Отговори
# 615
Хайде пак красоти за лека нощ Simple Smile

# 616
Значи,....от цялата тая малоумна клюка,освен,че минаха всякакви граници в тормоза си над Афи,има и нещо положително.За пръв път от две години не споменаха името на Мерт.Амнезия получиха.

Защото за тях всеки мъж или жена които дишат до тях, те имат нещо с тях. Хората могат да се срещат и без да има нещо между тях

# 617
Аз не мога да разбера само едно: защо измислените афери на Афра са все с мъже, които могат да й бъдат бащи?! Докато беше в Щатите я спрягаха с приятел на баща й (ако не се лъжа, че тези "новини" ги отминавам набързо и не задълбавам - нито в съдържанието им, нито полагам усилия да помня съмнителни факти). Нямам проблем с възрастовите разлики между партньори, но за Афра... имам. Simple Smile
Фи, същото си мисля и аз, защо постоянно спрягат Афра с пенсионери? Струва ми се Афра има богат избор от млади мъже, ако тръгне да избира. Едва ли ще се хвани с някой 50+, нито известност и липсва, нито средства. Обидно е наистина.

# 618
Добър вечер,момичета Kissing Heart
Браво на Афра Hands Clap ,много хубаво им го рекна на така наречените журналисти  Angry Те си създават гнуснярските новини ,те си ги разпространяват и после най-нагло питат окаляния от тях човек дали им е вярна новината Angry
Афра е прекрасна млада дама и може да има връзка с който си иска.Може да е с Мерт ,може да е и с някой друг ,може и с тоя чичо от Галатасарай ако иска да бъде това си е нейна работа и никой няма право да я съди и още по-лошото да я обижда за избора и.Тия така наречени писачи правят всяка новина свързана с личния живот на Мерт и Афра да изглежда гнусна и пошла ,сякаш те двамата правят нещо лошо ,а то не е така.Те са двама млади ,много талантливи,красиви и супер известни и сега ако са и заедно емииии направо ще бъде вече твърде много за някои хора и затова трябва непрестанно да се пишат разни пошлости за личния им живот. Angry Намерили двама красиви физически и духовно човека при това и талантливи и на това отгоре и със страхотна химия по между си и просто не могат да го преживеят цялото това красиво нещо и трябва да го окалят ама няма да им се получи защото красивото ще си бъде винаги красиво и даже и леко да го омърсиш то пак ще намери начин  да бъде красиво и прекрасно.
Афра и Мерт са супер и поотделно  и заедно .Моето харесване към тях не е обвързано от  някаква фанатична идея ,че те трябва да са заедно .Ако не са заедно пак ще ги харесвам и ще им следя новите проекти ,но просто ако са заедно ще бъде една идея по-красиво . Simple Smile  Heart

Да споделя  и аз за Йелостоун ,че много ми харесва и съм намислила като го приключа да го гледам по Нова или по-скоро по нова плей ще гледам и предисториите от другите два сериала."Дневниците на прислужницата" също  е много добър и човек може тръпки да го побият докато го гледа.Препоръчвам и "Друговремец" ако не сте го гледали също е много добър.
Нищо естествен не може да се сравни с любимите СейФер ,но все пак трябва да се продължи на пред докато Афра и Мерт не изскочат с нещо новичко и готино. Simple Smile

# 619
Добро утро,тази сутрин скокнах рано,рано,сън не спала и подкарах пак нашите Сейфер от 93 епизод насам,но превъртам само тях Heart Eyes Суна не ми се гледа..
Ени,радвам се, че и друг като мен е впечатлен от сагата за Йелоустоун и Друговремец.Лелее,магията на Сейфер е уникална,нооо и Сам Хюън и Катриона Балф са страхотни заедно,уникални просто..Историята на прислужницата съм го гледала до 4 сезон,също е уникален филм.
Сега като четях написаното от Ени,се сетих за още един уникален английски сериал,Полдарк,страхотна любовна история,а Ейдън Търнър е един път,много е хубав. Stuck Out Tongue Winking Eye
И още един сериал,Аз вещицата с Матю Гууд и Тереза Палмър.
Само предупреждавам Ени,да знаеш,че сериалите които са предистория на Йелоустоун са със трагичен край,но заслужават да се гледат.Без тях няма как да се разбере историята на ранчото.А любовната история в 1923 е просто уникална,подобна на Титаник..от тази любов между английска графиня и каубой от Монтана,се ражда дядото на героя на Кевин Костнър..
Съжалявам стана дълго и не по темата.Пиша тези сериали,за тези които си търсят нещо да гледат и не намират..
Иначе нашите Сейфер и Афрам са неповторими,но докато чакаме да гледаме нещо с тях...ще мине време.
Хубав ден на всички,на тези които може би съм отегчила с написаното,съжалявам Heart

