Препоръка за репродуктивен специалист София

• 1 254
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
И от мен глас за д-р Станулов, най отдадения и прекрасен лекар, родих преди почти месец, през бременността ми винаги беше на линия и отговаряше и на най глупавите ми въпроси и притеснения. Поздрави ме за раждането на бебчето, въпреки многото си пациентки ме помнеше не само мен, а и детайли свързани с бременността ми. Наистина това е лекар, който влага цялото ви сърце в това, което прави. Няма да сгрешите ако му се доверите.

# 16
Здравейте и от мен🤗
Аз имам два АГ прегледа при доктор Мазнейкова в МБАЛ Света София на бул. България - чисто профилактични бяха, тъй като исках да съм сигурна, че съм здрава (от 6 месеца правим опити). Доволна съм от отношението й, та може би тя ще ме следи един ден като забременея.
За преглед при уролог/специалист за мъжа ми към кого може да ме насочите в гр. София, за да провери при него как е здравословното състояние в репродуктивен аспект? Репродуктивен специалист ли трябва да е или уролог? Спермограма и друго какво би било удачно? Извинявам се за въпросите, но съвсем не съм наясно и сме нови в това.
Благодаря!

# 17
Препоръчвам д-р Димитър Цветков- болница Вита. Много добър специалист и преди всичко човек!
Той не беше ли в болница Надежда или вече се е преместил?

# 18
Д-р Тихомирова в МБАЛ “Надежда”. Дясна ръка е на д-р Стаменов и всичко, което трябва да се извърши преминава през него. Много приятна, директна и няма лошо мнение за нея. Доста хора се разочароват от Щерев, лично моя ситуация е грубото държание на някои доктори.
Това все едно аз съм го писала! Напълно съм съгласна и за д-р Тихомирова и за болница Щерев!

# 19
  • София/Севлиево
Препоръчвам д-р Димитър Цветков- болница Вита. Много добър специалист и преди всичко човек!
Той не беше ли в болница Надежда или вече се е преместил?

Вече е във Вита,може би от около половин година.

# 20
Здравейте и от мен🤗
Аз имам два АГ прегледа при доктор Мазнейкова в МБАЛ Света София на бул. България - чисто профилактични бяха, тъй като исках да съм сигурна, че съм здрава (от 6 месеца правим опити). Доволна съм от отношението й, та може би тя ще ме следи един ден като забременея.
За преглед при уролог/специалист за мъжа ми към кого може да ме насочите в гр. София, за да провери при него как е здравословното състояние в репродуктивен аспект? Репродуктивен специалист ли трябва да е или уролог? Спермограма и друго какво би било удачно? Извинявам се за въпросите, но съвсем не съм наясно и сме нови в това.
Благодаря!

Прави се спермограма в репродуктивна клиника като начало. За уролог бих препоръчала д-р Макки. Преди беше в Надежда, сега е в Малинов.

# 21
За Станулов съм слушала доста, но за Цветков, освен че е приятен лекар, не съм срещала много отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт