Гледала съм и други проекти на Афра, заради това го казвам.
Но ако ти искаш да вярваш в обратното, вярвай

. Музиката е затрогваща.
които са ми много сладки
.
. Та съвсем наскоро реших да видя отново какво се случва и неусетно стигнах до 45 епизод. За моя изненада снощи съвсем случайно отворих IG и ми попадна сцена от Чапкъна и се сетих, че му излъчват финала
, та поне мога да кажа че финала беше първия епизод на сериала, който изгледах онлайн и то не изцяло
, обаче ви чета доста теми назад и ви се кефя страшно на всичко, което сте изписали
. По-добре късно, отколкото никога, но ще си го изгледам! 
. 
, за която съм сигурна, че няма да е последна (поради тази причина ще си спестя словата като за сбогом), въпреки че мъките и страстите ни свършиха. Всъщност май още се вихрят, така че ефектът на пеперудата е в сила и само за това трябва да се погледне с друго око на този проект. Явно е нещо, което не се е случвало и не знам дали може да бъде повторено.
. Макар че не успях снощи да гледам серията и да споделям паралелно с вас емоциите, ще си запазя правото да изразя моите в отделен пост и на по- късен етап. Даже ще се опитам да съм кратка.
. Мисля, че в първи сезон имахме от всичко, при това в нужните дози. Във втори сезон сценарият започна да издиша, а в трети - освен калпав сценарий - режисьорът също си взе почивка, камерата беше на "Мир" и снимаше, важни за нас сцени, оттам, а главните актьори минаваха като статисти в голяма част от епизодите. При тези обстоятелства каква химия точно да уловим?!
Препоръчани теми