Отговори
# 690
Бел, що така подигравателно за Енгиновите фенки? Никой не линчува, ама подигравките вървят редовно. Някой да е обявил, че се е отказал от АфРам от трите фенки на Енгин?

# 691

https://x.com/ogmpictures/status/1916414439525335279?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w
Нинка, така, защото си имам лично мнение и нямам нужда да ми се обяснява, как се правят филми! Както всички и аз изразявам своето и не ангажирам никой с него! ✌🏻И не визирам фенките му пишещи тук!

# 692
Здравейте, момичета Simple Smile
Тези дни не съм много активна,но нещо са ме налегнали задачи. Да ви споделя, че от 2-ри до 9-ти май ще се постарая да ви следя редовно,за да не изпусна нещо, но няма да мога много да пиша,че ще пътувам.
Много се радвам за хубавите новини за Афра. Очаквам и за Мерт да има повече проекти. И двамата са си заслужили мястото и славата. Искам да има и някакви хубави новини за Афрам сега като Мерт излезе от казармата. Мечтая си някъде да ги хванат заедно Simple Smile

# 693
Това е с модерните технологии барнато! 🫰

# 694
  • Яко в Матрицата...
Колко седмици минаха от финала? Три, толкова малко ли са? Сякаш беше преди пет месеца Joy Все ми се искаше да се напиша нещо, за да се сбогувам с дизито, нещо пространно и детайлно. Но ще е кратко, защото емоциите не оставиха много мисли за споделяне Laughing А и май не искам да казвам "сбогом"...

Сериалът ме запозна с Мерт, които потвърди правилото, че външността не прави актьора. Мердо е симпатично, чаровно и много харизматично момче, по-скоро мъж. Не е красавец според класическите представи, но има душа и очи, които казват много. Справи се отлично с ролята на Ферит, но сега започва трудното. Ще трябва да покаже, че не е актьор за една роля. Не се съмнявам, че ще се справи. Афра си я харесвах и преди това, особено впечатление ми направи в "Децата на сестрите", макар и да не догледах сериала. Двамата с Мерт направиха чудно чифте, жалко че не им позволиха да разгърнат потенциала на това чифте. Не знам какви са причините за шантавия сценарий през по-голямата част от времето, но няма и да гадая. Факт е, че въпреки всичко, сериалът достигна до 101 епизод и това е огромен успех. Вече е без значение дали Онур Г., респективно ОГМ, признава заслугите на Афра и Мерт или не , дали те са били разочаровани от развитието на историята или не, двамата сладури пробиха в световен мащаб. За тях Чапкъна беше трамплинът, който за кратко време ги изхвърли в съвсем различна орбита. И много хора не можаха да им простят това. Радвам се, че Мерт успя да си извоюва някаква независимост, Афра явно е доволна от Бейза. Всичко останало е вече минало. Чапкъна ще остане повратна точка и за двамата в професионален план. Дано и в личен да им е донесъл позитиви Sunglasses

# 695
# 696
Рени, 👏
Лека нощ, мацки! 😴

# 697
Добро утро, момичета! Heart

Пожелавам ви лека седмица! Чакаме клетва и завръщане в цивилизацията. Горе долу на график-фраг и епизод.

# 698
  • София
Добро утро! Вчера пак имало хаос в Х, защото пуснали клюка, че Мерт се е сбил с някой и е наказан да остане по-дълто в армията. Поредните глупости 🤦‍♀️
На Афра проектът, ако подпише, звучи доста интересно. Със сигурност ще се справи перфектно. "Шоуто на Труман" беше голям хит, а в главната роля е Джим Кери.

# 699
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart Нека бъде изпълнена с добри вести Flowers Four Leaf Clover

# 700
Добро утро, момичета!
Пожелавам ви успешна седмица
Дано новата седмица ни донесе хубави новини за нашите Афрам  Simple Smile

# 701
Добро утро! Вчера пак имало хаос в Х, защото пуснали клюка, че Мерт се е сбил с някой и е наказан да остане по-дълто в армията. Поредните глупости 🤦‍♀️
На Афра проектът, ако подпише, звучи доста интересно. Със сигурност ще се справи перфектно. "Шоуто на Труман" беше голям хит, а в главната роля е Джим Кери.

Здравейте, момичета!

Поне да измислят някакви по-правдоподобни неща, а то баш Мерт ще се сбие в казармата. 🤪

# 702

Здравейте, момичета!

Поне да измислят някакви по-правдоподобни неща, а то баш Мерт ще се сбие в казармата. 🤪

Да гледаме позитивно все пак. Може да се е сбил заради Афра, ако някой нещо недобро е казал за нея!

# 703
Бонжур, прекрасни! 🫶
Преди 2 години! 🧿

🤍♾🧄🪬🧿

# 704
Ако някой е казал, че е влюбен в Афра, ще си е изпросил бой, я. Или е намерил кусур.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 19:35 от ani.zaiche

Общи условия

Активация на акаунт