КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 20 675
  • 466
  •   1
Отговори
# 375
Здрасти.  Тези въпроси бяха преди месец и вече има развитие, което мога да кажа. Всъщност аз реших да се оттегля, много ме напрягаше този човек и беше пълен застой. Почнах да го поздравявам само и никаква комуникация повече.  Има моменти, в които се опитва да ме заговаря , как съм, да ми благодари за нещо , но това е. Дали има друга жена или не нямам идея засега, но си оставаме на здрасти и това е.

Благодаря за обратната връзка и се радвам, че в крайна сметка си взела решение, което те е освободило от този застой.

# 376
Здравейте. , отдавна не съм писала , захласнала съм се по Тик ток и гледачите с таро карти Hug
Доста добре ги тълкуват картите , не ги налучкват или грешат. Та изостанах във форума де.
Сега имам един въпрос към вас! Какво да очаквам от М?
Да видим и вашето мнение Kissing Heart
Картите са: десет меча кралица жезли десет чаши

Здравей, ~lina~ ☀
Би ли споделила, кои таролози наблюдаваш в тик ток? Аз също обичам да гледам видеа, но рядко попадам на грамотни такива.

Относно картите ти, имам два варианта на прочит.
Ясно е, че има приключване на отношенията по 10М и когато тя се появи, много рядко има потенциал за възстановяване. Но Страшният съд като квинта не изключва възможността отново да си разпалила искра в него по Кралица жезли.
Повече клоня обаче към това, ме в живота му има вече друга жена и той се чувства добре с нея.

# 377
  • там, където ми харесва
Благодаря!
Ами много по имена не ги знам. Ще изброя някои : Love tarot , Стаси таро, има един мъж hight light  нещо такова е името, една учителка , която хвърля карти, meridian tarot. Някои от имената не съм ги запомнила , че са на английски и трудни.

# 378
Здравейте. Аз съм начинаеща с Таро и затова искам да ви попитам нещо, защото съм много изплашена. Преди 3 месеца си купихме самолетни билети с мъжа ми за Швейцария. И още тогава изтеглих 3 карти с въпрос как ще преминат полетите на отива е и връщане и изтеглих Кулата, 6 меча и 10 пентакли. Моято тълкуване тогава беше, че по Кулата е възможно на първия полет да има силна турболенция, но по 6 меча пътуването ще продължи нормално и по 10 пентакли, че в крайна сметка ще се приберем живи и здрави. Полета за отиване е утре 26.05.2026 и аз днес реших да изтегля пак 3 карти със същия въпрос и този път ми се подкосиха краката: излязоха 2 меча, Смъртта и Даволът. Тълкуването е ясно. Възнамерявам иио да не се качвам на този самолет, бо ми е интересно вие какво мислите като по-напреднали в материята. Самолетна катастрофа?

# 379
При мен на въпрос за полет веднъж една от картите, която се падна, беше Дяволът. Имаше 2 часа закъснение. Но може просто да показват и вашата обсесия и притенение по темата. Често ми се случва, вместо отговор на въпроса си, да получа реалити чек.

# 380
Този YouTube канал "Таро Метаморфози" е сравнително нов. Определено се различава от останалите. Вижте го ако искате https://www.youtube.com/@TarotMeta

# 381
Здравейте. Аз съм начинаеща с Таро и затова искам да ви попитам нещо, защото съм много изплашена. Преди 3 месеца си купихме самолетни билети с мъжа ми за Швейцария. И още тогава изтеглих 3 карти с въпрос как ще преминат полетите на отива е и връщане и изтеглих Кулата, 6 меча и 10 пентакли. Моято тълкуване тогава беше, че по Кулата е възможно на първия полет да има силна турболенция, но по 6 меча пътуването ще продължи нормално и по 10 пентакли, че в крайна сметка ще се приберем живи и здрави. Полета за отиване е утре 26.05.2026 и аз днес реших да изтегля пак 3 карти със същия въпрос и този път ми се подкосиха краката: излязоха 2 меча, Смъртта и Даволът. Тълкуването е ясно. Възнамерявам иио да не се качвам на този самолет, бо ми е интересно вие какво мислите като по-напреднали в материята. Самолетна катастрофа?

Аз бих Ви посъветвала да се консултирате с професионален Таролог, на ЛС мога да Ви препоръчам, но първо за двама човека за два полета не се теглят 3 карти. Второ дявола е карта на Сатурн, козирог и отговаря за всички учреждения като полиция, налогови служби, военни и тук може да показва проверка от тях, смъртта почти никога не показва физическа смърт, а трансформация, нещо няма да е както е било и още около милион комбинации, така че когато не знаете добре материята е добре да натрупате опит и да се консултирате с професионалист, за да не се плашите излишно.

# 382

Всичко ще бъде наред, или е било наред, защото вече би трябвало да сте в Швейцария.
2М отразява Вашите блокажи и недоверие към процеса, Смъртта много често ми се появява при пътувания и смяна на обстановката, чисто като трансформация и излизане от ежедневната среда, а Дяволът е обсесия и материализъм. Най-много да Ви се наложи да давате допълнително пари за нещо, я за наднормен багаж или някоя глоба.

П.П. А сега дори ми хрумва, че може изобщо да не сте се качили на самолета, заради Вашите обсесии и  липса на знания в работата с Таро.

Последна редакция: ср, 27 май 2026, 00:08 от lady_tedi

# 383

Всичко ще бъде наред, или е било наред, защото вече би трябвало да сте в Швейцария.
2М отразява Вашите блокажи и недоверие към процеса, Смъртта много често ми се появява при пътувания и смяна на обстановката, чисто като трансформация и излизане от ежедневната среда, а Дяволът е обсесия и материализъм. Най-много да Ви се наложи да давате допълнително пари за нещо, я за наднормен багаж или някоя глоба.

П.П. А сега дори ми хрумва, че може изобщо да не сте се качили на самолета, заради Вашите обсесии и  липса на знания в работата с Таро.

Да, Дявола е и страхове

# 384
Здравейте.
Давам обратна връзка за полетите ни. Всичко мина напълно нормално. Нямаше никакви проблеми.

# 385
Здравейте.
Давам обратна връзка за полетите ни. Всичко мина напълно нормално. Нямаше никакви проблеми.

Както казах за Дявола - Вашите страхове

# 386
Здравейте. , отдавна не съм писала , захласнала съм се по Тик ток и гледачите с таро карти Hug
Доста добре ги тълкуват картите , не ги налучкват или грешат. Та изостанах във форума де.
Сега имам един въпрос към вас! Какво да очаквам от М?
Да видим и вашето мнение Kissing Heart
Картите са: десет меча кралица жезли десет чаши

Здравей, ~lina~ ☀
Би ли споделила, кои таролози наблюдаваш в тик ток? Аз също обичам да гледам видеа, но рядко попадам на грамотни такива.

Относно картите ти, имам два варианта на прочит.
Ясно е, че има приключване на отношенията по 10М и когато тя се появи, много рядко има потенциал за възстановяване. Но Страшният съд като квинта не изключва възможността отново да си разпалила искра в него по Кралица жезли.
Повече клоня обаче към това, ме в живота му има вече друга жена и той се чувства добре с нея.

Давам предложение за таролог в тик ток.

https://www.tiktok.com/@letmetellyouastory78?_r=1&_t=ZN-96qF6Z6B05u

# 387
Здравейте,момичета 🙋
Чести нов месец и
Успешно Лято  !!! 🌅🏝️🏖️❤️.🌊
Може ли малко помощ при тълкуването на , картите който изтегих,а въпроса към тях е :.Какво ми предстой до 2- 3 месеца
Ще съм ви много благодарна😘

# 388
Здравейте,момичета 🙋
Чести нов месец и
Успешно Лято  !!! 🌅🏝🏖❤.🌊
Може ли малко помощ при тълкуването на , картите който изтегих,а въпроса към тях е :.Какво ми предстой до 2- 3 месеца

Картите са много.
Въпроса е некоректен - предстои с кого, в коя сфера, какво Ви вълнува ?!
Снимката е с ужасно качество.
Пощата Ви е пълна.

# 389
Здравейте,момичета 🙋
Чести нов месец и
Успешно Лято  !!! 🌅🏝🏖❤.🌊

Картите са много.
Въпроса е некоректен - предстои с кого, в коя сфера, какво Ви вълнува ?!
Снимката е с ужасно качество.
Пощата Ви е пълна.

За лични отношения с приятел  става въпрос
Развитие до 2-3 месеца ще има ли и какво?
Не мога още коректно да задавам въпроси още ми е много трудно с Таро 💙🔮🧿

Общи условия

Активация на акаунт