Отговори
# 585
Добро утро Coffee

И аз го четох Онур преди малко,четох и коментари.Тия хора съвсем изтрещяха,добре,може да са били на вечеря,но защо не си помислят,че може да е било бизнес вечеря,може да правят реклама с Афра,може да е станала лице на Галатасарай,може да е изненада за Мерт.Луди жени,сън не спят да се чудят какви простотии да измислят ту за единия,ту за другия...
По едно време и аз бях подивяла и обвинявах Мерт,но в крайна сметка,като се замислих осъзнах,че ние нямаме право да се месим и осъждаме живота им.В желанието си,да са вечно заедно,а на други да са разделени,се измислят такива безумни сценарии,че доста сериали могат да се напишат.А истината е една,Афра и Мерт са много млади,известни и много талантливи актьори и живота си е техен.Ако са решили да са заедно,ние само трябва да се радваме,ако не,трябва да уважим решението им.
Аз им желая нови блестящи проекти в които да са уважавани и ценени и дано се сбъдне последната статия на Онур Акай и видим и сватбата им...пък каквото стане..а лудите в един момент,рано или късно ще намерят други обекти да разкъсват..
.

# 586
Може би се забравя, но преди да са Афрам, те са Афра и Рамо. Не са длъжни да оправдават очакванията на никоя от нас. Дали да са заедно или да са разделени, зависи само и единствено от тях двамата. Прави ми впечатление, че тези, които най-много съветват и се възмущават, най-малко съблюдават съветите си. Баре носете всички фейкови новини, не се ограничавайте само с тези за Афра, не пренебрегвайте Мердо. Много ми е интересно, как ви излизат постовете на Танчето не знам си коя в Х, като уж блокирана и не четете? Ами четете си тези, които следвате и няма да ви боли главата. Ааа, важно е да се носят новини, забравих хахаха.

Добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Simple Smile

Уж ви чета, ама пак съм изпуснал нещо... Какво е станало?

# 588
Цитат
Може би се забравя, но преди да са Афрам, те са Афра и Рамо. Не са длъжни да оправдават очакванията на никоя от нас. Дали да са заедно или да са разделени, зависи само и единствено от тях двамата.
Напълно съм съгласна! Hands Plus1
Иначе рискуваме разочарования, подобни на тези с комата и Циала...
Дали са соло или тандем ... не зависи от нас. Аз чакам фактите към септември май беше по Онур Акай. Blush
Важното е да имат проекти, за да ги гледаме на екран.

# 589
  • Яко в Матрицата...
Отдавна затворих темата за техните отношения, не знам защо се ангажирате с това. Не видях някой да е писал нещо лошо за нито един от двамата. Отдайте тези “новини” на липса на такива, свързани с работата им.

# 590
То няма нужда да се четат профилите на солотата, защото всеки път като излезе някоя нова простотия за Афра или Мерт профилите, които ги харесват и подкрепят изразяват възмущението си.

# 591
Може би се забравя, но преди да са Афрам, те са Афра и Рамо. Не са длъжни да оправдават очакванията на никоя от нас. Дали да са заедно или да са разделени, зависи само и единствено от тях двамата. Прави ми впечатление, че тези, които най-много съветват и се възмущават, най-малко съблюдават съветите си. Баре носете всички фейкови новини, не се ограничавайте само с тези за Афра, не пренебрегвайте Мердо. Много ми е интересно, как ви излизат постовете на Танчето не знам си коя в Х, като уж блокирана и не четете? Ами четете си тези, които следвате и няма да ви боли главата. Ааа, важно е да се носят новини, забравих хахаха.

Добро утро Stuck Out Tongue Winking Eye

Нека Таня продължава да нарича Афра с всякакви имена, и тези които са и видели постовете нека си мълчат, ако не се премахне този профил тази ненормалница ще продължава да я нарича с всякакви имена, при положение че даже я тормози и в инстаграм. Само мога да кажа,че и фенове на Афра и Мерт се възмутиха от тази фалшива новина, все щеше да се разбере и от профилите които следваме

# 592
  • София
Анабел, аз например постовете на Таня ги чета от твоите скрийншотове и колко и да не искам да я виждам тази, когато ти я качиш нямам много избор.
Не виждам какъв е проблемът да се напише, че има фалшива новина за Афра тук, при положение, че два дни се дъвче в Х.
Нямах намерение да споделям, но явно се налага. Започнах да пиша отново заради глупостите, които се качват в другата тема. Според мен е по-добре да се напише при нас, че има еди каква си грашна информация в момента по новинарските страници, отколкото някой да я метне в другата тема като истина (не визирам последните неща, а по принцип).

# 593
Каква е тая Таня?! За първи път я чувам.
Афито много лошо бръкна там където трябва на бая народ, че отиде на купон с майка си. Не успяха да създадат "новина" от това и хоп лепнаха и ново гадже! Sweat Smile
Все още нещастниците се надяват на взаимодействие по измислените си страници, като публикуват "новини" за Афито и Рамо.

# 594
Анабел, аз например постовете на Таня ги чета от твоите скрийншотове и колко и да не искам да я виждам тази, когато ти я качиш нямам много избор.
Не виждам какъв е проблемът да се напише, че има фалшива новина за Афра тук, при положение, че два дни се дъвче в Х.
Нямах намерение да споделям, но явно се налага. Започнах да пиша отново заради глупостите, които се качват в другата тема. Според мен е по-добре да се напише при нас, че има еди каква си грашна информация в момента по новинарските страници, отколкото някой да я метне в другата тема като истина (не визирам последните неща, а по принцип).

Качвам я, за да я видят хората и да я докладват защото това не е нормално което тя прави. И не я качвам само аз. Чела съм от профили, които следвам че тази жена миналата година е писала лоши неща и за Мерт и семейството му и още тогава е трябвало да и закрият профила, но туитър спи

# 595
Каква е тая Таня?! За първи път я чувам.
Афито много лошо бръкна там където трябва на бая народ, че отиде на купон с майка си. Не успяха да създадат "новина" от това и хоп лепнаха и ново гадже! Sweat Smile
Все още нещастниците се надяват на взаимодействие по измислените си страници, като публикуват "новини" за Афито и Рамо.

Белче, анджак Grinning Лютфието и тя не си седи вкъщи, ами ходи по мероприятия с Афито. Човек не може една свястна лъжа да напише Stuck Out Tongue Winking Eye

Танчето е една смешница в Х, която не може да си напише името без правописни грешки, но иначе сме длъжни да четем за нея почти всеки ден Sunglasses

# 596
  • София
Сменям темата с един странен въпрос, но може някой да помни нещо. Кога се разбра, че шофьорът на Мерт се казва Бурак?

# 597
Сменям темата с един странен въпрос, но може някой да помни нещо. Кога се разбра, че шофьорът на Мерт се казва Бурак?
Аз разбрах когато се женеше момчето,но не знам дали преди това не е ставало въпрос за името.

# 598
Мистери, аз много се радвам, че отново си тук. 😘

# 599
И аз май по време на сватбата му разбрах, че се казва Бурак!

Общи условия

Активация на акаунт