Отговори
# 30
Добре, че Емрето си е избирал снимките за прощалната публикация в инстаграм! Ако беше айфонът му….! 🤣

# 31
А за Тарък и Сафет казаха ли нещо? Защо младите оформяха документите за имението, имението бе последно на Суна, а нали родителите им били в ресторанта? Пак липсва логика. А Ферит дадоха ли го след завръщането на Халис. Само в ретроспекция май? Все едно, че след като тръгна за Халис, не се е върнал.
А как ви се виждат тия кадри:

А тук дори не я прегърна с две ръце

Сейран каза, че три пъти и падал Ферит до летището:

третия път когато го извадиха от хладилника

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 01:26 от ani.zaiche

# 32
# 33
тук прилича ли ви на болница? В историите не се спомена времето, когато Сейран бе болна.

грешката с телефона - годината трябваше да е 2031. Къде отидоха 2г болест на Сейран? Май ги няма, май и развод няма?

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 02:07 от ani.zaiche

# 34
Ани,постоянно пишеш за годината трябвало да е еди коя си,а защо не се сещаш,че гледахме история по записки на психиатър и тя се е случила в минало време.Няма нищо общо с 2024,че да прибавяме години и т.н.
Ферит не е задължително също да е в болница,когато говори по телефона.Може да е в хотел,все пак трябва и да спи някъде,но и в болница може да са тези стълби,все пак е във Швеция,а и със сигурност е частна.
Ще отговоря и на предния ти пост.
Защо младите оформят документите?.Защото Ферит и Сейран са родители от ново поколение и са дали правото на децата си да решават и избират,поне това е моят прочит.
За Сафет и Тарък,мисля че правилно не дадоха нищо,защото не е и нужно.Все пак това е финал и няма нужда да ни занимават с тях.
За мен серията имаше замисъл,ретроспекциите бяха точно подбрани и на място.Изобщо беше добър епизод и финал.
Малко в повече ми беше Суна единствено и може би трябваше да покажат Ферит с Халис ага,като се връща.Но и така епизода ми хареса.А финала с порастналата Дуру,беше точно на място и мен лично ме разплака.
Браво,можело да пишат и мислят,но са слушали заповеди и пишеха дивотии,доста серии.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 02:58 от Милена Тодорова 756835

# 35
# 36
Харесах финала, предвид теории които се пишеха и ни подготвяха това което ни беше показано беше приемлив вариант. Разбира се че имаше нелогични неща... Но кога в сериала сме имали логика. Grinning Все пак това си остана емблематична марка на проекта. Каквото било било.... Изминаха неусетно тези 3 години. Това е проекта, който остави следа в мен и в сърцето ми АфРам. Благодаря на всички момичета, които се стараеха за тази тема, уют, преводи, информация...тук открихме и приятели. Heart
Благодарим на АфРам и се сбогуваме със СейФер.
АфРам остави такъв отпечатък в тв индустрията, който ще остане завинаги. Особено в сърцата на зрителите по цял свят. Това е най най най -добрата екранна двойка сформирана някога на тв екрана. Незабравимо дуо, талантливи и изключително всеотдайни. Очаквам новите им проекти, а защо не и съвместно с нещо да ни изненадат .

# 37
Добро утро! Имам един въпрос: Защо завърши с Game Over , а не с Финал накрая? Всички сериали накрая изписват финал..

# 38
Милена, пиша за годината, защото навсякъде в сериала се даваше определена година - посрещнаха 2023г в новогодишната нощ, на чекове и т.н. Дияр също спомена коя година сме, въпреки, че по сценарий имаше скок от две години. Ако времето не бе важно, нямаше да наблягат на телефона и с едри цифри да го дават.

Някой знае ли къде може да се гледат сериите с превод, че в  playtube от два дни не  могат да се гледат? Благодаря предварително.

Милена, Халис можеше да бъде с Ферит, затова се чудим каква е идеята да не се върнат заедно. Когато снимаха Халис в имението Мерт още беше на разположение, но снимаше на друго място, май в болница.  Снимаше се много повече от даденото, затова има съмнение, че ще има още серии и това ще е изненадата, която готвят. Има нещо гнило в тоя край. Но при тия лудите нищо не се знае. Ще видим.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 08:15 от ani.zaiche

# 39
Първо искам да благодаря на Евето,на Рени,на Мистери,за целия труд,който положиха за нас през тези три години:kiss:Flowers Hibiscus
Според мен,какъвто и финал да ни бяха показали,нямаше да е добър
Защото целият трети сезон беше абсолютен сбор от нелогични и недовършени идеи
Едва ли има смисъл да повтаряме и да нищим какво са направили,написали,или не сценаристи и сие компания
Но това,което ме смущаваше през цялото време и не ми даде необходимата доза наслада от гледането е липсата на химия между Сейфер
От какво е породена,можем само да гадаем,но тя наистина липсваше,в сравнение с другите сезони
Дори и в малкото сцени ,в които бяха заедно не се видя тяхната невероятна химия,която ни зарази още от първите серии на първи сезон.
Може би Онур,може би слабият сценарий, може би случващото се между Афра и Мерт в реала повлияха на това,но то наистина отказа доста хора да следят тяхната история
Съжалявам,че пиша това,но аз наистина се разочаровах и смятам,че това е един от факторите,които финализираха преждевременно сериала
Много харесвам играта и на двамата и ще очаквам с нетърпение техните нови проекти
Няма да ми липсва сериалът,защото в последния сезон това не беше моето,не беше моят Мечо,не беше истинската Сейран,не бяха моите Сейфер

# 40
Прочетох те, Вал, но ме накара и да се замисля. Май имаше някаква химия между СейФер до дивангейт. По време на целувките със Суна, Мерт показа страст както със Афи, така, че професионализма го имаше. Странно, че не го проявяваха между тях. Това навежда на мисълта, че така им е поръчано, знаем от кого.

# 41
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема HeartHeartHeart

Благодаря за милите думи, момичета! Flowers HibiscusHeart

Вал, има си химия между двамата, видя се от секундите, в които решиха да я ползват в последните две серии. Химията си е там, просто решиха, че не им трябва. Нито им пишеха сцени, нито ги режисираха като хората.

# 42
Добро утро ☕️☕️☕️
Благодаря на Еванджелин за новата тема 🌸
Е, свърши се! Толкова пъти съм чела и писала как искам да свърши сериала най-после, заради слабия сценарий в сезон 3. Случи се това.
За финалния епизод, типично за целия 3ти сезон имахме разделени СейФер, едва-едва сцени, заснети с тях, а Мерт направо е изпаднал в немилост, почти не го видяхме. Вал, права си донякъде за химията в сезон 3, но как да я има, като не им пишат общи сцени?
Мен ме вълнува защо Дуру спеше в леглото на родителите си, а нямаше стая, или легло? Това защо беше? Simple Smile

# 43
Благодаря за новата тема!
Така като чета, май е по-добре да не гледам финала? Бил разочароващ?
А с отворен край ли беше?

# 44
А защо се замислям,че може би наистина Мерт и Афра не са искали сцени с взаимност между тях и сценаристите са се чудили как да продължат да пишат?
Аз лично усетих нещо такова,защото гледайки един актьор в продължение на три години,няма как да не опознаеш всички негови състояния
И може би затова запълниха екранно време със Суна и Аби

Общи условия

Активация на акаунт