Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 28 788
  • 494
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
Благодаря.
Ще ги погледна.

# 481
  • Галифрей
От медицинските аз харесвам l'allieva италиански. Крими,медицински, романтичен и смешен. Много хубав направен. Иска ми се да го пускат у нас дублаж, заслужава си. Аз много харесвам Лино Гуанчале, страхотен ❤

Съжалявам за спама. Иска ми се  да направят такъв и у нас.

# 482
  • София
Писах в общата тема, но ще спомена и тук. The Pitt с Ноа Уайли е ТОП. По-добър медицински сериал не съм гледал. Сега започна сезон 2. Simple Smile

# 483
  • Враца
На мен много ми хареса The Pitt с Ноа Уайли.

# 484
  • София
Като се сетя за Откраднат живот веднага се сещам за темите в Бг мама, които за мен имаха култов статут. Simple Smile
Хора не знам дали го осъзнавате, но се изписаха над 100 теми?! Абсолютен феномен. И ТВ рейтингите бяха високи. Като се има предвид жанра и плеядата актьори + факта, че се излъчваше в ефира на най-гледаната Бг телевизия си мисля, че този сериал беше по-популярен и гледан дори и от Под прикритие. Толкова много актьори и герои, толкова много войни и спорове имаше, хаха. Само като си спомня за манията по Диана и нейната Зорница Огнянова и сагата с Банков и Ковачев. Малеее, що страници се изписаха... Grinning
Колко сезона беше това чудо? 11 сезона?
Чакайте да проверя.
Мхм, дам. 11 сезона, 506 епизода.
108 теми в Бг мама (?!)
Ето я последната ни тема, умряла на 37 стр.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1330436

Имаше един период в който си изградихме цяло едно мини общество в тези теми, много култови никове имаше там и изобщо беше голям купон за мен.
Само темите за Игра на тронове бяха по яки. 😋

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 06:40 от Diavolo

# 485
Дааа, Откраднат живот беше цяла епоха. Не съм писала май в темите тогава, но не съм пропуснала нито един епизод, че даже на прожекция и фен среща с актьорите ходих два пъти в Мола, то беше еуфория, вълнение, чудо! Да, накрая малко се поразводни (което не е необичайно), но въпреки това представляваше тотален хит.
Не знам дали скоро ще се повтори тази емоция с друг сериал. Simple Smile

# 486
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет.

Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

О, тук ме изгубиха. Аман от втръснали до болка мутренски сюжети и истории от прехода.

# 487
  • София
Всъщност (извън анкетата на Дяволо в друга тема), ще пробвам да видя поне откриващата серия. Именно заради времената, които съм ги живял. И - ако е пре-драматизиран или типично БГ-патетично преразказващ - ще е дотам.

# 488
Ето репортажа за новия български филм "Студ", във видеото е от 9.19 мин. нататък

Скрит текст:

# 489
  • Галифрей
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет.

Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

О, тук ме изгубиха. Аман от втръснали до болка мутренски сюжети и истории от прехода.

И аз не бих го гледала само като видях ужасните напудрени постери,знам,че ще е боза. С нищо не ме привлича.

# 490
Аз бих видяла първият епизод , ако не ми допадне ми е лесно , няма и да се мъча да го гледам . Както направих със Клетката втори сезон , мичих се да гледам 2 епизода и на третия вече се отказах . Откраднат живот за сега държи рекорда за най много сезони и епизоди във българският ефир. И като се сетя наистина колко звезди участваха , и колко много нови звезди се родиха си е доста приятно и носталтично . Чак не мога да повярвам че тази година ще станат 10 години от първият сезон.

# 491
Има вече отделна тема за Вяра надежда и любов по бтв

# 492
  • Другата България
Писах в общата тема, но ще спомена и тук. The Pitt с Ноа Уайли е ТОП. По-добър медицински сериал не съм гледал. Сега започна сезон 2. Simple Smile
Благодарение на Алиса го започнах и аз.
Добър е, Ноа е страхотен.
Но за мен “Спешно отделение“, “Анатомията на Грей“ и “Лекарите от Чикаго“ са по-добри.
Всички сезони съм изгледала до момента. Blush

# 493
Много се радвам, приятно гледане. Blush
На много хора го препоръчах, няма разочарован до момента.
Само се чудя има ли други като мен, бършещи сълзи почти на всеки епизод. Animal See No Evil

# 494
  • Враца
Аз чак сълзи не бърша, но заради неприятното чувство и лошите мисли, спрях да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт