Отговори
# 60
  • Яко в Матрицата...
Колко сте категорични...

Гледала съм и други проекти на Афра, заради това го казвам.

Но ако ти искаш да вярваш в обратното, вярвай Wink

# 61
Добро утро и от мен! 🫶
По темата с химията въобще не ми се пише, но все пак! Едва ли някой е питал Афра и Мерт, искат или не искат общи сцени?! Много лошо чувство остава това съмнение в актьорската им игра. За мен и двамата са невероятни актьори и играят това, което им е написано и никой за нищо не ги пита. Все пак това не е концерт пожелание! Тези съмнения в химия, във физика и в каквото щеш, може би са породени от калпавия сценарии!
Ялъто се излъчва в около 200 държави и успехът му се дължи именно на Афра и Мерт! Ако точно те не бяха Сейран и Ферит мнооогоо отдавна Ялъто щеше да е в историята!
Може би някои гледат с доста професионално око на всичко или просто “търсят под вола теле”! ✌🏻

# 62
Добро утро!
А нещо, като рейтинг на финала, появява ли се или не?

# 63
Добро утро, момичета!

Когато АфРам натрупат достатъчно успешни проекти зад гърба си тогава може да имат претенции какво да играят и какво не, и пак съм сигурна, че и тогава не биха имали такива. Абсурдно е продуценти, сценаристи и цял голям екип да се съобразяват с разни прищевки. Да не говорим, че това е първия толкова успешен проект и за двамата и ако се разчуе, че проявяват капризи ще си останат само с него. Кой продуцент ще наеме такива актьори? И Афра и Мерт ми изглеждат сериозни и отговорни хора, които за съжаление попаднаха на ужасен продуцент с болен мозък.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 09:58 от Lilia*

# 64
В 10 часа трябва да излезе рейтингът! Сега нали сме с тяхното време

# 65
Сцената със завръщането на Халис беше много емоционална и красива.Единствено бе помрачена,че Ферит не беше там,а трябваше.Четин е вече много възрастен и болен и съм сигурна,че това е последното му участие в проект.Всички са качествени и професионални актьори,но тези сълзи и емоция бяха истински.Гордост ,уважение и признателност,че са му били партньори и тъга ,че се разделят.
И още нещо,без което нямаше да има тази дълбочина на възприятие на сцените в сериала-великолепната музика създадена за него.

# 66
Рейтингът!

# 67
Добро утро Благодаря за новата тема,за всички преводи и на поддържащите темата Всичко свършва в един момент така е и в живота Ще чакаме нови проекти от двамата

# 68
Странна е медицината в Турция. Сейран се излекува от неизвестна смъртоностна болест, доказана с изследвания на друг човек, в болница, където отделенията са слети и психично болни и болни с други диагнози са на един етаж. Халис го лекуваха две години, после още 4 години. Той не бе в състояние да се върне за раждането на правнучето, но 3 дни след операцията се върна и то на крака.

Рейтингът е със заслужените две червени стрелки.

# 69
Имаха си химия, просто нямаха достатъчно сцени. Определено липсваше Ферит на масата. Много ме разчувства сцената със завръщането на Халис. Особено, когато Сейран го прегърна и Тешко му даде родословното дърво. Сякаш последните 2 серии се върнахме носталгично към определени моменти и отдадохме респект на всички актьори.
Може би Мерт е бил болен, когато са снимали сцената на масата и затова го нямаше. Едва ли нарочно са го изключили.
Вчера не разбрах много смисъла на последната сцена, но днес я гледам по друг начин.

# 70
  • София
След един невероятен и изпълнен почти изцяло с положителни емоции първи сезон, ОГМ доказаха, че не трябва да правят повече сериали от този тип.
Втори сезон съм запомнила с ужасните спойлери и нерви през почти цялото време. Серии, които ще гледам отново от този период са тези между 62 и 65, нищо друго.
От трети сезон за мен остават сериите 85 и 99, всички останало вече е забравено и не съществува.
Ако бяхме видяли в поне 10 епизода това, което беше разказано с две изречения в последната серия, финалът всъщност щеше да е хубав и тъжен.

Благодаря на всички, които питаха за мен. Не знам дали ще продължа да пиша, чета често, но не виждам с какво повече мога да допренеса с коментарите си. Аз съм фен на АфРам и ще продължа да бъда.

