КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 21 700
  • 507
  •   3
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Много благодаря!

# 496
Бъзльо 😁 шегувам се, благодаря ти! Правих и гара за двама, която ми изглежда благоприятно. Някой би ли ударил едно рамо?

Давам Ов за тази подредба, защото много бързо имаше развитие.  Аз този го бях описала, изобщо не ми се вярваше след всичко да опита са комуникира пак с мен. Но ето че се случи - изчакал е момент, в който да сме сред други хора, явно за да е сигурен, че ще подходя спокойно и без драми и взе да ми говори, даже имаше и леки закачки. Държа се доста добре, не че това ще промени решението ми. С него по начина, по който общувах преди, няма да продължавам. Явно това показва светът. А магьосника ми излизаше почти във всяка подредба за него- показва желанието му да " манипулира " ситуацията така че да му е угодно на него. Защото като сме сами не смееше да ми говори, сега се окуражи сред деуги хора и чрез негов познат...

# 497
Здравейте, понеже с един човек от много, много време сме на приливи и отливи в отношенията, зададох въпрос - Какви са намеренията на Х към мен? Падна се кралица на чашите, магьосникът, 2 пентакли. На дъното беше колесницата.
Единствено за 2 пентакли мога да си го тълкувам като ту напред, ту назад. И че малко и той не знае какво иска. Ще се радвам, ако споделите мнение. Благодаря.

# 498
Здравейте, понеже с един човек от много, много време сме на приливи и отливи в отношенията, зададох въпрос - Какви са намеренията на Х към мен? Падна се кралица на чашите, магьосникът, 2 пентакли. На дъното беше колесницата.
Единствено за 2 пентакли мога да си го тълкувам като ту напред, ту назад. И че малко и той не знае какво иска. Ще се радвам, ако споделите мнение. Благодаря.
Мисля че картите ти дават даже и съвет с магьосникът, тоест да си слушаш интуицията! Ти си му любимата жена но и той не знае какво иска и какво да предприеме...

# 499

Колкото и неприятен да е коментарът ми по картите, ще кажа това, което аз виждам.
Във вашата история има намесена и друга жена, която обаче на него му бяга леко по тъч линията, защото е жена със самочувствие и авторитет ( Императрицата като квинтесенция ). Ти си в ролята на жената, която вече има чувства и страда от непостоянството и неадекватното му поведение. А той не е личност, която не знае какво иска. Много добре знае и умело контролира ситуацията. Мага е изкусен чародей, който не се интересува от обвързване и стабилни взаимоотношения. Той ще действа винаги в своя полза и няма да си позволи да пусне контрола. Ти ще стоиш и ще го чакаш, докато той желае да бъде така. А 2 пентакли не е колебанието му, това е способността да лавира и да се раздава на две места. Човек, който съчетава умело две дейности.
Желая ти воля, по-силна от неговата.

# 500
Аз бих го разтълкувала по друг начин.Има чувства към вас ,вие сте Кралица чаши ,но той е манипулативен изкусител ,който все още лавира ,ту така ,ту иначе.Дава ви се Колесницата отдолу.Тоест ,ако успеете да се нагодите един друг ,да се разберете как ще стоят нещата във вашата връзка ,ще гледате в една посока ,в противен случай с Колесницата ще тръгнете в различни посоки.

# 501
На въпрос: Какво ще се случи на предстоящ купон?
1. Дяволът
2. Силата
3. Двойка пентакли

🙄🙄🙄 според мен балансиране между изкушение и овладяване на страстите. Използвала съм Таро на Уейт. Вие как виждате тази комбинация?

Идвам с обратна връзка - имаше изкушения, но без да се стига до крайности. Двойка пентакли според мен се прояви като заигравка паралелно с двама човека.

# 502

Намеренията му са да продължава да жонглира умело при това. Мага в лични отношения е изкусен манипулатор, а двойка пентакли - дава на две места. Кралица Чаши е любовницата в Таро.

# 503
Благодаря за мненията.
Няма друга жена на 1000%. Или ако има ще е някоя от мн мн отдавна към която просто още има нещо. Но не и някоя с която има отношения към момента.

# 504
Благодаря за мненията.
Няма друга жена на 1000%. Или ако има ще е някоя от мн мн отдавна към която просто още има нещо. Но не и някоя с която има отношения към момента.

Скрита е Императрицата - може и майка му да му дава тон в живота.
Колесницата качва двама само ако искат и гледат в една посока, иначе човека си е отпрашил нанякъде сам.

# 505
Благодаря за мненията.

Аз не бих била толкова сигурна.
Още повече, че в три карти излизат два женски архетипа. Но не сме тук за да убеждаваме някого в нещо, а за да помогнем, ако можем.
Направи си по-подробна подредба или КК и ще видиш отговора по-ясен.

# 506
Е, тук съм на милиард процент сигурна. Пак казвам, ако има нещо към някоя жена от миналото и това излиза, да. Но някоя която сега да излизат, общуват и подобие - не. Може към мен да няма нищо, да съм никоя за него, но със сигурност няма друга.
Аз си платих преди седмица на 1 тароложка, която винаги всичко ми е познавала, с други въпроси де за чувства и развитие, просто исках да видя за себе си дали би имал някакви намерения.

# 507
  • Стара Загора
Здравейте, направих подретба за един терапевтичен процес , дали да се включа.  Паднаха се много трудни карти. Попитах пододящо ли е за мен и какво е развитието близките 6 месеца.
Има ли нещо положително според вас?

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 19:22 от niditop3

Общи условия

Активация на акаунт