Отговори
# 660
  • София
Браво на Афра, рекламите се излъчват в цял свят и са много добре направени. Бирса ни изненада приятно тази вечер, да не повярва човек Joy

# 661
Аз пък съм много доволна, но Енгин ми е любим. Нищо не се знае,  сега реклама, след време може да е филм.Hug Grinning
Мечтите са без пари. Joy

# 662
Може филм, идеален ще ѝ е за баща! 🤣

# 663
В света на киното  стереотипите не важат. Не съм видяла  ограничения във възрастовите граници на главните, според историята е . Hug
Останалото е въпрос на вкус Simple Smile

# 664
Не го харесвам Енгин, не е за нашето момиче. Дано е само реклама. Прилича ми на Синан. Все и се падат такива.

# 665
За реклама на Турция може да ги снимат в отделни кадри.

# 666
Здравейте, момичета!

Много хубава новина имаме за реклама с Афра. 🤗 Аз много харесвам Енгин и се радвам да ги видя в общ проект.

# 667
Добро утро!
Бирса още една новина е публикувала за Афи - оферта за сериал за Дисни Плюс, пак на ОГМ обаче.

# 668
Афра Сарачоглу ще играе инфлуенсър в сериала "Пера" на OGM

След телевизионния сериал „Yalı Çapkını“ беше любопитно с кой проект Афра Сарачоглу ще се завърне на снимачната площадка.
Афра Сарачоглу ще заснеме рекламен филм с Енгин Акюрек за турската глобална платформа за насърчаване на туризма Go Türkiye през май. Тогава беше въпрос на любопитство дали известната звезда ще има нов телевизионен сериал или филмов проект. Според вътрешна информация, Сарачоглу е получила предложение за дигиталния сериал, наречен „Пера“, от OGM Pictures, продуцентската компания на последния ѝ сериал „Yalı Çapkını“, който отбеляза голям възход в кариерата ѝ.
Стана известно, че Афра Сарачоглу е положително настроена към сериала, който ще бъде заснет за Disney Plus. Бахадър Караташ ще бъде режисьор на сериала, чийто сценарий е написан от Башар Башаран. В сериала, където сценарият и подготовката все още продължават, Сарачоглу ще вдъхне живот на инфлуенсър на име Пера. Говори се, че сериалът ще бъде нещо подобно на „Шоуто на Труман“.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/afra-saracoglu-ogmnin-pera-d … at-verecek/57998/

# 669
Като прочета ОГМ и ми прилошава.😵‍💫 Добре, че се коментира, че ще е за платформа, а там сценариите не се пишат седмица за седмица.

# 670
Новините са супер. Ето че дочакахме новини за нови проекти за Афра.
Аз също харесвам Енгин, още от вината на Фатмагюл. Типичен турски актьор с топло излъчване, супер подходящ е за Go Turkey реклама.
Афи, най-хубавото момиче ще рекламира Турция.

# 671
То и на мен ми прилошава от OGM, но те са едни от най-активно снимащите за платформи. Хем ще е кратко, хем няма да променят в движение сценария, затова съм положително настроена и аз хахаха. Хем сюжета е баш по вкуса на Афра. Вероятно и ще приеме.
Рекламното филмче ще е кратко, няма да е баш реклама според мен, а малко по-дългичко. Енгин не ми е любимец, някои знаят, но има много фенове в чужбина, та е идеален за целта. Ще се нагледаме на красиви гледки и красивото ни Афи.

# 672
Мииии на мен Афито е важна, пък за това кой ще турят до нея, въобще не ли дреме! 🤣
Афито и Рамо само да са на екран! 🫰

# 673
  • Яко в Матрицата...
Браво на Афра! 🧿 Напред и нагоре Heart Eyes

# 674
Успех на Афра Sparkling Heart  !

Остава ни да се заредим с търпение за чакане

Поне филмът на Мерт е скоро Grinning  След около 2- 3 месеца Grinning

Общи условия

Активация на акаунт