Отговори
# 45
Вал, да де, ама АфРам са заедно, защо няма да искат взаимност, плюс че са професионални актьори?
По принцип сезон 1 беше успешен точно заради техните чисти отношения, голям копнеж,  и взривоопасна химия, превърнала се в магията СейФер.

# 46
  • Яко в Матрицата...
Вал, ти сериозно ли? Пишейки такива неща, поставяш под съмнение професионализма на Афра и Мерт.

Ето заради това не е добре да се знае какво се случва в реала, хората се влияят. А и ОГМ добре се възползваха от тази връзка и от това, което им се случва отделно от сериала. Приписваха всяка несполука на Афра и Мерт.

# 47
Вал, пак не съм съгласна с теб Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво очаквате от продукция, която не им пише сцени заедно, а в малкото такива, дори не ги дават в общ кадър, а ту единия, ту другия. Както сме си говорили и тук, опитаха се да докажат, че сериала е успешен заради историята, а не заради Афрам. Еми не можаха да докажат Grinning

Рени, аз също се чудя на писанията на Вал Thinking

Добро утро в първия ден след Чапкъна, момичета Kissing Heart

# 48
Рени,Нинка,
както вече много пъти съм писала-не следя и не знам какво се случва в живота на актьорите
Но това,че е възможно да има неразбирателство между ГГ на снимачната площадтка,породено от някаква причина в личния им живот е напълно възможно и се е случвало и с други известни имена
Рени,не знам защо пишеш,че се съмнявам в професионализма на Мерт,или Афра
Те са страхотни професионалисти,разбера се,но наистина мисля,че е възможно да поискат по-малко общи сцени заедно
Не ги възкачвайте на пиедестал-и те са хора с всичките добри и лоши качества,които притежава всеки от нас
Еве,точно това,което писах-замислих се,че малкото написани сцени с тях е заради тяхно желание

# 49
  • Яко в Матрицата...
Еве, колко пъти излизаха статии, че Афра или Мерт не искат да им пишат сцени... Скарани били, отследвали са се... Но все пак, аз вярвам, че каквото и да е положението между тях, те ще се държат достойно и ще играят каквото им напишат. Доказателство е именно сцената в 89 епизод. Мерт едва ли е изгарял от желание да се унищожи трудът му дотогава, но изигра сцената.

Вал, както искаш. Аз не вярвам да са искали да не им пишат сцени и да ги режисират толкова нескопосано. Когато им написаха по-интимни сцени, показаха, че нищо от химията им не се е изгубило.

# 50
Рени,аз пак да се повторя-професионализмът на двамата няма нищо общо с предявеното желание на Афра,или Мерт,или и на двамата да им бъдат написани по.малко обще сцени
Разбира се,може и да не съм права

# 51
  • Яко в Матрицата...
Рени,аз пак да се повторя-професионализмът на двамата няма нищо общо с предявеното желание на Афра,или Мерт,или и на двамата да им бъдат написани по.малко обще сцени
Вал, последно, аз пък не мисля така. За мен не е професионално личните отношения да пречат на работата. Те много добре знаят какво искаха да видят зрителите и едва ли сами са поискали да не им пишат сцени, да сложат хиляди герои между Сейран и Ферит, защото можело да имат някакви проблеми извън сета.

# 52
Добро утро и от мен. Гюлгюн и Орхан не стават за родители, но добре, че Гьозде и Емре споделят снимки. С този кадър на Емре от вчера аз ще запомня финала, не знам за вас. 🤍

# 53
Ами да слизат тогава от пиедестала Афра и Мерт, аааа Stuck Out Tongue Winking Eye

Личи си, че изобщо не са искали да имат общи сцени на финала, затова имаха 3 минути заедно Sunglasses

# 54
  • Яко в Матрицата...
Ох, как се смяха като се появи Дуру JoyHeart Eyes

# 55
Точно тези кадри на Еванджелин, показват колко много химия има между тях, че всъщност сценария е причина да я търсим в няколко секунди. От другите им роли знаем техния професионализъм.

Мерт май има договор с OGM за 4 години? Ако е така, какво ли ще го правят. Сега, в 101Е, видяхме, че не искат да го има, а какво ли ще снима, ако и сериала го няма?

Не знам какви са традициите при край на турски сериал, но в сайта на канала на страницата на сериала само на фрага пише финал, но че ще го дават всеки петък. На серията нищо не пише, на снимките и озета - също. Както странен и нелогичен бе 3 сезон, така ми се струва и това.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 09:07 от ani.zaiche

# 56
Вал, да де, ама АфРам са заедно, защо няма да искат взаимност, плюс че са професионални актьори?
По принцип сезон 1 беше успешен точно заради техните чисти отношения, голям копнеж,  и взривоопасна химия, превърнала се в магията СейФер.

Добро утро, момичета!
Сезон 1 не беше успешен само заради химията помежду им.Тя беше подплатена от интересен и динамичен сценарий,балансирано развити истории на второстепенните герои .Втори ,в крайна сметка ,се оказа не толкова лош.В трети всичко е тотал щета от първия кадър.Това беше сезона на Шнура.И въпреки него Афрам ни дадоха красиви Сейферски сцени в малкото случаи,в които пожелаха да им ги напишат и да ги режисират.

# 57
Добро утро Kissing Heart

Аз също не съм съгласна,че Афра и Мерт не са ни показали химия в 3 сезон.Просто не им пишеха такива сцени,но имаше такива,които бяха изпълнени с толкова огън и страст,че изгаряха всичко около себе си.
Вал,явно не си гледала доста серии.Няма да изброявам серии,но сцената с падналата хавлия и страхотната игра с очи,ни изгори пред екрана.След 89 епизод,каква страст искаш,като ни занимаваха с глупости?Но последните три епизода,дори и малко да бяха общите им сцени,ни показаха любовта си,дали на Сейфер или Афрам,няма значение.
Абсолютно не съм съгласна,че не са искали да играят заедно.
Замисляш ли се,че ако е истина,това ще се разчуе в артистичния свят и кой ще ги наеме после?Афра и Мерт са професионалисти,доказаха го и ще го доказват още с новите си проекти.
Heart

# 58
Колко сте категорични...
Понякога,когато чета даден пост се изненадвам на осведомеността на пишещият.
Все едно получаваме директна информация от мястото на събитието /било на снимачната площадка,било в живота на актьорите/
Едва ли съм права,както вече написах.
Така виждам нещата и така пиша

# 59
След инцидента с колата, при заминаването на лечение на Халис, не сме го виждали и не се е връщал 4 години. Само Хатуч говори с него по телефона и никой друг. Ферит заминава при Халис, но не се връща в имението с него и вече не го дават. Какво всъщност се е случило?

Правя разносметка на последните серии и сезон. Знам, че съм на границата между отбор "кома" и " не е кома", т.е. колебая се. Но в началото на 3 сезон наистина виждахме събития, които отразяваха страховете на Ферит. От един момент (Халис замина на лечение) видяхме сбъдването на мечтите на Ферит. Последните кадри, след като го намериха и спасиха, е неговата представа за по-далечното бъдеще и приличаше на край на този сън. Това би обяснило и променените характери на героите. Ферит и Сейран искаха те да са такива, а не старите.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 09:38 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт