КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 7 344
  • 191
  •   1
Отговори
# 120
Въпросният мъж ще ми пише ли до 1 месец? (искам да подчертая, че той е семеен, както и аз, ако има някакво значение в четенето), Виждам колебание в картите, асо пентакли или е реален шанс да пише, заедно с 4 жезли или е, че в момента гради стабилност. По краля чаши на дъното се вижда като че ли, че ще има жест или поне желание, но бих искала да чуя и вашето тълкуване,

Благодаря!

# 121
Въпросният мъж ще ми пише ли до 1 месец? (искам да подчертая, че той е семеен, както и аз, ако има някакво значение в четенето), Виждам колебание в картите, асо пентакли или е реален шанс да пише, заедно с 4 жезли или е, че в момента гради стабилност. По краля чаши на дъното се вижда като че ли, че ще има жест или поне желание, но бих искала да чуя и вашето тълкуване,

Благодаря!

Възможно е да се чуди и да се опитва да вземе решение (вероятно иска, но може да има причина да се чуди), но шансът да го направи определено е много по-голям от този да не го. Изясни поне 2 of pentacles.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 18:53 от mejdinna

# 122
  • там, където ми харесва
Има двоумение по 2 пентакли. Изправен е пред избор от една страна е семейството от друга шанс за нещо. 4 жезли може и да е някакъв празник.

# 123
Здравейте, искам да се науча да гледам на Таро.Може ли да ми кажете дали тази книга е добър избор като за начинаещ?

# 124
Здравейте, искам да се науча да гледам на Таро.Може ли да ми кажете дали тази книга е добър избор като за начинаещ?

Не съм я разглеждала подробно книгата, но ми е попадала реклама за нея и мисля, че става за начинаещи. 😊

# 125
Здравейте, моля споделете таро четец, който Ви е познал.

# 126

И на мен ми е излизала, но нямам представа. Не ми се е сторила обнадеждаваща - няма информация колко страници е или какво точно включва, та ми е трудно да преценя. Обаче за начинаещ почти всичко ще е полезно. Иначе държиш ли да е на български език или и на английски те устройва? На български мисля, че има преведена "Основен наръчник по таро за начинаещи", в озон съм я виждала, от Лиз Дийн. Зачитала съм се в нея на английски и ми се стори подходяща. За големите аркани има значенията на картите за дом, кариера, отношения, а също има и по малко информация как картата се свързва с астрологията, което също е интересно.

# 127
Здравейте, може ли някой да ми помогне с разчитането на следната подредба? Първо попитах защо момчето, с което се запознах наскоро се отдръпна така и дали има някакви чувства към мен?

И след това попитах дали ще има някакво развитие между нас в близките 1-2 месеца, тъй като в момента нямаме не поддържаме никакъв контакт? Дали ще се върне?

Не мен ми се струва, че картите са добри, но се притеснявам да не съм сложила розовите очила. Между другото тук в този форум вече имам няколко разчитания, от различни хора, които бяха изключително верни. Много Ви благодаря Heartpulse, макар и да не послушах на 100% процента съветите на картите и Вас за мое съжаление Sad.

# 128
Здравейте, може ли някой да ми помогне с разчитането на следната подредба? Първо попитах защо момчето, с което се запознах наскоро се отдръпна така и дали има някакви чувства към мен?

И след това попитах дали ще има някакво развитие между нас в близките 1-2 месеца, тъй като в момента нямаме не поддържаме никакъв контакт? Дали ще се върне?

Не мен ми се струва, че картите са добри, но се притеснявам да не съм сложила розовите очила. Между другото тук в този форум вече имам няколко разчитания, от различни хора, които бяха изключително верни. Много Ви благодаря Heartpulse, макар и да не послушах на 100% процента съветите на картите и Вас за мое съжаление Sad.

Най-вероятно има работа
Не, най-много да си пишете онлайн

# 129
Най-вероятно има работа
Не, най-много да си пишете онлайн
Много благодаря за бързия отговор Twinklestar Simple Smile

# 130
Бих била благодарна за мнение по тази подредба. Въпросът ми беше "Да поема ли ангажименти към фирма Т. през този месец". С оглед дали това ще ми донесе полза или не.

# 131
Няколко месеца по-късно пак съм аз 😄
Хвърлих карти по 2 въпроса.
Какви са неговите мисли и чувства към мен? Девятка чаши, Любовниците, дяволът.
В девятка чаши, по-скоро виждам, егоистично удовлетворение.
Втория въпрос беше отново как ще мине предстоящата ни среща по-късно през този месец. Шестица пентакли, асо жезли, шестица чаши.

Тук май аз ще дам отново повече от себе си, отколкото той.
Благодаря!

# 132
Според мен мисли по сексуален начин за теб. Ако не сте във връзка, може би се чувства удовлетворен от положението такова - каквото е, а именно - да не е обвързан. Обаче има сексуални желания и иска да си угоди.

За срещата - има голям шанс да бъдете интимни... Отделно, някой е възможно да сподели с другия, че му е липсвал или да се сетите за някакъв общ спомен (предполагам за някоя от срещите ви).  Може единия да направи мил жест към другия, я подаръче, я да плати сметката. А може шестицата пентакли да значи, че "ще ти даде" и предполагам сама се досещаш какво от следващата карта, хахаха.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 133
Според мен мисли по сексуален начин за теб. Ако не сте във връзка, може би се чувства удовлетворен от положението такова - каквото е, а именно - да не е обвързан. Обаче има сексуални желания и иска да си угоди.

За срещата - има голям шанс да бъдете интимни... Отделно, някой е възможно да сподели с другия, че му е липсвал или да се сетите за някакъв общ спомен (предполагам за някоя от срещите ви).  Може единия да направи мил жест към другия, я подаръче, я да плати сметката. А може шестицата пентакли да значи, че "ще ти даде" и предполагам сама се досещаш какво от следващата карта, хахаха.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Много яко тълкуване 😂

# 134
Е, така е, като се е сетил какво е било... Laughing Аз нищо не съм казала, картите говорят. Човекът може да има сладки спомени.

Общи условия

Активация на акаунт