Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 31 214
  • 528
  •   1
Отговори
# 525
Тя и при Жоро Любенов беше преди седмица... за същия филм. Е, това е нормално, да си рекламира филма. Но съм я гледал в театъра и си играе много добре Сърчаджиева. Във филма обаче са лиготии, свръхпреиграване....   Видях логото NOVA сред марките и спонсорите, та може и след време да го пуснат по Нова ТВ, евентуално на някой празник...
Орлин Павлов играеше мега зле.  Филип Буков се появи точно за 20 секунди, да играе гол до кръста пожарникар.
Най-естествени бяха Павел Колев и Ицака, макар и за 2-3 мин. роля. И децата се справиха добре.

# 526
Той Орлин се бута и той навсякъде . Никога не ми е бил симпатичен , нито е певец , нито е актьор , дори не ми е и толкова красив за секс символ както го наричат , прекалено бозав и безразличен  ми е .

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 00:23 от Жасмина 94

# 527
От много уикенди насам се каня да отида на "Един грам живот" и мъжа ми така щеше да ме подхлъзне в неделя да ми купи билет за "Три килограма щастие", звучало му еднакво 🤣 прав е, де. Аз даже не бях чела за втория, но и самият постер изглежда кринджав, ще го пропусна.

# 528
Постера е леко кичозен , иначе актьорският състав е добър . Стефка Янорова и Влади Зомбори са много добри актьори , Дария Симеонова колкото и да не ми допада също е добра актриса ,но вече се разубедих поне за сега да ходя да го гледам . Все някога ще го качат и онлайн ,или ще го пуснат по някой от каналите . Гледах сторита в Инстаграм и определено не е това което очаквах . Колкото и да харесвам Владо Зомбори не ми е достатъчно вече да видя филма .

Общи условия

Активация на акаунт