Отговори
# 600
Мистери, много се радвам, че отново пишеш тук, липсваше Simple Smile
Аз май на сватбата разбрах как се казва шофьора на Мерт като беше свидетел.
Относно фалшивите новини за Афрам се старая да внимавам какво пиша и качвам. Но като цяло като пиша по-скоро изразявам възмущението си. Аз в Х не следвам никой конкретен. Чета хаштаг Афрам и Сейфер. Знам, че е груба грешка,но някой път ми е просто интересно до къде може да стигне човешката злоба и омраза. Други групи освен нашата тук не следя.
Иначе и преди съм казвала, че уважавам и Афра и Мерт и каквото и да решат аз мога само да подкрепя и уважа тяхното решение. За мен това е да си истински поддръжник на някой. Да го подкрепяш дори и когато ти самият не си съгласен.
Желая им само хубави неща.

# 601
Имам въпрос,на 28.04.,по бтв стори,започва Кървави цветя,заслужава ли си да се гледа?
По принцип аз почти не съм гледала турски сериали,започнах няколко и нито един не ми задържа вниманието..
Ако някой си търси качествен сериал за гледане,препоръчвам 3 сериала които са свързани с невероятна режисура,сценарий и актьорски състав.Просто са върха на изкуството,но не са мелодрами..любов,приключения,борби,много страдание,власт и всичко това събрано в невероятна сага..
Сериалите се казват :1883 е 9 епизода,1923 е 2 сезона,той е уникален просто, с Харисън Форд е, и Йелоустоун който е 5 сезона-50 серии с Кевин Костнър..сега снимат 6 сезон...
Жалко че изгледах всичко..

# 602
Кървави цветя е дневен сериал, от онези с индийските погледи.
Иначе снощи случайно попаднах на серия от Йелоустоун, докато прещраквах каналите. Може да му хвърля едно око от начало.
Между другото, снощи Ешреф и Нисан се целунали, бая постно ми се видя. Загледах сериала, има очарование, но няма магия. Три сериала съм загледала след Чапкъна, и трите зарязах. Този е четвъртия, но вече 3 дни мъча четвърта серия.

# 603
Техническият директор на Галатасарай Окан Бурук е отрекъл простотиите на жълтурите.

https://www.instagram.com/p/DI034R6IRgn/?igsh=cTM1a3oxMm05M3Vw

# 604
  • София
Техническият директор на Галатасарай Окан Бурук е отрекъл простотиите на жълтурите.

https://www.instagram.com/p/DI034R6IRgn/?igsh=cTM1a3oxMm05M3Vw

Аз не разбрах какво общо има Шнура с цялата тази работа, освен, че е платил на Акиф да го напише.

# 605
Кървави цветя е дневен сериал, от онези с индийските погледи.
Иначе снощи случайно попаднах на серия от Йелоустоун, докато прещраквах каналите. Може да му хвърля едно око от начало.
Между другото, снощи Ешреф и Нисан се целунали, бая постно ми се видя. Загледах сериала, има очарование, но няма магия. Три сериала съм загледала след Чапкъна, и трите зарязах. Този е четвъртия, но вече 3 дни мъча четвърта серия.

Предлагам ти преди Йелоустоун,да гледаш 1923,той е за  дядото на героя във Йелоустоун,сериалите са свързани.И 1883 е за основателя на ранчото,но е много тежък за гледане.В 1923 има изключителна любовна история,просто трябва да се гледа.

# 606
Имам въпрос,на 28.04.,по бтв стори,започва Кървави цветя,заслужава ли си да се гледа?
По принцип аз почти не съм гледала турски сериали,започнах няколко и нито един не ми задържа вниманието..
Ако някой си търси качествен сериал за гледане,препоръчвам 3 сериала които са свързани с невероятна режисура,сценарий и актьорски състав.Просто са върха на изкуството,но не са мелодрами..любов,приключения,борби,много страдание,власт и всичко това събрано в невероятна сага..
Сериалите се казват :1883 е 9 епизода,1923 е 2 сезона,той е уникален просто, с Харисън Форд е, и Йелоустоун който е 5 сезона-50 серии с Кевин Костнър..сега снимат 6 сезон...
Жалко че изгледах всичко..

Миленка,аз изгледах стоически и трите сезона на Кървавите цветя по простата причина,че харесах Баръш Бакташ.
Доста го харесах-и като мъж и като актьор
Иначе 434 серии все едно и също и все едни и същи проблеми..Стрелби,пожари,все ги убиват и все са живи.Както ГГ,така и злодеите
Препоръчвам ти първи сезон,действително е хубав и интригуващ
Ако се зарибиш,от втори първите серии са най-интересни,и от трети също първите
Финалът е щастлив

# 607
Благодаря ви,момичета. Kissing Heart за инфото...
Трудно ми е след нашия,какво ли не пробвах,дори стигнах до 2 серия на Турчина с Джан Яман,ами не става...
Но ще го загледам..този Кървави цветя но по Стори...Ще чакам общо взето проектите на Афра и Мерт..Между впрочем ми препоръчаха и Белият лотос и него ще прегледам,също и Историята на прислужницата.

# 608
# 609

Каквото си били уйдурдисали, те си го уйдурдисали, нямало такова нещо.
Идиоти!

# 610
Браво на Афито, браво! 👑

# 611
Ама какво казва?

# 612

Че няма нищо такова че между нея и треньора на Галатасарай има връзка, че те са го измислили сами

# 613
Аз не мога да разбера само едно: защо измислените афери на Афра са все с мъже, които могат да й бъдат бащи?! Докато беше в Щатите я спрягаха с приятел на баща й (ако не се лъжа, че тези "новини" ги отминавам набързо и не задълбавам - нито в съдържанието им, нито полагам усилия да помня съмнителни факти). Нямам проблем с възрастовите разлики между партньори, но за Афра... имам. Simple Smile

# 614
Значи,....от цялата тая малоумна клюка,освен,че минаха всякакви граници в тормоза си над Афи,има и нещо положително.За пръв път от две години не споменаха името на Мерт.Амнезия получиха.

Общи условия

Активация на акаунт