# 620
Добро утро,момичета.Чета ви и от вас се осведомявам за новините.Не знам колко развинтена фантазия можеш да имаш за да "чифтосаш" младо,красиво,талантливо и успяло момиче с мъж,който ще подхожда повече на майка и.Но ми направи впечатление реакцията на Афито.Колко гневно отрече клюката,направо с бутонките,рече и отсече,а когато я питат за Мерт се усмихва загадъчно,не казва и не отсича,благодари,че напоследък и целувки праща и оставя така наречените журналисти да се "гънат" в собствените си гатанки.

И едно НЛО.

# 621
Хелоу Kissing Heart

Стартов пакет за ядосани мацки Grinning

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 09:58 от Еванджелин

# 622
  • Ямбол
Здравейте мацки и от мен.Радко се включвам напоследък,ама си ви чета постоянно.В края на учебната година работата в доста направо не ми остава време.Пожелавам ви прекрасен ден! Относно Афра ако съдим по журналята тя ходи с всички мъже.Излезе ли с някой край това е нова връзка.Глупаци смотани.Хайде Рамо да излиза другия месец от казармата,че да ни зарадват малко дали със снимка,дали с реклама,проектче... Нямам търпение вече.Аз докато си ги чакам гледам Eshref Ruya интересен е.Харесва ми.За пореден път се убедих,че сценариста играе голяма роля в един сериал.Има ли обяснение за случките,последователност,силни сцени филма ще има успех.Още ме е яд на глупавите сценаристи дето опропастиха целия нов сезон на Ялъто. А Такава дълбочина имаше сериала ни язък.Както и да е дано новите проекти на Афра и Мерт бъдат много успешни и да попаднат на хора,който наистина ги ценят.Те го заслужават.❤️

# 623
Рокси, както писа една мацка вчера, добре, че този път не остана по-дълго в Америка Афито, че щяха да напишат, че има връзка с президента. Има логика, при положение, че някои Афрамки миналото лято искаха да видят дипломата на Афра от курса в Ню Йорк Sunglasses

# 624
Хелоу! 🫶

# 625
Здравейте, момичета,
Имам едно питане Simple Smile Попаднах във Фейсбук на информация, предполагам е фалшива, но гледам, че и в Х доста пишат за това.
Може ли някой да ми каже дали и вие сте попаднали на тази мълва?
Пише, че Мерт и Афра щели да участват в нов проект заедно. Щели отново да бъдат главна двойка. И че това е проект на ОГМ и Онур. Даже май се спрягат и някакви сценаристи и режисьори. Мен много ме съмнява тази новина,но не мога да разбера откъде е тръгнало.

Относно Аз вещицата да ви кажа, че съм чела книгите и съм гледала сериала. Не е лош сериала, аз го изгледах с лекота, но лично си предпочитам книгите Simple Smile

# 626
  • София
Вчера в Х се писа, че някой дето работил в Стар така чул.
Вероятно Афра ще има нов проект с ОГМ. За дигитален се говори, не знам дали филм или сериал. Тези слухове са много стари, но след писаницине вчера на Акиф има голяма вероятност да е истина.
Лично мнение - Онур ще си изкара от някъде парите затова, че сезонът беше с 8 серии по-кратък.

# 627
Аз вещицата +1 и книги ,и сериал,втори сезон най-много ми харесва. .
Наде,аз не вярвам да снимат заедно за Онур ,виж за филм бих склонила,но сериал абсурд. В друга компания ,може ама за тоя….макар че тоя обича парата ,а с АфРам има как да спечели

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:29 от Албенаа

# 628
  • София
Единият от братята на Мерт е на гости на Арки

# 629
Много годишнини днес! 🥂

Общи условия

Активация на акаунт