има и късмет по Колелото, но кралица Меч малко ме притеснява - ще го “орежат” ли с тоя нож или по-скоро символизира мен като амбициозен и изискващ родител. Вие как бихте тълкували подредбата?

# 76
  • София
Аз бих заложила, че кралицата е твоята амбиция или учителка, която ще е доста изискваща и респектираща за детето. Първосигнално това ми дойде.

# 77
  • София
Картите всъщност казват, че дали ще приемат детето или не зависи от неговото/нейното представяне на изпита (6 пентакли). В известна степен ще има и доза късмет (колелото на съдбата). Изпитващият/та/те се очертава да е доста строг (Кралица саби).

За въпроси с отговор да или не, най-добре е да се теглят 5 карти.

# 78
Честит празник на всички любители на картите ТАРО! Днес е световният ден на тази магичност!
😊✨️

# 79
Здравейте. От известно време се опитвам да изучавам карти Таро, но ми е много трудно при разчитането на комбинации. Може ли да ми помогнете в тази комбинация? Въпросът е- има ли истински чувства към нея:
Според мен той мисли много по въпроса, колебае се, вероятно има наличие на трети човек, не желае да се задълбочава.
Бихте ли ми помогнали?

# 80
Не смятам, че има чувства, по-скоро може някакви симпатии, но чак чувства, и то истински според мен няма.

# 81
Здравейте. От известно време се опитвам да изучавам карти Таро, но ми е много трудно при разчитането на комбинации. Може ли да ми помогнете в тази комбинация? Въпросът е- има ли истински чувства към нея:
Според мен той мисли много по въпроса, колебае се, вероятно има наличие на трети човек, не желае да се задълбочава.
Бихте ли ми помогнали?

По тези карти въобще не може да се направят такива заключения. Когато добре изучите значение на всяка карта ще Ви бъде по-лесно да ги съчетавате в комбинация. Още повече информация ще Ви дадат подредбите.

# 82
Да, доста са ми трудни комбинациите. В случая ме затруднява комбинацията между седмица жезли и Глупака. Струва ми се, че на последна позиция Глупака доста олекотява с безгрижието и несериозността си голямото мислене в първите две:)

# 83
Адмира. Разгледай цялата колода виж колко много карти говорят за приятелски чувства, симпатия и привързаност. И погледни картинките на тези, които си изтеглила.
На първите две карти човешките фигури са в защитна позиция, те възприемат света като враждебен. Двойката Мечове се е затворила в себе си, има проблем за решаване, тя изобщо не реагира на външния свят. Седмицата Мечове не иска да изпълнява чужди желания, тя има собствени. Единственото горещо желание на този човек, потънал в неразрешими проблеми, е да го оставят на мира. И двете карти ясно показват това. А той иска да си гледа кефа и да си живее безгрижния живот и да не му се налага да решава каквото и да било - 0 Глупака. Просто и трите карти са НЕ. Истинското чувство, което евентуално се чете по тези карти, е раздразнение.

# 84
Здравейте! Бихте ли ми помогнали с тълкуването, защото все още не разбирам добре и ми е трудно? Зададох въпрос: „Ще намеря ли подходящ мъж в рамките на 5 месеца?“ Паднаха ми се: обърната Четворка мечове, обърнат Паж мечове и Светът в права позиция.

# 85
Здравейте! Бихте ли ми помогнали с тълкуването, защото все още не разбирам добре и ми е трудно? Зададох въпрос: „Ще намеря ли подходящ мъж в рамките на 5 месеца?“ Паднаха ми се: обърната Четворка мечове, обърнат Паж мечове и Светът в права позиция.

1. Въпросът е некоректен - подходящ мъж за какво? Да Ви прекопае градината? Да Ви оправи? Да Ви сваля без сериозни намерения?
2. Не използвайте обърнати карти докато не усвоите правите позиции( не че има нужда при 78 карти)
3. Отговорът е Не

# 86
И аз смятам, че не, няма да се появи мъж, ако говорим за мъж за любовни отношения.

# 87
ogia, картите говорят за твоя вътрешна неготовност, по тази причина отговорът е Не. Дали защото имаш други проблеми или си преживяла предишна травмираща връзка и затова подхождаш с подозрителност, ти не си готова, затова и не виждаш потенциалните възможности.

Нека трансформираме въпроса ти и погледнем нещата теоретично. Една жена си търси рокля и задава въпроса така: Ще намеря ли подходяща рокля? Тя отива в магазин, пълен с подходящи рокли и излиза от него с фразата: нищо не си харесах. Реално това са картите. Светът описва магазина, а Четворката и Пажа Мечове обърнати са действията на жената. По някаква причина тя не е готова и не вижда, че всяка една от роклите подхожда за целта. От тук нататък може да се теглят карти и да се разисква причината, защо според жената тези рокли не са подходящи. Размерът ли, кройките ли, цената ли. Или може би тя не е била в подходящо настроение, а може би й трябва панталон или изобщо нещо друго и всъщност тя не иска рокля.

# 88
  • там, където ми харесва
Здравейте, наскоро се скарах с моята приятелка и хвърлих едни карти по този повод. Ако някои иска да коментира? Зададох въпроса - В какво състояние са отношенията ни ( приятелството)
Картите са - Смърта Пет жезли Пет пентакли
Явно в труден период има промяна и спор.
Вие как мислите?

# 89
Здравейте, наскоро се скарах с моята приятелка и хвърлих едни карти по този повод. Ако някои иска да коментира? Зададох въпроса - В какво състояние са отношенията ни ( приятелството)
Картите са - Смърта Пет жезли Пет пентакли
Явно в труден период има промяна и спор.
Вие как мислите?

Вие сама знаете какви са, картите отразяват.

Общи условия

Активация на акаунт