Отговори
# 450
Мацки къде сте?
Бомба паднала днес!
Нещо интересно някъде да сте чели!?

# 451
Бел, на нищо не съм попадала. Само на Онур Акай статията. Във Х всеки си пише каквото се сети. Предполагам това са солотата, но на хаштаг Афрам ми излизат всякакви хора, които коментират различни неща. Но не е нищо ново. Афра била с ново гадже. Мерт пък щял да бъде по клубовете с жени като излезе от армията. Отдавна вече не били заедно. Тези неща май са по повод на интервютата вчера с Афра и как се била държала пък какво казала Grinning

# 452
  • София
Говореше се, че след като се прибере Афра ще снима рекламите за ДеФакто и Юлкер. Дано е вярно.
Мерт миналата година снима 4 реклами за шампоана, дано и сега да е снимал толкова, което ще значи, че тези дни може да излезе още една.
Друго, което на мен ми е итересно е кога ще са наградите на Elle.

Препоръчвам ви за ваше собствено спокойствие да не четете хаштага на АфРам, там пишат основно солота с по 50 фалшиви акаунта и повтарят едно и също.

# 453
Здравейте милички,
аз най-сетне се престраших да гледам последните три серии
Затворих линка със сълзи на очи
Яд ме е,че не ни позволиха да се насладим цели 6-7 месеца на тези прекрасни сцени,на разбирателството,подгрепата,грижите един за друг в това семейство
Цели три сезона ни мъчиха с какви ли не глупости,а имало какво да покажат,макар и в една последна серия
Глупав сценарий и както писахте,чак на артистите не им се играеше вече по тази свирка,дето свири фалшиво цял сезон
Това,което искам да попитам,защото предните серии не съм ги гледала и може да съм пропуснала нещо-защо Хатидже е по-голяма отДуру?Мисля,че Суна беше бременна,когато Сейран забременя,но не беше родила,нали?В смисъл,че разликата между двете деца трябва да е месеци,а не 1-2 години
Много благодаря за всичко,което споделяте тук
Понякога все едно говорите на китайски за този-онзи-имена,които са съвсем неизвестни и непознати за мен,но аз все пак продължавам да Ви чета
В момента най ми липсва Ферит-кривата му усмивка,с която пленява всички наоколо,навеждането на главата настрани,та даже и веждите му ми липсват
Мерт бързо да се връща и да започне нов,също толкова завладяваш проект
На всички Вас пожелавам Светли Великденски празници
Посрещнете ги с любимите за Вас Хора в здраве и благоденствие

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 18:30 от VAL*

# 454
  • София
Продължава активността на страниците в Х и Инстаграм

https://x.com/yalicapkinidizi/status/1912898193144029514

ПР на първи сезон, който вече е продаден в над 130 държави Rolling Eyes

Някой от вас вижал ли е страница на сериал, която продължава да е активна след финала. Имам предвид конкретно Х и Инстаграм. Продукциите на ОГМ със сигурност спират поддръжката ден след финала.

# 455
Аз хаштага АфРам не го чета от много време и бая народ отследвах, и продължавам като не ми харесат публикациите им! Чета си това, което ми излиза на стената и съм ок! Може би и за това съм далеч от новините за новите гаджета и нощния живот! 🤣 Идиоти навсякъде! 🤣
Мистери, Емрето като се сбогува с Ялъто, беше писал, че е продадено в около 200 държави! И на мен ми е чудно защо продължават с тоя ПР?!

# 456
Шнура ще се опита до последно да изцеди взаимодействието около Рибарчето и по-специално СейФер, защото нито с Краля, нито с Бълхарниците ще види някакво взаимодействие.

# 457
Малко клюки от мен тогава. Преди езиковия курс, ще има лансман на Метрук адама. Шампоана сефте подновявал договор, обичайно по една година били. Мердо взел 25 % повече, не знам колко беше първия път.

# 458
Браво! Излезе оригиналната снимка! 😜

# 459
# 460
# 461
  • София
За статията на Онур, знаем, че много преувеличава, но все пак Simple Smile
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

Емре е казал, че никой не искал да си каже последните реплики като са снимали края на сериала, доколкото разбрах. Доста тъжно е било. Иначе другото е, което се качи тук, за казармата и клетвата.
Тук е пълната версия на интервюто
https://x.com/israkull/status/1913134281381064904

# 462
1М! 🎉🎉🎉

# 463
Превет.
С нетърпение очаквам снимки от пътуването на Афра и Мерт. Аз все още си мисля,че са заедно.

Пожелавам ви светли Великденски празници. Бъдете здрави и много щастливи.

# 464
  • София
Още малко клюки, майка на момче, което е с Мерт, е споделила това

Онур Акай взима доста инфо от Х, например за момичетата, дето разпитвали за Мерт пред казармата

Но определено по някакво стечение на обстоятелствата е комшия на Афра в Бебек и при баба й, затова има инфо относно кой с кой къде ходи и спи.

🧿🧿🧿🧄🧄🧄

Общи условия

Активация на акаунт