# 71
За съжаление  по-глупав финал не съм гледала скоро Според мен Финала беше написан наистина Ферит да умре После го промениха тук там , затова и Мерт го нямаше Не съм очаквала 5 глупави -сценаристи , които написаха 3 сезон да напишат умен финал Grinning  
Обикновено рейтингът на Финален епизод се вдига , тук е спаднал в 2 категории
За химията няма какво да се пише . Просто ПР на Шнура този сезон се провали отвсякъде Grinning

Благодаря  Еви Flowers Tulip

# 72
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета Hug
Благодаря на всички за прекрасните теми, информация, снимки и дискусии Flowers Hibiscus
Специално благодаря на Евето и Рени за преводите и песните Heart. Музиката е затрогваща.
Включвам се да си призная, че още преди две години го загледах Чапкъна , но в началото сценария ме грабна до към 15 епизод. С мъка изгледах до 17-ти и си казах, че това дизи не е моето! Макар че гледах по фраговете какво се случва и оттук - оттам ми попадаше информация и снимки на АфТам Heart Eyes които са ми много сладки Hug.
До към преди 2-3 седмици. Мойта дъщеря го следи от момента в който започнаха да го излъчват по бТВ Стори. И всяка вечер не пропуска епизод, беше го изгледала до края на 2 сезон и с нетърпение чакаше да започне 3 Grinning. Та съвсем наскоро реших да видя отново какво се случва и неусетно стигнах до 45 епизод. За моя изненада снощи съвсем случайно отворих IG и ми попадна сцена от Чапкъна и се сетих, че му излъчват финала Stuck Out Tongue Winking Eye, та поне мога да кажа че финала беше първия епизод на сериала, който изгледах онлайн и то не изцяло Blush, обаче ви чета доста теми назад и ви се кефя страшно на всичко, което сте изписали Blush. По-добре късно, отколкото никога, но ще си го изгледам!
Докато ви четях си припомних всички емоции покрай Любов под наем и гледането онлайн Heart Eyes
Тери и ти имаш малка вина, че покрай теб все разбирах какво се случва макар и от време на време Kissing Heart.

# 73
Привет !

Благодаря на всички , които се грижиха да сме приютени в къщичка и да сме информирани.
Както започнахме с тези благодарности , ми звучат като на сбогуване . Дизито свърши , ама не и ние. Дано нашите любимци ни дават хубави поводи за дискусии и срещи , тук в темата.
Чувствам някакво облекчение , че всичко свърши. Този трети сезон  ми донесе повече негативни отколкото позитивни емоции. Иначе си го изгледах чинно от начало до край. Силно се надявам повече да не влизам толкова във филм , защото разочарованието  после е много голямо.
Финала за мен е посредствен , но не съм имала и кой знае какви очаквания. СЦ цял сезон ни подготвят за това , колко може да се очаква от тях , така че както казват "забравяй и заравяй". Продължаваме напред , с очаквания за нови успешни проекти .

# 74
Добро утро, дами! Nature Sunny
 Еве, благодаря за новата тема Heart , за която съм сигурна, че няма да е последна (поради тази причина ще си спестя словата като за сбогом), въпреки че мъките и страстите ни свършиха. Всъщност май още се вихрят, така че ефектът на пеперудата е в сила и само за това трябва да се погледне с друго око на този проект. Явно е нещо, което не се е случвало и не знам дали може да бъде повторено.
 Прочетох ви всички с голямо удоволствие. Имаше изключително духовити вметки, които искрено ме усмихнаха (Лилия, Сташе, Нинка, имате забележително чувство за хумор, което забелязвам не за първи път, но днес държа да го отбележа). Ив, впечатлена съм от начина ти на предаване на любовта ти към СейФер и дълбоките емоции, които носят твоите постове. Heart . Макар че не успях снощи да гледам серията и да споделям паралелно с вас емоциите, ще си запазя правото да изразя моите в отделен пост и на по- късен етап. Даже ще се опитам да съм кратка. Wink
 За мен добрият сценарий, добрата режисура, операторското майсторство и добре съобразеният каст, а защо не и музиката, и гримът, и костюмите, са нужните компонентите за качествен продукт, гарантиращ висок рейтинг. Дори и само едно от изброените да липсва, качеството се променя и балансът бива разклатен Wink. Мисля, че в първи сезон имахме от всичко, при това в нужните дози. Във втори сезон сценарият започна да издиша, а в трети - освен калпав сценарий - режисьорът също си взе почивка, камерата беше на "Мир" и снимаше, важни за нас сцени, оттам, а главните актьори минаваха като статисти в голяма част от епизодите. При тези обстоятелства каква химия точно да уловим?!
Вал, права си, че нямаше магията, в която попадахме, докато гледахме СейФер в сезон 1 и 2. На мен също ми липсваха искрите, не при тях всъщност бяха фойерверки, които съпровождаха всяка тяхна съвместна поява на екрана. За това обаче не се сърдя на АфРам, а на всички, стоящи зад камерата.
 P.S.  Само музиката не мръдна за тези 3 сезона. Не знам кой е музикалният им редактор, но... БРАВО! В трети сезон имаше много, много сцени, които бяха толкова вяло и нескопосано написани, че само музиката ми служеше за ориентир какво трябва да чувствам, тя ми подсказваше какво е искал да каже авторът. Wink

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 11:45 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт