Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 27 671
  • 456
  •   3
Отговори
# 435
То беше ясно че няма да играе . Обаче ми е интересно кой ще влезе в обувките на Стойчков ? От 11 започва реалитито за намиране на актьора който ще го играе . Малко ми идва too much . Ако едното е почит към една футболна легенда , другото е вече прекалено , да си почешаме егото. Но това е само моето мнение.

# 436
  • София
Аз съм направил тема за шоуто Simple Smile
Който иска да заповяда. Аз ще го гледам с интерес.
Най-малкото никога досега не сме виждали как се селектира актьор за главна роля и ще е любопитно да видим през какви стъпки/етапи минават. Аз не си спомням нещо подобно някога... Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1843059

Не вярвам да бие Гунди, даже според мен и наполовина няма да събере приходите му, но да видим... Със сигурност е много чакано от мен заглавие.

# 437
Моля кажете в Мамник има ли много стряскащи кадри , ужасии в близък план? Гледах трейлъра и ми беше в повече. Бях решила тотално да не го гледам ,но постоянно ми се набива в очите ..

Иначе за реалити за филма за Стоичков,  на мен ми е интересно да ставам свидетел по процеса на създаването на целият филм.
Относно другите бг филми мечтая си за такъв в който няма да има нито един известен актьор .

# 438
  • София
Амии хмм, хорър си е. Фентъзи/хорър.
Поне в епизод 1 няма някакви брутализми ама зависи от гледната точка. За мен дори е леко. Ама за някои хора е доста брутално.
Не мога да ти дам еднозначен отговор, сори.

# 439
Току що го изгледах първи епизод на " Мамник " и на мен ми хареса . Обожавам сериали в който има и мистерия и ужаси . Владо Пенев и Димитър Селенски веднага ми направиха впечатление , както и Галя Александрова. Няма големи бруталности , ако някой го притеснява.  На мен Екатерина Лазаревска ми допадна , имаше хора които намериха играта и за леко дървена , но на мен ми допадна. Интересен е за сега , поне на мен както казах ми допадна . Чакам следващият епизод.

# 440
  • България
Моля кажете в Мамник има ли много стряскащи кадри , ужасии в близък план? Гледах трейлъра и ми беше в повече. Бях решила тотално да не го гледам ,но постоянно ми се набива в очите ..

Сравнено с чужди продукции - кадрите с кръв не са никак стряскащи. Хорър елементът почти отсъства, напълно поносимо за чувствителни хора. За мен е плюс.

# 441
И аз си помислих, че е фейк, а нямах време да проверя. Страхотно 😁 аз я харесвам, но щеше да е странна в тази роля.
Дарик радио вчера излезе с инфото, че Мария Бакалова е фаворит за тази роля.

А днес сами се опровергават, не било вярно.
https://darik.bg/maria-bakalova-e-favorit-za-legendarnata-rola-n … anova~512431.html

Дори прочетете самият линк още е със старото заглавие. Но вече съдържанието е променено.

# 442
  • Бургас
Явно не са се договорили за хонорара или всичко е ПР за двете страни!

# 443
diziler, не исках да прозвучи грубо към теб, беше в градинката на бг журналистите. В самото начало на кастинга имаше спекулации и за Духовникова. А за Стоичков от тук разбирам-риалити-кастинг с цел избиране на актьор, така ли?

# 444
След " 3 килограма щастие " който се очаква на края на Януари , Февруари месец ще има нов филм . Доста нови български заглавия.  Явно тази година ще имаме повод да гледаме повече българско кино. Чакам 3 килограма с голямо нетърпение. Гледах Влади Зомбори отново на театралната сцена тази седмица  , и просто този мъж е брилянтно добър актьор , както и певец . Иначе ето го новото заглавие което чакаме Февруари.  

# 445
Аз явно съм увредена ментално, но "Никога не е просто с*кс" ми хареса. Явно негативните коментари както винаги ми повлияха наобратно 😄😄😄  И смятам, че има доста повече смисъл, ако човек се замисли и му даде шанс 🙂

# 446
БНТ1
18 януари  15:30 Грехът на Малтица /Петя Силянова на 70 години/игрален филм /България, 1985г./, режисьор Тодор Динов, в ролите: Петя Силянова, Георги Новаков, Илия Добрев, Йосиф Сърчаджиев и др.

БНТ2
18 януари 16:30 Райна Княгиня /170 г. от рождението/тв филм /1971 г./, режисьор Димитър Пунев, в ролите: Йорданка Кузманова, Стефан Илиев, Георги Костов, Продан Нончев и др.

НВО
14 януари 14:55 Защото обичам лошото време - България, 2024. Режисьор: Яна Лекарска. В ролите: Владимир Михайлов, Неда Спасова, Елени Декидис, Боряна Пунчева, Веселин Ранков.

СИНЕМАКС
16 януари 06:30 Магаре - България, 2021. Режисьор: Мартин Негрев. В ролите: Красимир Доков.

СИНЕМАКС 2
11 януари 05:20 Триумф - България, 2024. Режисьор: Кристина Грозева. В ролите: Мария Бакалова, Маргита Гошева, Юлиян Вергов, Юлиан Костов, Станислав...

ВИВАКОМ АРЕНА
12 януари 15:50 Смарт Коледа - Семеен филм, България, 2018 г., Реж. : Maria Veselinova; С уч. на: Венко Димитров, Стефания Колева, Кръстю Лафазанов

# 447
Какво е мнението ви за “Чалга”?

# 448
На мен ми хареса😀

# 449
Никак не е добро . Изобщо не ми хареса . Слагам го със " Дяволски игри " и " Диада " в класацията за най безсмислени български филми . На Мариян Вълев препоръчвам повече " Лошо момиче " .

Общи условия

Активация на акаунт