Бременна ли съм?

• 556
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, дами!
Вече не знам дали не си внушавам, мисля, че всяка е минала през тези ситуации преди да забременее... Извинявам се, ако се повтарям с друга тема.
Вчера, в деня, в който трябваше да ми дойде цикълът, забелязах тъмночервено зацапване, малко петно. Помислих, че е дошъл онзи ден от месеца, но после забелязах, че нямаше още кръв. Днес положението е същото. По принцип деня преди цикъла и съответно първия ден от него ме боли коремът, спазмите не са от най-силните, но не са и много леки. В момента по-скоро усещам едно много леко напрежение (от около седмица се появява за кратко и изчезва след това)
Направих два теста, които се оказаха отрицателни. (единият вчера, другия - днес сутринта)
На някоя от Вас дали и се е случвало?
С приятеля ми от два месеца правим опити, миналия месец менструацията ми подрани с два дни. По принцип е редовна.
Не разбирам просто какво се случва, може и за другите неща да си внушавам, но това за зацапването и последвалата липса на менструация, не мога да си го внуша😀
Благодаря предварително за помощта!

# 1
При два отрицателни теста, едва ли си бременна.
Според мен си внушаваш, защото много искаш да забременееш.
Това "самонавиване" ще ти се отрази зле.

# 2
# 3
  • София
С два отрицателни теста и пак не си сигурна?

# 4
При два отрицателни теста, едва ли си бременна.
Според мен си внушаваш, защото много искаш да забременееш.
Това "самонавиване" ще ти се отрази зле.

Благодаря, постоянно си го повтарям, ама... По-скоро ми е интересно защо все още не ми идва, при положение, че ми е редовен (най-много да подрани 1-2 дни). Ще видя, ако продължи да е така, просто ще отида да се прегледам. Може да е друг проблемът.
С два отрицателни теста и пак не си сигурна?

По-скоро ми беше интересно дали се е случвало на някоя от вас подобно нещо при опити за бебе. А и знам, че понякога тестовете не отчитат на първи ден от закъснението. Исках да проверя. За първи път ми е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт