Отговори
# 570
Аз да ви попитам един страничен въпрос ,тези които сте с айфон получихте ли известие за заметресение ? До колкото виждам трябва да си с android 12,да ти е включена локацията. А въпроса ми е тези с iOS без известия ли стоят ?

# 571
# 572
  • София
Как пък са получили една минута предварително известия, тези и те не знаят какво пишат.

По нашия въпрос с Афра, явно човекът е бил в заведението на майката на Неслишах и оттам са си натъкмили новините.

# 573
Как пък са получили една минута предварително известия, тези и те не знаят какво пишат.

По нашия въпрос с Афра, явно човекът е бил в заведението на майката на Неслишах и оттам са си натъкмили новините.

Също си мисля че и последването им взаимно също доведе до тази клюка, кой ли знае кой фейк профил е писал това и те са повярвали. Понякога и феновете на Афра и Мерт им правят лоша услуга, в старанието си да свържат всичко с Мерт или с Афра им правят лоша услуга, защото споделят всичко което те направят било то, последване на някого или харесване на публикации

# 574
има опция са не получаваш такива известия, май всеки телефон , не само айфон! Обясняваха го това по телевизията още като тестваха системата за известяване
Аз да ви попитам един страничен въпрос ,тези които сте с айфон получихте ли известие за заметресение ? До колкото виждам трябва да си с android 12,да ти е включена локацията. А въпроса ми е тези с iOS без известия ли стоят ?

# 575
  • София
Анабел, аз не виждам с какво са виновни феновете като споделят Афра с кой се е последвала. Даже на мен ми е интересно да чета такива неща. Но това са мои разсъждения. Писала съм много пъти, за мен постове на фейк акаунти и соло-антита трябва да се подминават, профилите да се блокират и докладват за спам. Защото аз тази новина я видях от акаунти, които следвам, ако не бяха те, нямаше и аз да знам.
Скрит текст:
Бел, не знам, това тогава беше тест, сега е реална ситуация, би трябвало всички да го получат и то не по локация. Идеята е и да нямаш обхват, пак да разбереш, че нещо се случва. Аз съм получавала бг алерт на телефон без сим, примерно.

# 576
Здравейте,момичета  Kissing Heart
Днес солотата в Х  направо са полудели,то от два или три дена е така ама днес е направо върха  Angry Как не ги е срам да пишат такива глупости за едно младо момиче което нито познават нито им е работа да го квалифицират какво е Angry Направо се погнусявам като чета  с какво удоволствие пишат за Афра и са извадили някакви супер тъпи и несъществени факти с които да я изкарат виновна за нещо.  Angry Първо кои са те ,че изобщо да си позволяват да квалифицират Афра и да я обиждат и второ тя е свободно момиче и може да излиза с който иска ,да се облича както иска,да се среща с които иска и да следва който иска и единствено дължи някакво обяснение на майка си ,на близките си и на гаджето си ,ако има такова ,а ние имаме съмнение ,че тя си има едно гадженце дето сега е моряк  Simple Smile Та така че всички солото,хейтъри и зависници да си гледат работата и да си продължават да се завиждат и хейтят  Angry ,а Афра и Мерт ще си продължават да си живеят живота така както на тях им харесва защото на никой лошо не правят и просто си следват своя път. Heart
За телефоните и аз знам ,че трябва всеки да си настрои своя индивидуално ,за да получава известния за бедствия и аварии.По телевизията бяха показали как става ,влиза се от настройки ама на там как беше вече не помня. Simple Smile

# 577
Анабел, аз не виждам с какво са виновни феновете като споделят Афра с кой се е последвала. Даже на мен ми е интересно да чета такива неща. Но това са мои разсъждения. Писала съм много пъти, за мен постове на фейк акаунти и соло-антита трябва да се подминават, профилите да се блокират и докладват за спам. Защото аз тази новина я видях от акаунти, които следвам, ако не бяха те, нямаше и аз да знам.
Скрит текст:
Бел, не знам, това тогава беше тест, сега е реална ситуация, би трябвало всички да го получат и то не по локация. Идеята е и да нямаш обхват, пак да разбереш, че нещо се случва. Аз съм получавала бг алерт на телефон без сим, примерно.

Ами за мен има малко лошо,защото някои само това чакат да се напише че Афра е последвала някого и веднага да започнат да пишат глупости. Сега видях че са качили че този си има приятелка, и май се вижда че някъв профил го е писал на онова списание, при положение откъде този профил ще знае какво точно се е случило, при положение че онази страница не е писала големи подробности

# 578
Рамо! 👑🤍♾🧿🪬

# 579

На мястото, което му се полага по право Wear Crown

Нейсе, кучетата си лаят...

# 580
Здравейте,
И аз много се възмущавам от злонамерени писаници  за Афра и Мерт.
То бива измислици, но за тази двойка са много и от различно естество.
Не само в Х, но и в ютуб положението е подобно. Вчера попаднах на един клип, в който
се твърдеше, че Афра е съобщила на Мерт, че е бременна и трябва да побързат с женитбата.
Други пък са с информация за лошите им отношения със семействата и много други глупости.
Не знам само при споделяне на нещо такова как  не се замислят, че откровено лъжат хората.
Толкова гадости за други известни личности май не е имало. Тези ги следят под лупа.

# 581
Реших да пусна малко красота като за лека нощ Simple Smile

# 582
Как пък тия солота и хейтъри им се занимава с това да следят кой кога следва ,кой къде е ходил и кой още е бил на същото място с него. Thinking Ако използваха ума и времето си за по- позитивни неща, а не да търсят кусури на Афра или Мерт и да доказват колко са пропаднали и неподходящи един за друг  са  далече можеше да стигнат и много-хубави неща можеше да създадат за себе си и за  околните .Angry
Ноооо всеки е свободен да прави това което иска и да вярва на това което иска.И слава богу ,че има и позитивни хора които  ги вълнуват хубавите неща и се интересуват най-добронамерено  от Афра и Мерт и им желаят само най-хубавото в личен и професионален план.

https://x.com/malakelhamzawy6/status/1914785332786065510

# 583
Как пък тия солота и хейтъри им се занимава с това да следят кой кога следва ,кой къде е ходил и кой още е бил на същото място с него. Thinking Ако използваха ума и времето си за по- позитивни неща, а не да търсят кусури на Афра или Мерт и да доказват колко са пропаднали и неподходящи един за друг  са  далече можеше да стигнат и много-хубави неща можеше да създадат за себе си и за  околните .Angry
Ноооо всеки е свободен да прави това което иска и да вярва на това което иска.И слава богу ,че има и позитивни хора които  ги вълнуват хубавите неща и се интересуват най-добронамерено  от Афра и Мерт и им желаят само най-хубавото в личен и професионален план.

https://x.com/malakelhamzawy6/status/1914785332786065510

Още по лошото е че ги обиждат

# 584
Добро утро, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт