КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 7 314
  • 191
  •   1
Отговори
# 135
Мм на този етап няма нищо сексуално. Дори е обратното, аз искам, той не 😄 в миналото да. Срещата е да изговорим нещата и да видим уж кой какво иска от другия. Малко се въртим в омагьосан кръг от доста време. Благодаря иначе. Интересно и нетипично тълкуване 😄
Имах рд миналия месец и мисля да платя сметката.

# 136
Мм на този етап няма нищо сексуално. Дори е обратното, аз искам, той не 😄 в миналото да. Срещата е да изговорим нещата и да видим уж кой какво иска от другия. Малко се въртим в омагьосан кръг от доста време. Благодаря иначе. Интересно и нетипично тълкуване 😄

Тоест Вие сте мъжа, а той е жената ?!

# 137

Не, просто искам да почерпя за рожден ден за здраве. Достатъчно ме е черпил той, но когато имам повод, защо не.

# 138

Не, просто искам да почерпя за рожден ден за здраве. Достатъчно ме е черпил той, но когато имам повод, защо не.

Защото Вие искате да плащате, Вие искате секс, а той не и щял да изговори нещата….

До тук само red flags 🚩

# 139
  • там, където ми харесва
Иска ли някои да ми хвърли едни карти за работа? С колега сме в обтегнати отношения. Не знам за бъдеще как ще работим? Въпроса е: как ще се развие ситуацията с колегата ми на работа? Благодаря!!!

# 140
Здравейте,момичета може ли да ви попитам за няколко насоки. От известно време се интересувам от карти Таро . Нямам все още свои .Кои ще ми препоръчате да закупя ? Да изчакам да ме привлече определена колода или има подходяща за начинаещи ? Коя книга да закупя ,за да се науча да тълкувам ? Напоследък все повече вярвам в тях? Нещо ме притегляне към тях ? Дайте насоки .

# 141
Здравейте,момичета може ли да ви попитам за няколко насоки. От известно време се интересувам от карти Таро . Нямам все още свои .Кои ще ми препоръчате да закупя ? Да изчакам да ме привлече определена колода или има подходяща за начинаещи ? Коя книга да закупя ,за да се науча да тълкувам ? Напоследък все повече вярвам в тях? Нещо ме притегляне към тях ? Дайте насоки .

Някъде в по стари теми бях писала пост за начинаещи. Но накратко - препоръчва се да се започне с колодата на Уейт, защото е класическа. Аз лично останах много доволна от Ръководство по Таро, има я и онлайн.

# 142
Плюс едно за Уейт.

# 143
Момичета при зададен въпрос Ще започна ли скоро работа? Как тълкувате подредбата на снимката.

# 144
  • Варна
Здравейте! Много съм притеснена дали ще се случи едно дълго желано заминаване на дъщеря ми в чужбина, така ми е свито, понеже има много фактори за изясняване ? Питах:какво ще е развитието по въпросът със заминаването й в близкият месец и изтеглих 6 мечове, обесеният, колелото . Много ми е притеснено,много неща има за уреждане, дали ще стане…Ще напиша аз какво изтълкувах-по 6 мечове пътуване ще има, но ще има и забавяне по обесеният и трябва да се изчака , колелото показва внезапен обрат или развитие . Изтеглих карта за съвет в ситуацията  и се падна Кралица жезли. Кажете моля на прав път ли съм с тълкуването 🙏

# 145
Според мен мисли по сексуален начин за теб. Ако не сте във връзка, може би се чувства удовлетворен от положението такова - каквото е, а именно - да не е обвързан. Обаче има сексуални желания и иска да си угоди.

За срещата - има голям шанс да бъдете интимни... Отделно, някой е възможно да сподели с другия, че му е липсвал или да се сетите за някакъв общ спомен (предполагам за някоя от срещите ви).  Може единия да направи мил жест към другия, я подаръче, я да плати сметката. А може шестицата пентакли да значи, че "ще ти даде" и предполагам сама се досещаш какво от следващата карта, хахаха.  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ами срещата мина и да оставя отзив. Мога да кажа, че тълкуването ви беше 1:1. Дори неочаквано и за мен. Защото от над 1г бяхме прекратили отношения...
Аз платих обяда за рд, вечерята и на др ден ходихме на сладкарница той. Останалото също си отговаря. Благодаря за точното тълкуване, което в дадения момент ми звучеше невъзможно. Обсъждахме и старите ни грешки, редом и в тях и хубавите моменти.

# 146
Благодаря за отзива, оценявам го. Ясно беше, че ще е приятно изживяване. SmileyHeart

Ivka_smile - До голяма степен сте на прав път. За мен 6 мечове показва, че именно става въпрос за пътуване, а обесеният показва забавяне, липса на развитие там. От друга страна, колелото явно ще се завърти във Ваша полза и реално ще има развитие в близкия месец. Не бих казала, че ще е толкова внезапно обаче. Късмет Ви се пада, нещата ще се раздвижат в положителна насока. Ако досега сте срещали проблеми, това ще се промени. Дъщеря Ви трябва да влезе в енергията на Кралицата жезли - да е уверена и смела, готова за приключения. Нека се подготви за това пътуване, да се чувства добре, да изглежда добре, да е с положителна нагласа и да вярва в себе си. А може и да е за Вас тази кралица, щом толкова се притеснявате. В смисъл, да изчистите тази енергия на стрес и тревога. Кралицата жезли не се съмнява, тя знае, че нещата се случват точно както ги иска. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 147
  • Варна
mejdinna,сърдечно благодаря,толкова имах нужда от това потвърждение и обещавам да дам обратна връзка тук.

# 148
Прекрасни, дали някоя може да изтегли карти за един въпрос,защото моите не са при мен? Предварително благодаря.

# 149
Здравейте! Много съм притеснена дали ще се случи едно дълго желано заминаване на дъщеря ми в чужбина, така ми е свито, понеже има много фактори за изясняване ? Питах:какво ще е развитието по въпросът със заминаването й в близкият месец и изтеглих 6 мечове, обесеният, колелото . Много ми е притеснено,много неща има за уреждане, дали ще стане…Ще напиша аз какво изтълкувах-по 6 мечове пътуване ще има, но ще има и забавяне по обесеният и трябва да се изчака , колелото показва внезапен обрат или развитие . Изтеглих карта за съвет в ситуацията  и се падна Кралица жезли. Кажете моля на прав път ли съм с тълкуването 🙏
Моля ви се, не давайте напразни надежди на жената!
Досега не съм видяла с Колелото на последна позиция, да има някакво развитие. Напротив, то дава стопиране на всякакво движение. Още повече е предшествано от Обесения! Кое ще задвижи нещата? Желанието и намерението по 6 мечове ли?
В близкия месец не очаквайте развитие по този въпрос. Хубавото в случая е, че не сте задали по-голям период от време.

Общи условия

Активация на акаунт