Отговори
# 645
  • Яко в Матрицата...
Добър ден Simple Smile

Даам, феновете обичат да си фантазират... Във всички посоки. И си мислят, че познават любимците си до най-малките подробности. Държат защитни речи, а после се оказва, че не е имало защо. Фенска му работа Wink

# 646
Да, мога да го потвърдя това, за всичките посоки Wink Какво ли не са виждали очите ми през последните години... Може би се дължи на някакви двойни стандарти, де да знам.

# 647
Еве, другите рокли не са интересни! 😜
ДеФакто с награда за най- добра марка на годината за 2025, за втори пореден път! 🎉🎉🎉

# 648
  • Яко в Матрицата...

Бравос на Дефакто! Да сложим и другите марки, нищо че някои са със спорна слава Sunglasses

# 649
Айдеееее, идват още Сейранчета и Афита! 😜

# 650
# 651
  • Ямбол
Здравейте момичета.Ти да видиш какви фенове на Афра чак децата си кръщават на нея чудесно.☺️ Минавам да сложа ей тези сладури ❤️🧿.

# 652
Голяма скука! Няма ли да излезе някоя снимка, хаберче, нещо? Оффф! 🙃

# 653
Голяма скука! Няма ли да излезе някоя снимка, хаберче, нещо? Оффф! 🙃

Bell, почиваме! Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакаме другата седмица Рамо да се появи.....да раздава целувки.Stuck Out Tongue Winking Eye
На Афи и се полага да си отдъхне от малоумници.

# 654
Афра да вземе да махне тая шапка, да се натока както си знае, и да върви на клетвата. И като си види момчето, да го нацелува едно хубаво без да се крие, че да се пукнат душманите! Ако искат да са заедно, ако искат да го изиграят както в сериала, все ще се справят.
Не знам как издържат на тоя тормоз, всяка милисекунда да се гледа под лупа. Това не е щастлив живот, а робство. Зная, че известността не е за всеки, обаче хората прекалиха с навирането на носовете си в чуждите работи.

# 655
Въхх  Ето Ви новини
Харесва ми идеята като цяло , ама ..., рекламен филм ли , или филм
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1916205314904359283

# 656
Бирса чу! 🤣🤣🤣

# 657

Bell,какви са тези телепатични връзки с Бирса! Joy
Реклама е това и техните винаги ги гледам с удоволствие. Да видим каква красота ще ни покажат този път.

# 658
Що е то промоционален филм? Нещо кратичко и леко,  нали? И аз много харесвам рекламите на Go Türkiye Heart Eyes

Страницата на хана пусна снимка на Афито

# 659
Sikorski, 🤣🤣🤣 понеже много “ обичам” Бирса 😜
Такова оживление настъпи в Х!
Аз не харесвам Енгин, но щом Афито ще участва, ще се получи нещо уникално! 🧿

Общи условия

Активация на акаунт