КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 424
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Честита нова година!
Не мога да се ориентирам в отговора на въпроса ми " защо той не се обажда" . Картата, която изтеглих е десетка пентакли. Въобще не мога да свържа значението й с конкретния си въпрос? Моля за насока. Тепърва започвам да опознавам света на тарото.

За много години!
Този мъж има ли семейство? 10 пентакли означава, че е фокусиран върху семейството си, пълната картинка- това, което той има и му е важно -сигурност, стабилност и не иска да го изгуби- това е отговорът на въоросът ти защо не се обажда. Като втори вариант е възможно да е свързано с финанси и кариера, нека останалите дами, по-запознати с таро да кажат.

# 301
Благодаря за отговора! Финанси, това е. Със сигурност знам това. Въобще не се сетих да го тълкувам така. Четох буквалното значение от книгата към картите си.
Имам чувството, че никога няма да се науча 😄

# 302
Въпрос за взаимоотношения

Първата карта изглежда недвусмислена.
После много интересно следват три и четири жезъла, стъпка по стъпка , първо някакви планове, след това надграждане
Вие какво мислите?

На мен направо си ми изглежда като по учебник. 😃 Взаимна любов, общи планове и след това постигане на стабилност, сигурност и хармония заедно (с възможност за наистина сериозно обвързване - годеж или общ дом например). Интересна градация от емоция към структура - 2-3-4 - много стабилен и плавен растеж. Това е според мен де. 😄

# 303

Моля ви за помощ! На въпроса ще си оправим ли отношенията с въпросния човек се паднаха тези карти, реших да изтегля още две и се паднаха асо мечове и Слънцето. Бихте ли ми ги разтълкували? Много ви благодаря!

# 304
Здравейте, някой има ли желание да ми изтегли и разтълкува карти таро по здравословен въпрос?

# 305

Моля ви за помощ! На въпроса ще си оправим ли отношенията с въпросния човек се паднаха тези карти, реших да изтегля още две и се паднаха асо мечове и Слънцето. Бихте ли ми ги разтълкували? Много ви благодаря!
Картите показват възможност за промяна и стабилизиране на отношенията (Колелото на съдбата и Десетка пентакли), но в момента има колебание и неизказани чувства (Двойка мечове).
Допълнителните карти Асо мечове и Слънцето са много положителни – честен и откровен разговор може да внесе яснота и да подобри ситуацията.
Общо: шанс има, но ключът е в истината и взетото решение, не в изчакването.
Може да зададеш допълнителен въпрос ,например: Как аз да постъпя ? или Какъв да бъде моят следващ ход?

# 306
На въпроса ще започна ли работа до края на февруари? Изтеглих следните карти може ли някой да ми помогне в тълкуването им.

# 307
На въпроса ще започна ли работа до края на февруари? Изтеглих следните карти може ли някой да ми помогне в тълкуването им.
Да, има започване на работа до края на февруари, но след забавяне.
Върховна жрица – в момента чакане и неяснота.
Глупак + Император – ново начало в реална, структурирана фирма.
9 Жезли – умора и почти отказване, но още малко търпение.
Асо Мечове – обаждане, разговор, ясно решение.
Крал Пентакли – стабилна работа и сигурен доход.
Извод:
Работата идва, по-вероятно към края на февруари, след разговор или интервю.
Не се отказвай – това е последната права.

# 308
Да, има започване на работа до края на февруари, но след забавяне.
Върховна жрица – в момента чакане и неяснота.
Глупак + Император – ново начало в реална, структурирана фирма.
9 Жезли – умора и почти отказване, но още малко търпение.
Асо Мечове – обаждане, разговор, ясно решение.
Крал Пентакли – стабилна работа и сигурен доход.
Извод:
Работата идва, по-вероятно към края на февруари, след разговор или интервю.
Не се отказвай – това е последната права.
Почти напълно съм съгласна тук, но само вмятам, че картата на втора позиция не е Глупакът по това, което виждам, а е Обесеният. Това придава доста по-различен нюанс на тълкуването. Ако Глупакът е символ на новото начало, изпълнено с ентусиазъм и позитивни очаквания, то Обесеният можем да асоциираме с всичко друго, но не и с ентусиазъм и желание. Тук вече говорим за състояние на отчаяние, отегчение. Питащият меко казано не се чувства добре в положението, в което се намира, но се чувства неспособен да промени каквото и да било. Притиснат е от обстоятелствата и за хубаво или лошо, трябва да изчака този етап да премине.
От моя личен опит с Таро съм останала с убеждението, че Императорът почти винаги носи яснота, решителност, дава някаква структура и посока на действие, но самите действия често липсват. Вероятно започването на работа ще се проточи във времето и ще се случи чак към края на февруари или след средата.
Действието се проявава чак при деветка жезли, която е доста позитивна карта за започване на нов цикъл. Особеност при нея е, че този нов етап няма да започне от само себе си, без намесата на питащия. Напротив, за да има позитивно развитие по въпроса е нужно да се прояви борбеност, упоритост, търпение. Питащият е главното действащо лице, което трябва да задвижи събитията в позитивна насока, без да позволява отегчението и разочарованието от Обесеният да го спира.
Предстои разговор, който ще донесе възможност за работа. Възможно е да бъде интервю. И по крал пентакли вече може да се предположи, че след продължителното чакане започването на работа ще се реализира.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 10:26 от M A D D Y

# 309

Картите показват възможност за промяна и стабилизиране на отношенията (Колелото на съдбата и Десетка пентакли), но в момента има колебание и неизказани чувства (Двойка мечове).
Допълнителните карти Асо мечове и Слънцето са много положителни – честен и откровен разговор може да внесе яснота и да подобри ситуацията.
Общо: шанс има, но ключът е в истината и взетото решение, не в изчакването.
Може да зададеш допълнителен въпрос ,например: Как аз да постъпя ? или Какъв да бъде моят следващ ход?
Здравей, благодаря за обратната връзка. По този въпрос разговор имаше днес (при това доста откровен от моя страна), но интуицията ми подсказва, че човека се дърпа, и не иска да се промени ситуацията заради егото и желанието последната дума да е негова. Попитах картите с въпрос “Какъв да бъде моят следващ ход?” Паднаха се Глупакът, Висшия жрец и паж Жезли. Реших да изтегля и две допълнителни карти и се паднаха кулата и 4 жезли.
Това какво може да означава? Благодаря за отговорът!

Общи условия

Активация на акаунт