И аз го четох Онур преди малко,четох и коментари.Тия хора съвсем изтрещяха,добре,може да са били на вечеря,но защо не си помислят,че може да е било бизнес вечеря,може да правят реклама с Афра,може да е станала лице на Галатасарай,може да е изненада за Мерт.Луди жени,сън не спят да се чудят какви простотии да измислят ту за единия,ту за другия...
По едно време и аз бях подивяла и обвинявах Мерт,но в крайна сметка,като се замислих осъзнах,че ние нямаме право да се месим и осъждаме живота им.В желанието си,да са вечно заедно,а на други да са разделени,се измислят такива безумни сценарии,че доста сериали могат да се напишат.А истината е една,Афра и Мерт са много млади,известни и много талантливи актьори и живота си е техен.Ако са решили да са заедно,ние само трябва да се радваме,ако не,трябва да уважим решението им.
Аз им желая нови блестящи проекти в които да са уважавани и ценени и дано се сбъдне последната статия на Онур Акай и видим и сватбата им...пък каквото стане..а лудите в един момент,рано или късно ще намерят други обекти да разкъсват..
.

Лютфието и тя не си седи вкъщи, ами ходи по мероприятия с Афито. Човек не може една свястна лъжа да напише