КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 573
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
  • там, където ми харесва
Ами не знам много по въпроса , изведнъж се промени мисля без причина Head Band

# 91
Здравейте, мнения за Стелина и за Moon Forest Path?

# 92
Здравейте,момичета. Следя ви с интерес. И ето че се престраших и си купих карти Таро.
Още съм нова е не мога да ги разчитам.
На въпроса ми... дали ще си намерим ново жилище ( на квартира сме в чужбина  и от тази ни гонят ) имаме вече изтекло предизвестие....
Благодаря ви.
Прилагам снимка

# 93
  • там, където ми харесва
Да ще напуснете тази по петица чаши, ще намерите друга на разстояние от тази по  колесницата. Ще се случат нещата бързо.

# 94
Бихте ли дали малко мнения за следното: първо си изтеглих карти дали трябва да предприема едикаквоси в момента, излезе ми категорично не. После изтеглих три карти, какво трябва да изчакам да се случи, след което да предприема действия - кралица пентакли, смъртта, четири меча.
Някакви идеи?

# 95
Бихте ли дали малко мнения за следното: първо си изтеглих карти дали трябва да предприема едикаквоси в момента, излезе ми категорично не. После изтеглих три карти, какво трябва да изчакам да се случи, след което да предприема действия - кралица пентакли, смъртта, четири меча.
Някакви идеи?

Картите казват , че преди да предприемеш каквото и да е действие, трябва да изчакаш едно пълно приключване — нещо в твоя живот трябва да умре (Смъртта). След това няма да е моментът да скачаш веднага в новото, а ще ти трябва време да си дадеш почивка, да си поемеш въздух и да събереш сили (Четири Меча). Едва когато това време на пауза мине и ти се почувстваш отново стабилна, спокойна и готова Кралица Пентакли — тогава ще е моментът за действие. С други думи: чакаш края/трансформацията на нещото, после възстановяване и чак тогава действаш.

# 96
може ли лични мнения как и за какво ви излиза 4ка чаши
стандартното тълкуване го знам

# 97
може ли лични мнения как и за какво ви излиза 4ка чаши
стандартното тълкуване го знам

Скука

# 98
  • там, където ми харесва
Апатия , скука за четворка чаши.
 Имам въпрос. Какво мога да очаквам от М до края на лятото?Някакви предположения?
Асо пентакли Четворка жезли Тройка чаши

# 99
А какви са ви настоящите отношения? Подобни карти при хора в романтични отношения могат да са някаква форма на официализиране на партньорството.

# 100
Когато задавате въпрос с подредба с три карти и една остане на дъното на колодата при разцепването, нея гледате ли я и ако да - как я тълкувате?

# 101
  • там, където ми харесва
А какви са ви настоящите отношения? Подобни карти при хора в романтични отношения могат да са някаква форма на официализиране на партньорството.
Явно картите показват бъдещето. Благодаря все пак.За лични отношения е въпроса..

# 102
  • София
Когато задавате въпрос с подредба с три карти и една остане на дъното на колодата при разцепването, нея гледате ли я и ако да - как я тълкувате?

Винаги я гледам и на мен ми показва общата атмосфера, бакграунда, обективното, което влияе на всичко останало.

# 103

За мен тази карта подсказва призмата, през която да тълкувам подредбата.

# 104
Аз лично съм привърженик на подредбите и рядко правя само три карти освен ако не става дума за краткосрочни гледания.
Наскоро правих такова и тръгнах да вадя повече от три карти и се хванах, че почвам да тегля по повече един вид в зора си да изтегля това, което искам да видя.
А сега конкретно по въпроса.

Според мен е хубаво още преди да изтеглиш картите заедно с формирането на въпроса да прецениш дали ще гледаш картата отдолу и какво ще символизира тя. Така докато бъркаш картите ще се подредят спрямо зададените места.

И аз да пусна една тема за разсъждение, която май сме коментирали и преди, но напоследък пак ми се върти в главата - сигнификатор. Четох наскоро, че може да се ползва карта от друга колода за сигнификатор особено когато се прави гледане за човек, който не е в стаята или нямаме друга връзка с него докато се прави четенето.
Аз до момента никога не съм използвала каквато и да е форма, но ми е интересно дали някой ползва.

Общи условия

Активация на акаунт